SALAJ - Final de foc in Liga a IV-a AUTOVIP !

Liga a IV - a AUTOVIP isi va cunoaste castigatoarea numai dupa desfasurarea ultimei etape ! AS ONIX si-a invins in etapa 33 adversara directa pentru acuparea primei pozitii , Mobila Kiraly Crasna , avand un avans de 8 puncte si se parea ca va castiga la pas competitia , avand nevoie de 3 victorii in ultimele 6 etape . A obtinut doar una cu Super Team , pierzand 2 jocuri si fiind egalata in jocul cu Simion Barnutiu in ultimele minute . Jucand fara 7 titulari din lotul de baza a pierdut partida cu Andrada Mob ( 2 - 6 ) si surprinzator cu Venus II Borla (3 - 6 ) . In aceste conditii , AS Onix este obligata sa invinga miercuri , 06.07 ,  in restanta cu Arsenal Badon si vineri , 08.07 ,  in meciul cu Queen Victory pentru a termina la  egalitate de puncte cu Mobila Kiraly Crasna ( cu conditia ca aceasta sa invinga Vio`s Team in ultima etapa). In aceasta situatie departajarea se va face in functie de rezultatele jocurilor directe unde AS Onix este avantajata de cele 2 victorii obtinute in meciurile directe cu Mobila Kiraly Crasna. Simion Barnutiu si-a asigurat participarea la jocurile de baraj in urma victoriei obtinite marti seara in dauna formatiei Terra Kid cu scorul de 5-4 ( golul victoriei fiind marcat in ultimul minut de joc din lov. de la 7 m ! ). Pentru al doilea loc care da dreptul la participarea la baraj se lupta echipele Arsenal  Badon ( 63 puncte , are de jucat cu AS Onix- restanta si Venus II Borla) si Vio`s Team ( tot 63 de puncte si un joc de disputat cu Mobila Kiraly Crasna ) . In caz de egalitate de puncte si dupa desfasurarea ultimei etape , castig de cauza va avea Vio`s Team care a invins ,in intalnirile directe , de doua ori pe Arsenal Badon . Se anunta jocuri foarte importante si echilibrate , unde orice este posibil . Echipele castigatoare vor fi premiate in cadrul festivitatii de premiera care va avea loc duminica 10 iulie , ora 17.30 la Baza Sportiva Onix Traian . De la  ora 16.30 se va juca un meci demonstrativ intre castigatoarea Ligii Promotie - FORTEC si castigatoarea Ligii a IV - a . Dupa festivitatea de premiere se va mai disputa un joc demonstrativ intre castigatoarea Ligii a II - a - CAVALERII si MASSIMO SCORPIONII - castigatoarea Ligii a III - a .

      La festivitatea de premiere sunt invitati toti participantii din Ligile II , III , IV si Promotie ( jucatori , antrenori , conducatori , sponsori , suporteri )

Noutati din Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj

Semifinalele Cupei Romaniei - Salaj

Dia Guard Divino - Autovip Garden Autoland Hosu Rechini - Boldor Florex Hida

26-04-2019 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Tragerea la sorti - CN al Firmelor si Institutiilor 2018

In urma cu putin timp s-a terminat tragerea la sorti pentru grupele din cadrul Campionatului National al Firmelor si Institutiilor de la Oradea (15 - 17.06.2018)

14-06-2018 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


CUPA CRACIUNULUI - OLD BOYS

Competitia este organizata de ACS Onix Zalau.

07-12-2017 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Derby de Sălaj !

Dia Guard Divino - Autovip Lexus, un joc pentru locul 1 în Campionatul de Minifotbal Onix !

23-03-2017 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Se cunosc primele echipe calificate în optimile Cupei României

După disputarea primelor două etape din grupe, opt echipe şi-au asigurat biletele pentru calificarea în faza următoare, restul formaţiilor urmând să se decidă la final de săptămână, după ultima rundă

28-01-2017 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


S-a stabilit programul fazei a II-a din Cupa României. Vezi programul

Cele 32 de formaţii calificate în această fază au fost împărţite în opt grupe a câte patru echipe, primele două clasate urmând să se califice în optimi

13-01-2017 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


,,Sport Your Life”- competitie U19

Intrecerea este destinata in exclusivitate jucatorilor sub 19 ani, organizata cu sprijinul si sub indrumarea AS Onix Zalau.

18-12-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Campionatul Regional Nord-Vest

Programul jocurilor si orele de disputare al jocurilor din cadrul Campionatului Regional Nord-Vest.

22-05-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Meciurile si arbitri din saptamana 21-27 martie.

Program et. 26 (Liga 1 si 2), et. 25 (Liga 3), et. 16 (Liga firmelor)

26-03-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Program saptamana 7 - 13 martie

Program et. 24 (Liga 1 si 2), et. 22 (Liga 3), et. 15 (Liga firmelor)

09-03-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Program saptamana 1 - 6 martie

Program et. XXIII (Liga 1 si 2), et. XXI (Liga 3)

04-03-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Sponsori Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj

ASOCIATIA CLUB SPORTIV ONIX
Sportul Sălăjean

Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj pe scurt

9

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

76

Echipe active

2221

Jucatori activi

814

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP