BARAJ: GALATIUL A TRECUT DE FOCSANI

La Focsani a avut loc, luni seara, mansa secunda a confruntarii dintre campioanele Galatiului si Vrancei. Meciul urma sa decida ultima echi[pa care va participa la turneul final de la Timisoara, acolo unde intre 1-3 iulie, 24 de formatii din intreaga tara isi vor disputa titlul de campioana a Romaniei la minifotbal.

Partida de la Focsani s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. In partida tur, disputata joia care a trecut la Galati, gazdele castigasera cu 3-0, astfel incat formatia ATLETICO ABCOZ din Galati s-a calificat, in vreme ce TIMES PUB FOCSANI va ramane acasa.

Prezent la meci in calitate de oficial, prim-vicepresedintele Federatiei de Minifotbal din Romania, domnul Paul Costas s-a declarat extrem de impresionat de ceea ce a vazut la Focsani. "Sunt incantat de organizarea ireprosabila, de entuziasmul cu care focsanenii s-au atasat de acest sport. A fost un meci disputat, in care Galatiul a stiut sa pastreze la distanta un adversar care a jucat de data aceasta fara trac si care a trecut foarte aproape de victorie, ratand o lovitura de pedeapsa in ultimele minute, Chiar si asa, ambele echipe si-au facut datoria si aplauzele spectatorilor, la final, au fost atat pentru echipa calificata, cat si pentru formatia locala, cea care a pierdut calificarea dar a castigat experienta valoroasa in perspectiva viitoarelor evolutii. Arbitraj la superlativ, consider ca pe ansamblu aceste doua formatii au facut o frumoasa propaganda sportului si minifotbalului. Felicitari si succes echipei Abcoz !"

Organizatorul competitiei de minifotbal de la Galati, Clement Simovin, a spus ca "meciul a fost dificil, dar eAtletico Abcoz este o echipa care a acumulat in decursul anilor multa experienta, si stie sa joace meciuri decisive. Galatienii au marcat rapid, la capatul unui contraatac, si la 1-0 pentru Abcoz, singura varianta pentru ca Times Pub sa se califice era ca ei sa marcheze cinci goluri fara sa mai primeasca vreunul. Aproape de finalul meciului, Focsaniul a egalat, insa Atlletico s=a apart excelent si a trecut fara emotii de aceasta faza preliminara."

Deosebit de bucuros de calificare a fost si liderul formatiei Atletico, Vali Vranceanu: "O victorie meritata, decisa in mare parte in meciul tur, cand am jucat foarte bine. In retur am stiut ce vrem, am jucat inchis, am marcat un gol care practc a incheiat inca din primele minute orice discutii despre calificare, ulterior jucand doar pentru a stabili scorul final, dar nu si calificarea. Felicit echipa din Focsani, atmosfera de aici a fost foarte frumoasa, si astept sa ne revedem mai des".

De un deosebit spirit de fair-play a dat dovada Cristi Vasile, organizatorul competitiei din Focsani: "Galatiul s-a calificat pe deplin meritata, este o echipa de valoare, cu experienta, si nu s-a pus problema numelui invingatoarei, ci doar a scorului. Imi pare rau ca am ratat nepermis de mult si in aceasta a doua partida, dar una peste alta ne bucuram de acest prim an competitional reusit, in care am invatat multe, am reusit multe, un an care ne da speranta ca minofotbalul vrancean va reusi performanta si la nivel national."

 

Cele doua goluri ale partidei retur au fost marcate de DUMITRU CIPRIAN, respectiv CRACIUN CRISTIAN.

Noutati din Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati

Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

42

Echipe active

1207

Jucatori activi

196

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP