VIDEO SATMAREAN: BAD BOYS, CAMPIOANA !

Despre valoarea minifotbalului din judetul Satu Mare nu este vreun motiv sa ne indoim. Sa nu uitam ca prima mare surpriza a campionatului national de la Timisoara a fost  bataia incasata, chiar daca la penalty-uri, de multipla campioana nationala en-titre, MAGIC IASI, care a fost ingenuncheata de arhi-necunoscuta ROS ALBASTRII SATU MARE. Despre acel meci, ca si despre celelalte disputate la nivel national in vara aceasta vom mai discuta. Deocamdata, trebuie sa ne amintim de faptul ca daca ursul a luat bataie de la vulpe, iar vulpea era cat pe ce sa fie pacalita de bursuc, concluzia e ca bursucul ar fi putut sa il bata pe urs.

 

Adica, pe romaneste spus, Careiul - care a fost eliminata destul de greu de Ros Albastrii Satu Mare cu prilejul barajelor preliminare - ar avea sanse, cu putin mai multa incredere in sine, sa participe la un turneu national si sa faca o figura frumoasa.

 

Careiul nu a avut, anul acesta, reprezentanta la finalele nationale, dar atmosfera din randul echipelor de minifotbal din localitate este pozitiva. Campionatul a continuat, in aceasta vara, cu etapele programate in mod curent, campioana de anul trecut a disputat barajul cu Ros-Albastrii Satu Mare, iar una peste alta, placerea de a juca nu trebuie confundata, asa cum o fac unii manageri de prin tara, cu o situatie de viata sau de moarte. Jocul e joc, viata e viata, iar pe teren nu trebuie decat sa fii determinat, nu sa vrei sa castigi prin orice mijloace.

La inceputul lunii august, atunci cand in multe judete se fac listele pentru noua editie a competitiilor locale, la Carei se... decerneaza premiile. Este vorba despre festivitatea de premiere a proaspetei campioane, echipa BAD BOYS, care va cauta, peste aproape un an, sa acceada la turneul final care se va disputa, sper localnicii, intr-un oras cat mai aproape de Carei. "Noi ne-am bucura ca sistemul de joc sa fie schimbat si sa aiba loc turnee preliminare zonale, pentru ca asa am avea in primul rand posibilitatea sa ne masuram fortele cu cateva echipe din judetele limitrofe, probabil ,si in al doilea rand nu am depinde de un singur meci in care poate ca prinzi o zi proasta si ratezi munca de un an." Opinia lui Tabi Szolt, managerul competitiei de la Carei este impartasita, de altfel, de multi alti manageri din tara, care au discutat, de altfel, in timpul turneelor de la Timisoara si de la Sibiu despre modul in care se vor califica participantele la urmatoarele competitii nationale.

Deocamdata, revenind la premierea de la Carei, trebuie remarcat faptul ca BAD BOYS a castigat fara probleme aceasta editie de campionat. Sistemul ales pentru disputarea competitiei - un singur tur, compus din 12 etape - a obligat echipele sa joace cu maximum de concentrare. BAD BOYS au trecut primii linia de sosire, cu maximum de puncte (12 victorii din tot atatea posibile), urmati indeaproape de echipa FINK FENSTER SANISLAU. O supriza neplacuta a fost evolutia formatiei ROMANII MOFTIN, care a incheiat competitia pe ultimul loc.

In ultima etapa s-au inregistrat rezultatele:

CONTITECH- OLD BOY S 94 CAREI 4-2,marcatori MARICAS 2, HEIM, MOISE /PREG 2


BAD BOY S- BOMBEIROS 5-3, marcatori NINTAS, KOVACS SZ.2, DASCAL, BOTAN /SABOU, ROSU, FARKAS


MIK-ALCONOR 2-0, marcatori ANITAS si NAGY


MEISTER FENSTER- ROMANII MOFTIN 10-3, marcatori SCHLACHTER Z. 8, BELENYI, MATOLCSI /PETRIC 3


RMDSZ(UDMR)-ANGELS 3-0 ECHIPA ANGELS NU S-A PREZENTAT LA JOC

 

FINK FENSTER SANISLAU-LIBER CONTITECH 3-0 ECHIPA LIBER CONTITECH NU S-A PREZENTAT LA JOC

 

Iar in final, pentru a ilustra buna valoare a minifotbalului din judetul Satu Mare, iata secvente de la doua mecirui interesante, disputate de catre ROS ALBASTRII SATU MARE la Timisoara, in iulie 2011. Este vorba despre partida inaugurala, in care au scos un egal cu campioana MAGIC IASI, dupa care au avut sange rece si au invins la penalty-uri. Am inserat si secvente din partida disputata de satmareni cu revelatia acestei editii a campionatului national, formatia RADIX SUCEAVA, mediliata cu bronz dupa un parcurs care a tinut toata lumea cu sufletul la gura.

Mai adaugam doar faptul ca ROS ALBASTRII SATU MARE au iesit din competitia natioanala in faza optimilor, fiind eliminati de RAILEX SUCEAVA dupa un meci controlat, in prima parte de satmareni. Acestia au condus cu 3-1 la un moment dat, fiind depasiti in final cu 4-3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutati din CAMPIONAT MINIFOTBAL UNION SPORT CAREI

CAREI: Bad Boys, la un pas de fotoliul de lidera a turului

CAREI: Bad Boys, la un pas de fotoliul de lidera a turului

07-12-2010 | CAMPIONAT MINIFOTBAL UNION SPORT CAREI


Carei: Ros Albastrii lideri la 1 decembrie

Carei: Ros Albastrii lideri la 1 decembrie

02-12-2010 | CAMPIONAT MINIFOTBAL UNION SPORT CAREI


CAMPIONAT MINIFOTBAL UNION SPORT CAREI pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

15

Echipe active

145

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP