ILFOV(Buftea):Etapa 3

Juventus Buftea - Cocani 11-1

Meciul de debut al etapei cu numarul 3 a fost un galop de sanatate pentru campioana, jucatorii din Cocani dand o replica cu mult sub asteptari. Dupa 4-0 la pauza, Juventus a mentinut ritmul de joc si a mai inscris de sapte ori si in repriza a doua, in timp ce adversarii au avut macar bucuria inscrierii golului de onoare.

1 Mai - Fc Jiului 4-2

Duelul dintre singurele echipe bucurestene ale campionatului a fost unul neasteptat de echilibrat si cu o evolutie surprinzatoare a scorului. Desi era cotata cu sansa a doua, FC Jiului a facut o prima repriza excelenta si conducea la pauza cu 2-0, iar diferenta de scor putea fi chiar mai mare. In actul secund 1 Mai beneficiaza de unele gafe ale portarului de la FC Jiului , de intrarea in joc a omului lor numarul unu (Dragos), precum si de aparitia oboselii in randul jucatorilor adversi. Asa se face ca asistam la o rasturnare de scor care la un moment dat parea a fi imposibila si pana la urma favorita reuseste sa se impuna. Sa notam aici prestatia remarcabila a celor de la FC Jiului, care, urmariti poate si de ghinion, au ratat pe final de meci si o lovitura de penalitate de la 9 metri.

TEC Buftea - Mini FC Buftea 6-3

Meci interesant, intre doua echipe cu pretentii la titlu. TEC-ul intra mai motivata pe teren si pare echipa care stie mai bine ce are de facut pentru a castiga meciul. Mini FC Buftea are mai mult posesia, domina la mijlocul terenului, insa nu reuseste sa si concretizeze aceasta dominare, fiind stopata deseori de o aparare bine organizata si de paradele unui portar advers aflat in mare forma. TEC-ul accepta deliberat acest mod de desfasurare a partidei si asteapta cu rabdare aparitia sanselor de contraatac, capitol la care Eracle si compania sunt adevarati maestri. Meciul are ritm, se joaca la un nivel inalt si apar faze de joc de prima clasa. Avand o experienta de joc superioara in astfel de competitii si jucand partitura pe care o cunoaste cel mai bine, TEC-ul reuseste sa castige fara prea mari emotii acest derby si pare a se inscrie cu argumente serioase in lupta pentru titlul de campioana de anul acesta.

UNEFS - Ary & Roby 2-2

Ultima partida a etapei a treia aducea fata in fata alte doua echipe de calibru, ambele avand sperante la castigarea campionatului. Insa inceputul de meci ne arata o superioritate evidenta a celor de la Ary & Roby, iar tabela de marcaj nu ramane insensibila la aceasta stare de fapt, consemnand cu repeziciune un sec 2-0 pentru Mimbler si ai sai. Judecand dupa scor si mai ales dupa joc, se parea ca invingatoarea se stabilise deja. Insa UNEFS-ul are o tresarire de orgoliu si inscrie pentru 1-2, reintrand astfel in meci. Dupa pauza, Ary & Roby rateaza sansa de a face 3-1 si asa cum se intampla deseori, ocaziile se razbuna. Astfel ca in loc de 3-1 se face 2-2 si finalul de meci este pe muchie de cutit. Ba mai mult, in ultimul minut de joc UNEFS-ul are si o bara si rateaza de putin o victorie care parea compromisa total. Per ansamblu, un meci spectaculos, cu realizari tehnice deosebite, un meci la finalul caruia ambele echipe au ramas cu impresia ca astazi au pierdut doua puncte.

Noutati din Liga de Minifotbal Ilfov

FC Best Chitila se retrage din campionat !!!

Ilfov :Campionatul de minifotbal Mimbler

05-11-2015 | Liga de Minifotbal Ilfov


ILFOV BUFTEA ! Premii importante oferite de organizator pentru a 3-a editie de campionat 2013-201

ILFOV BUFTEA ! Premii importante oferite de organizator pentru a 3-a editie de campionat 2013-2014

12-08-2013 | Liga de Minifotbal Ilfov


Ary&Roby iși consolidează poziția de lider !

Ary&Roby iși consolidează poziția de lider !

29-04-2013 | Liga de Minifotbal Ilfov


Minifotbal la Buftea

Minifotbal la Buftea

18-04-2013 | Liga de Minifotbal Ilfov


Buftea:Etapa 9

Buftea:Etapa 9

24-11-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


ILFOV(Buftea):Etapa 8

ILFOV(Buftea):Etapa 8

17-11-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


ILFOV(Buftea):Etapa 7

ILFOV(Buftea):Etapa 7

12-11-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


ILFOV(Buftea):Etapa 6

ILFOV(Buftea):Etapa 6

05-11-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


ILFOV(Buftea):Etapa 5

ILFOV(Buftea):Etapa 5

31-10-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


ILFOV(Buftea):Etapa 4

ILFOV(Buftea):Etapa 4

20-10-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


ILFOV(Buftea):Etapa 3

ILFOV(Buftea):Etapa 3

13-10-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


Buftea-Etapa 2

Buftea-Etapa 2

08-10-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


Buftea : Start campionat !

Buftea : Start campionat !

02-10-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


Campionatul de minifotbal Buftea - editia a doua

Campionatul de minifotbal Buftea - editia a doua

03-08-2012 | Liga de Minifotbal Ilfov


Liga de Minifotbal Ilfov pe scurt

2

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

5

Echipe active

364

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP