Suceava: Incepe sezonul de primavara

Campionatul Municipal de Minifotbal de la Suceava se va relua săptămâna viitoare cu două meciuri restante. Luni, 21 martie, de la ora 19:00, pe terenul de la "Ramiro" faţă în faţă se vor afla Pub Sport Penalty şi Interconti, două dintre echipele cu pretenţii la calificarea în fazele superioare ale competiţiei. Cu şase victorii din tot atâtea meciuri disputate, Pub Sport Penalty a avut un parcurs de invidiat în sezonul de toamnă fiind împreună cu Railex ODN singurele echipe din campionat care au obţinut victorii pe linie.
Trei zile mai târziu, joi, 24 martie, de la ora 18:00, va avea loc un alt meci restant, Apropo Cafe-Pub Sport Penalty, după care, începând cu 28 martie se vor juca meciurile etapei a IX-a din sezonul regulat.
Cum din acest an campionatul de la Suceava este afiliat Federaţiei Române de Minifotbal, campioana va participa la turneul final naţional. Până atunci însă, după disputarea celor 13 etape ale sezonului regulat, va avea loc play-off-ul unde vor participa primele opt clasate, cu menţiunea că echipa de pe primul loc şi cea de pe locul secund vor fi capi de serie la tragerea la sorţi a celor două grupe din play-off.
Conform regulamentului, tabelul cu jucători al unei echipe poate fi completat până cu patru etape înainte de desfăşurarea play-off-ului, o echipă având dreptul de a legitima un număr de 15 jucători. Fiecare echipă are dreptul la două transferuri în perioada de iarnă, cu alte cuvinte formaţiile care au efectuat transferuri trebuie să le comunice organizatorilor până la primul meci din sezonul de primăvară.  

Noutati din Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei

Derby spectacol

Cel mai spectaculos meci din acest campionat s-a desfasurat in etapa a 4 -a! S-au confruntat doua echipe care isi doresc sa castige campionatul: Sporting Vatra Dornei și Portas, scor final 2-2!

13-05-2019 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


DERBY de Vatra Dornei!!!

Confruntare spectaculoasa intre Sporting si Fc Barnarel in debutul returului de campionat. Dupa turul de campionat echipele se gasesc la egalitate de puncte pe primele doua pozitii.

02-04-2017 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Moment de reculegere in memoria lui Didi Prodan

Inaitea flueirului de start al meciului dintre Fc Barnarel si Maxi Sport, colegii de la Fc Barnarel au pregatit un mesaj in amintirea marelui jucator Didi Prodan.

21-11-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Mobforest x 10

10 este numarul de turnee organizate la nivel local in ultimii 5 ani iar cei de la Mobforest au participat la toate. Este cea mai patimasa echipa de departe si ne bucuram sa ii avem la startul acestui nou sezon. Felicitari si multa bafta!

16-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Design Construct se impune din nou la Vatra Dornei!!!

Rezultate in oglinda cu cele de anul trecut. 0-0 la pauza, 0-0 final. Brasov 3 din 4.

25-04-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Cupa Bergenbier Vatra Dornei, editia a IV-a

Maxi Sport va invita sa participati traditionala competitie de minifotbal ce se desfasoara in fiecare an, in luna aprilie, la Vatra Dornei.

26-03-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


New Boys si-a revenit

Inceput foarte greu pentru New Boys dar victorie la scor

22-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


FC Barnarel solidari cu victimile din Colectiv

Mesaj emotionant al celor de la Fc Barnarel: ''Impreuna Rezistam''

22-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


San Marino castiga lejer prin cele 6 goluri marcate de Horia

Dupa o prima repriza echilibrata, San Marino se impune lejer in partea a doua, reusind sa castige primul meci din cadrul competitiei.

15-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Sporting Vatra Dornei se impune in derby-ul etapei cu numarul 2

Rezultatul la pauza a fost 3-1 in favoarea celor de la New Boys. Inceputul primei reprize a gasit-o in forta pe Sporting care a marcat inca din primul minut, reusind sa egaleze apoi destul de repede, ca pana la final sa castige jocul.

07-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Sponsori Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei

Pensiunea Maximiliyanis
Maxi Sport

Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

12

Echipe active

185

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP