SUCEAVA: Railex a castigat prima editie a Cupei Ramiro

Trofeul primei editii a Cupei Ramiro a ajuns in vitrina celor de la Railex. Formatia patronata de Ilie Lahman a castigat competitia desfasurata in luna noiembrie pe terenul complexului Ramiro din cartierul Burdujeni, dupa ce s-a impus in finala, scorul de 2-1, in fata celor de la Romfour. “Alb-rosii” si-au asigurat victoria prin doua goluri inscrise de Tomescu, in vreme ce pierzatorii au punctat pe tabela de marcaj prin Lacatus. Podiumul competitiei a fost completat de Revine, care s-a impus in finala mica, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Danalis. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Ov. Ciobanu, in repriza secunda. 

 

Pe langa cupele acordate primelor trei clasate, la festivitatea de premiere de la final, organizatorii au tinut sa ofere si doua diplome speciale. Astfel, titlul de golgheter i-a revenit lui Adrian Ungureanu (Railex), cu sapte goluri inscrise pe parcursul turneului, in vreme ce Danut Tipa (Railex) a fost desemnat cel mai bun portar. 

 

Railex a mizat de-a lungul turneului pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Livischi – Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Florin Apetri, Dinu Oniu, Andrei Aileni, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Vlad Murariu si Alexandru Cardei. Delegat: Daniel Haraga. Pe parcursul cupei, arbitrajul a fost asigurat de Ghita Ignatescu. 

 

Cupa Ramiro la minifotbal a fost organizata de siteul local de sport www.GazetaSV.ro, Asociatia Judeteana de Minifotbal Suceava si Pub Sport Ramiro Suceava, in parteneriat cu Federatia Romana “Sportul pentru Toti”.

Noutati din Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei

Derby spectacol

Cel mai spectaculos meci din acest campionat s-a desfasurat in etapa a 4 -a! S-au confruntat doua echipe care isi doresc sa castige campionatul: Sporting Vatra Dornei și Portas, scor final 2-2!

13-05-2019 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


DERBY de Vatra Dornei!!!

Confruntare spectaculoasa intre Sporting si Fc Barnarel in debutul returului de campionat. Dupa turul de campionat echipele se gasesc la egalitate de puncte pe primele doua pozitii.

02-04-2017 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Moment de reculegere in memoria lui Didi Prodan

Inaitea flueirului de start al meciului dintre Fc Barnarel si Maxi Sport, colegii de la Fc Barnarel au pregatit un mesaj in amintirea marelui jucator Didi Prodan.

21-11-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Mobforest x 10

10 este numarul de turnee organizate la nivel local in ultimii 5 ani iar cei de la Mobforest au participat la toate. Este cea mai patimasa echipa de departe si ne bucuram sa ii avem la startul acestui nou sezon. Felicitari si multa bafta!

16-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Design Construct se impune din nou la Vatra Dornei!!!

Rezultate in oglinda cu cele de anul trecut. 0-0 la pauza, 0-0 final. Brasov 3 din 4.

25-04-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Cupa Bergenbier Vatra Dornei, editia a IV-a

Maxi Sport va invita sa participati traditionala competitie de minifotbal ce se desfasoara in fiecare an, in luna aprilie, la Vatra Dornei.

26-03-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


New Boys si-a revenit

Inceput foarte greu pentru New Boys dar victorie la scor

22-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


FC Barnarel solidari cu victimile din Colectiv

Mesaj emotionant al celor de la Fc Barnarel: ''Impreuna Rezistam''

22-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


San Marino castiga lejer prin cele 6 goluri marcate de Horia

Dupa o prima repriza echilibrata, San Marino se impune lejer in partea a doua, reusind sa castige primul meci din cadrul competitiei.

15-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Sporting Vatra Dornei se impune in derby-ul etapei cu numarul 2

Rezultatul la pauza a fost 3-1 in favoarea celor de la New Boys. Inceputul primei reprize a gasit-o in forta pe Sporting care a marcat inca din primul minut, reusind sa egaleze apoi destul de repede, ca pana la final sa castige jocul.

07-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Sponsori Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei

Pensiunea Maximiliyanis
Maxi Sport

Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

12

Echipe active

185

Jucatori activi

66

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP