Tulcea - A inceput Editia 2011-2012 a ligii DeHondol

 

 

            Sambata 3 Septembrie 2011 a inceput Campionatul Municipal de Minifotbal Tulcea, Liga DeHondol, editia 2011-2012. Aceasta editie a debutat cu meciul dintre campioana en-titre, Marix, si Steaua Deltei. Dupa o prima repriza echilibrata, oaspetii au reusit sa preia conducerea prin golul marcat de Chiriazic Victor in finalul primei reprize. In cea de-a doua repriza gazdele au reusit sa se impuna cu scorul de 4-1, gratie celor doua goluri marcate de Ceica Dan.

            Cel de-al doilea meci al zilei a fost cel dintre Vulturii si Ambulanta castigat de oaspeti cu scorul de 4-1 (2-0). Un mare aport in victoria obtinuta astazi de oaspeti se datoreaza celor trei goluri marcate de Biserica Aurel.

            La orele 12:30 a fost programat meciul All Stars – Comis, unde oaspetii au castigat cu scorul de 7-1, dupa o partida controlata de ei de la un capat la altul, scorul pauzei fiind de 3-0. Dintre marcatori se face remarcat Ifrim Liviu care a reusit un numar total de 3 goluri.

            Urmatorul meci al zilei a fost cel dintre Frontiera si Real, unde gazdele si-au luat revansa castigand cele trei puncte cu un categoric 8-2, dupa ce in urma cu doar doua saptamani au pierdut in fata celor de la Real cu scorul de 9-6. Jucatorul meciului a fost Karamihai Costel care a reusit de inscrie de 4 ori in poarta noii promovate.

            Al cincilea meci al etapei a fost Viitorul – National Somova, acesta fiind cel mai echilibrat al etapei. Dupa o prima repriza incheiata cu scorul de 1-1, gazdele au castigat gratie golului marcat de Sapera Atanase, adjudecandu-si primele 3 puncte din acest campionat.

            La orele 16:15 s-a dispustat meciul Metalurg – Galaxy, unde gazdele au reusit sa intoarca rezultatul de la pauza de 2-1 in favoarea celor de la Galaxy, castigand cu scorul de 4-3 dupa executarea unei lovituri de penalitate de la 9 metri din ultimele secunde ale meciului. Dintre marcatori se fac remarcati Lazar Ionut (Galaxy) si Caragea Petrica (Metalurg) fiecare inscriind cate 2 goluri.

            Urmatorul meci al zilei a fost cel dintre Andema si Dunarea, in care ocupanta locului 3  a castigat categoric cu scorul de 12-2 in fata nou-promovatei Andema. Dintre marcatori se face remarcat Oprina Ionut inscriind un total de 6 goluri.

            La orele 18:45 a fost programat primul derby al campionat, si anume INTER – MSV, unde gazdele s-au impus cu scorul de 5-1 (2-1). Omul meciului a fost Trasca Leonard reusind sa inscrie 3 goluri.

            Ultimul meci al zilei a fost cel dintre Vanatorii de Scantei si Hagilarea. Dupa o prima repriza castigate de gazde cu scorul de 2-1, oaspetii au reusit sa intoarca rezultatul, castigand cu scorul de 4-2. Cei de la Hagilarea au castigat cele trei puncte puse in joc,un mare aport avandu-l Nane Iancu inscriind doua goluri in acest meci.

 


 

               Golgheterul primei etape este Oprina Ionut (Dunarea) care a reusit un numar total de 6 goluri in meciul castigat de echipa sa impotriva celor de la Andema.

 


Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

56

Echipe active

290

Jucatori activi

232

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP