Tulcea - 2014-2015 - Liga DeHondol - Etapa 3

          Sambata aceasta a fost programata etapa a III-a a Ligii DeHondol ce a debutat cu partida dintre Monumentul si A.S. DeltaROM, unde detinatoarea titlului s-a impus cu un categoric 8-2, dupa ce in prima repriza conducea cu scorul de 5-0. Dintre marcatori se fac remarcati Fratila Sabin cu o dubla pentru cei de la A.S. DeltaRom si Lazar Ionut cu o reusita pentru cei de la Monumentul.

           Cel de-al doilea meci al zilei a fost Andema – Young Boys, poate cel mai echilibrat al acestei etape. Scorul a fost deschis de catre gazde in min. 17 prin Timofte  Adrian. In ultimul minut de joc al primei reprize, oaspetii au reusit sa inscrie doua goluri prin Tutuianu Vlad si unul in propria poarta, astfel cei de la Andema intrand in avantaj la pauza 2-1. In partea secunda oaspetii au reusit sa intoarca scorul prin Bute Cosmin in min. 34 si Petrov Florin cu doar doua minute inainte de fluierul de final al arbitrului. Scor final 3-2 in favoarea celor de la Young Boys.

          De la orele 15:00 a fost programata partida dintre National Somova si Marix, unde oaspetii au castigat cele trei puncte puse in joc cu scorul de 8-3, dup ace in prima repriza conduceau cu scorul de 5-1. Dintre marcatori se fac remarcati Hristodorof Cosmin cu un hattrick pentru oaspeti si Graciov Constantin cu o dubla pentru cei de la National Somova.

          Derby-ul acestei etape a fost Viitorul – Delta Force programat de la orele 16:00. Dupa un inceput de meci foarte echilibrat, cei care au reusit sa deschida scorul in aceasta partida au fost oaspetii prin Caputa Lucian in min. 20, apoi doar doua minute mai tarziu Cucu Ionut a dublat avantajul oaspetilor, acesta stabilind si scorul primei parti 2-0 in favoarea celor de la Delta Force. In partea secunda gazdele au preluat controlul jocului, ei reusind sa reduca din avantaj in min. 33 prin Mihailov Liviu. Cei de la Viitorul si-au creat ocazii de poarta, insa nefructificate pana la final, oaspetii cu doar un minut inainte de finalul partidei au reusit sa inscrie golul 3 dupa un cotraatac prin Caputa Lucian.

         De la orele 17:00 cei de la Metalurg au jucat impotriva celor de la Real Tulcea, inca un meci foarte spectaculos din aceasta etapa cu numarul 3. Cei care au deschis scorul in acest meci au fost gazdele prin Ciortan Marian in min. 5, insa oaspetii au reusit sa intoarca rezultatul prin Mantu Alexandru, respective Contofan Laurentiu, astfel cei de la Real Tulcea intrand in avantaj la pauza scor 2-1. In partea secunda Ciuperca Alexandru si Stoica Catalin ii readus pe cei de la Metalurg in avantaj, dar acelasi Confofan aduce egalarea pentru cei de la Real cu doar 4 minute inainte de incheierea partidei. Finalul de meci le-a apartinut celor  de la Metalurg care au cautat golul ce le aducea victoria, pe care l-au si reusit prin Ciuperca Alexandru in ultimul minut de joc al partidei. Scor final 4-3 in favoarea celor de la Metalurg.

         Urmatorul meci al acestei etape a fost Vulturii – All Stars, prima repriza a fost una foarte echilibrata, fapt ce o demonstreaza si scorul primei reprize 1-0 pentru oaspeti, Grozescu Catalin fiind singurul marcator al primei parti. In cea de-a doua repriza Machedon Alexandru si acelasi Grozescu au facut ca tabela sa arate 3-0 in dreptul oaspetilor in min. 36. Dupa doar un minut de joc capitanul celor de la Vulturii Chiper George a redus din handicap, insa Grozescu Catalin cu reusita din min. 42 reuseste un hattrick, stabilind si scorul final al acestui meci 4-1 pentru cei de la All Stars.

          Ultimul meci al acestei zile a fost Galaxy – Vointa. Scorul primei reprize a fost 3-0 in favoarea gazdelor, cei care au inscris au fost Toader Leo cu o dubla si Oprina Mihai. In partea secunda oaspetii au reusit sa reduca din handicap In min. 41 prin Savele Stefan, insa dupa doar 3 minute de joc Bejan Georgian isi trece numele in dreptul marcatorilor, tabela aratand 4-1 pentru cei de la Galaxy. Pana la finalul meciului cei de la Vointa au marcat golul 2 prin Catana Alexandru, scor final 4-2 pentru cei de la Galaxy.

 


 

Echipa etapei este urmatoarea :

IONITA GEORGIAN

STOICA CATALIN                                       HRISTODOROF COSMIN

GROZESCU CATALIN

CAPUTA LUCIAN                                       CIUPERCA ALEXANDRU



 

Lista cu jucatorii inlocuiti in afara perioadei de transferuri:

1. Monumentul – Gaina Andrei completeaza lotul, jucator legitimat nr. leg. TL000024 (poate fi utilizat din etapa 4 - trimis pe e-mail pe 26.09.14) - modificari lot in afara perioadei de transferuri 1 (ramas 2);

2. Marix – Iorga Ionut Dumitru completeaza lotul, jucator nou legitimat nr leg TL000432; (poate fi utilizat din etapa 4 - trimis pe e-mail pe data de 26.09.14) - modificari lot in afara perioadei de transferuri 1 (ramas 2);

3. All Stars – Andriol Alexandru este inlocuit de Mischie Ionut Eugen, jucator legitimat nr leg TL000599; (poate fi utilizat din etapa 5 - trimis pe e-mail pe data de 30.09.14) - modificari lot in afara perioadei de transferuri 1 (ramas 2);

 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

56

Echipe active

290

Jucatori activi

232

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP