Cupa Galatiului, aproape de finale

La Galati se apropie de final Cupa judeteana la Minifotbal. Competitia a inceput pe data de 5 noiembrie, imediat dupa incheierea campionatului.


Vali Vranceanu, arbitru al competitiei si lider al campioanei ultimelor trei editii - Atletico Abcoz - ne-a spus cateva cuvinte despre desfasurarea Cupei.

"La start s-au aliniat 12 echipe din campionat - primele 12 din clasament, de altfel, lucru care a ajutat si la cresterea interesului fata de desfasurarea campionatului. Cupa este la cea de a 25-editie in orasul nostru, insa acum exista un interes sporit, dat fiind ca detinatoarea Cupei va merge la turneul national unde vor ajunge si celelalte echipe judetene care au castigat Cupa", ne-a spus Vali Vranceanu.

Sistemul dupa care s-a organizat Cupa Galatiului a fost urmatorul: s-au tras la sorti patru echipe care au avut bafta sa nu joace primul meci eliminatoriu, calificandu-se ca atare direct in sferturile de finala.

Pe data de 6-7 noiembrie, celelalte opt echipe si-au disputat un loc in sferturi. Iata rezultatele:

ISU - ANCORA 5-8

MILAN - BRONX 7-5

OLIMPIA - OTELUL 10-0

PANAMAR - STIINTA 5-3 (revelatia campionatului, Panamar, a invins si eliminat formatia STIINTA GALATI, echipa care a ajuns, in vara anului 2010, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei)

Sferturile s-au disputat in zilele de 13 si 14 noiembrie. In sferturi s-au calificat cele patru echipe trase la sorti si cele patru invingatoare ale meciurilor de mai sus. Iata rezultatele:

BARCELONA - UNITED 0-3

ANCORA - CRUZEIROS 7-4

OLIMPIA - MILAN 5-7

ATLETICO - PANAMAR 8-4


Semifinalele se joaca sambata de la 10 si 11:30, iar finalele duminica, de 10 finala mica si 11 finala mare, meciurile avand loc pe terenul AMBASADOR, amplasat langa Gradina Publica. 


S-ar crede ca la finalul acestei competitii, minifotbalul galatean intra in vacanta. Nicidecum ! Imediat cum se incheie Cupa, incepe campionatul, mai bine spus noua editie a campionatului. Inainte de debutul editiei 2011 va avea loc o sedinta tehnica unde vor participa liderii tuturor echipelor inscrise, ocazie cau care se va discuta alinierea regulamentului la cel al asociatiei, precum si alte probleme tehnice. 

 

In fotografia de deschidere: lotul echipei STIINTA GALATI, asa cum era in luna iulie 2010, cand aceasta echipa a participat la Zalau si a realizat o frumoasa performanta, fiind la un pas de calificarea in semifinalele competitiei. Din pacate, pe plan local, STIINTA nu a reusit un sezon prea bun, ratand Cupa si campionatul. 

Noutati din Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati

Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

42

Echipe active

1212

Jucatori activi

196

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP