SUCEAVA, INVINGATOARE IN BARAJUL CU PIATRA NEAMT

Joi seara, in prezenta unui public numeros, la Roman a avut loc un meci de zile mari: barajul de calificare al campioanelor de la Piatra Neamt, respectiv Suceava.

 

"Anul acesta, ca urmare a cresterii numarului de campionate afiliate in toata tara, am recurs la un sistem eliminatoriu de baraj, care sa permita participarea la Timisoara, in cadrul turneului campioanelor, a unui numar standard de 24 de echipe", ne-a spus presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania, domnul RAZVAN BURLEANU.

 

Meciul dintre FENIX PIATRA NEAMT si RAILEX  ODN  SUCEAVA s-a incheiat cu victoria meritata si mai ales extrem de muncita a bucovinenilor, care s-au impus cu scorul de 3-2. Au marcat, pentru campioana Sucevei, jucatorii Cornel Cainari, Ovidiu Bosancu si Sorin Nicoara, in vreme ce petru campionii municipiului Piatra Neamt au punctat Bogdan Gancan si Ionut Nutu. 

 

 "Ä fost un meci de mare angajament fizic, un meci frumos, disputat in limitele sportivitatii", a declarat prim-vicepresedintele Federatiei, domnul PAUL COSTAS. "O partida echilibrata, in care Suceava a avut mai multe ocazii, lucru care de data aceasta a decis si formatia care s-a calificat la Timisoara".

Aceeasi opinie o are si JEAN AKSOY, patronul competitiei de la Roman si gazda primitoare a acestui meci de baraj: "Nu pot ascunde ca fiiund din acelasi judet cu Piatra Neamtul, am tinut cu ei, insa trebuie sa recunoastem ca Suceava a avut, de data aceasta un plus care a constat in dorinta mai mare de a-si apropia victoria. Consider ca pentru un campionat care s-a afiliat doar anul acesta, Suceava are o echipa foarte buna, o echipa ambitioasa si muncitoare."

De altfel, elevii antrenorului ILIE LAHMAN a pregatiti cu mare grija acest meci, inca de acum cateva etape trimitand spioni la Piatra Neamt, care au filmat si observat stilul de joc al adversarei de joi seara, din meciul de baraj.

 

 

In deschiderea partidei de calificare, campioana Romanului, formatia OZ ER GOLDEN, a sustinut un meci demonstrativ in compania unei selectionate a divizionarei C de fotbal LAMINORUL ROMAN, meciul incheindu-se cu scorul de 3-2 pentru fotbalistii profesionisti. Judecand, insa, dupa aspectul acestui joc, este clar ca echipa Romanului emite pretentii legitime la un loc fruntas in competitia nationala.

 

Zilele care vor urma vor avea loc, la Galati, Focsani, Tulcea si Constanta, inca patru meciuri ale barajelor zonei Est. Sunt cele care vor decide inca doua campioane care vor pleca la Timisoara ca sa devina... campioane nu numai ale unei competitii locale de minifotbal, ci ale intregii Romanii.

 

Iata lotul echipei RAILEX ODN SUCEAVA, castigatoare a barajului de la Roman si participanta merituoasa la finalele nationale de la Timisoara, din 1-3 iulie:

 

1. Ovidiu BOSANCU

2. Cornel CAINARI

3. Daniel CAZACU

4. Florin HARAGA

5. Daniel HARAGA

6. Liviu LUCA

7. Marius MACOVEI

8. Sorin NICOARA

9. Claudiu SEVACIUC

10. Constantin SIDORIAC

11. Viorel STAN

12. DANUT TIPA

13. Radu TOMESCU

14. MARIAN UNGUREANU

15. Adrian UNGUREANU

 

Formatia RAILEX ODN a castigat campionatul local cu 36 de puncte si o singura infrangere. Din partea Sucevei, la Cupa Romaniei si-a anuntat prezenta formatia ADISTAL 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei

Derby spectacol

Cel mai spectaculos meci din acest campionat s-a desfasurat in etapa a 4 -a! S-au confruntat doua echipe care isi doresc sa castige campionatul: Sporting Vatra Dornei și Portas, scor final 2-2!

13-05-2019 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


DERBY de Vatra Dornei!!!

Confruntare spectaculoasa intre Sporting si Fc Barnarel in debutul returului de campionat. Dupa turul de campionat echipele se gasesc la egalitate de puncte pe primele doua pozitii.

02-04-2017 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Moment de reculegere in memoria lui Didi Prodan

Inaitea flueirului de start al meciului dintre Fc Barnarel si Maxi Sport, colegii de la Fc Barnarel au pregatit un mesaj in amintirea marelui jucator Didi Prodan.

21-11-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Mobforest x 10

10 este numarul de turnee organizate la nivel local in ultimii 5 ani iar cei de la Mobforest au participat la toate. Este cea mai patimasa echipa de departe si ne bucuram sa ii avem la startul acestui nou sezon. Felicitari si multa bafta!

16-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Design Construct se impune din nou la Vatra Dornei!!!

Rezultate in oglinda cu cele de anul trecut. 0-0 la pauza, 0-0 final. Brasov 3 din 4.

25-04-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Cupa Bergenbier Vatra Dornei, editia a IV-a

Maxi Sport va invita sa participati traditionala competitie de minifotbal ce se desfasoara in fiecare an, in luna aprilie, la Vatra Dornei.

26-03-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


New Boys si-a revenit

Inceput foarte greu pentru New Boys dar victorie la scor

22-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


FC Barnarel solidari cu victimile din Colectiv

Mesaj emotionant al celor de la Fc Barnarel: ''Impreuna Rezistam''

22-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


San Marino castiga lejer prin cele 6 goluri marcate de Horia

Dupa o prima repriza echilibrata, San Marino se impune lejer in partea a doua, reusind sa castige primul meci din cadrul competitiei.

15-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Sporting Vatra Dornei se impune in derby-ul etapei cu numarul 2

Rezultatul la pauza a fost 3-1 in favoarea celor de la New Boys. Inceputul primei reprize a gasit-o in forta pe Sporting care a marcat inca din primul minut, reusind sa egaleze apoi destul de repede, ca pana la final sa castige jocul.

07-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Sponsori Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei

Pensiunea Maximiliyanis
Maxi Sport

Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

12

Echipe active

185

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP