ATLETICO SI-A TUNAT MOTOARELE

Nu este urma de indoiala ca una dintre cele mai valoroase si experimentate echipe din tara se numeste ATLETICO ABCOZ GALATI. Chiar daca anul trecut a dezamagit la finalele de la Cluj, maniera in care aceasta formatie a castigat, ani de-a randul, mai tot ce se putea castiga intr-un campionat extrem de disputat, asa cum este cel de la Galati, este un motiv de lauda.

Cum competitia de la Galati se desfasoara in sistem primavara - toamna, ATLETICO a stiut inca din finalul anului trecut ca va reprezenta judetul la nivel national. Poate ca acesta a fost motivul pentru care in campionat, acolo unde deocamdata nu exista o miza imediata, ATLETICO se afla, pentru prima oara dupa multa vreme, pe locul 2.

In ultima etapa disputata pana acum, ce de-a 24-a, ATLETICO a pus lucrurile la punct si a invins cu 5-3 lidera clasamentului, o alta echipa valoroasa si ambitioasa - AJAX GALATI. Victoria nu le permite campionilor sa isi recastige locul fruntas in divizie, insa pana la final de campionat, ei spera sa recupeze diferenta de un singur punct care ii separa acum de AJAX.

Victoria din acest derbi ii motiveaza pe tinerii campioni galateni in perpectiva dublei intalniri cu campioana judetului Vrancea, meciuri care vor avea loc peste numai cateva zile.

 

Noutati din Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati

Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

42

Echipe active

1207

Jucatori activi

196

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP