GALATI: Abcoz a realizat eventul !

Galatiul este, dupa cum am informat recent pe situl oficial al Asociatiei Romane de Minifotbal, unul dintre primele judete care si-a desemnat campioana si implicit reprezentanta la turneul final care va avea loc anul viitor, in vara, pentru desemnarea celei mai valoroase echipe de minifotbal, pe plan national. Galatenii au fost dinamici si la capitolul Cupa, competitie care s-a desfasurat in ultimele doua saptamani. 


Weekendul trecut s-au disputat meciurile care au decis castigatoarea Cupei Galatiului la minifotbal. Astfel, in prima semifinala disputata sambata, proaspata campioana Atletico Abcoz a invins cu scorul de 6-3 formatia United, care a terminat campionatul pe locul 10.


In cea de-a doua semifinala, Ancora (vicecampioana Galatiului la minifotbal) a trecut de formatia Milan cu scorul de 8-5. Milan terminase recent incheiata editie a campionatului galatean pe locul 7.

 

Ca atare, in finala mica s-au intalnit Milan si United, prima formatie castigand cu scorul de 7-4 dupa un meci animat, care in ciuda lipsei unei mize speciale, a facut o buna propaganda jocului de minifotbal.In finala mare, Atletico Abcoz a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, excelenta forma in care se afla, dar si valoarea cu totul remarcabila. Atletico a invins cu un convingator 10-2 formatia Ancora, realizand astfel, in premiera, eventul. "A fost o noua competitie in care am jucat nu numai cu gandul la rezultat, ci si la spectacol", ne-a declarat Vali Vranceanu, directorul tehnic al formatiei campioane. "In mod cu totul special ma bucur,alaturi de echipa, de castigarea eventului, trofeu care incununeaza un an in care minifotbalul galatean a avut un cert castig de valoare si a atras echipe care si-au disputat cu pasiune punctele puse in joc".

 

Pentru Atletico au marcat MUHA (3), BADARAU F. (2), CRACIUN C. (2), CIRES(1), ZONTEA(1), BADARAU I(1), iar pentru Ancora, SARGHIE F (2).

 

Formatia Ancora Galati va participa, in vara anului viitor, la turneul care va desemna castigatoarea Cupei Romaneiei la minifotbal. "Doresc sa felicit echipele care au participat la Cupa Galatiului la minifotbal si cu deosebire formatia Atletico, cea mai valoroasa formatie din acest judet, o echipa care va avea un cuvant greu de spus la finalele nationale", a spus Razvan Burleanu, presedintele Asociaiei Romane de Minifotbal. "Galatiul este un centru important al minifotbalului romanesc si faptul ca in Liga nationala de fotbal  conduce, la ora actuala, tot o formatie din acest oras, Otelul,se completeaza fericit, iata, cu perspectiva frumoasa pe care campionii la minifotbal o au, data fiind valoarea lor."

LOTUL ATLETICO ABCOZ (LOCUL 1) care a participat la Cupa a fost urmatorul:

CRAESCU C. (poreclit si SMICHAEL) - capitan echipa, LUCA M. , PETREA I., ONOSE I., CIRES S., VOICU D., CRACIUN C(CICI), TIMOFTE C(GIMI), BADARAU F. (MIKI), MUHA C., ZONTEA N., BADARAU I., VERDES R.

Director tehnic VRINCEANU VALI. Antrenor secund: OLTEANU AURELIAN
SPONZORI: ZONTEA NICOLAE (ABCOZ), VERDES RADU


LOT ANCORA (LOCUL 2):

MUNTEANU V (capitan echipa), JUBEA M, CERNAT V., ANTOHI I., BARTEL S., CRIHANA I., ANDREI, SIRGHI F., MANEA M., TUTU B., CLIM S., ROIBU , VIRCOLICI R., DERBAN S., SIRGHI D

DUDNIC VALI - DIRECTOR TEHNIC


LOT MILAN (LOCUL 3)

HUHULEA A. (capitan echipa), DELIVER S., IOSIP V., ENE S., AVASILICHIOAIE , STASE P., POPESCU, MITREA C., TOMA G., BURUIANA C.

Noutati din Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati

Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

42

Echipe active

1207

Jucatori activi

196

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP