Tulcea - Liga DeHondol - 2012 - 2013 - Etapa 19

            Primul meci al zilei a fost Frontiera – All Stars. In primele minute ale partidei cei de la All Stars au reusit sa inscrie de doua ori prin Luca Laviniu, insa pana la finele primei reprize gazdele au revenit prin golurile lui Marginean si Ivanica. In cea de-a doua repriza cei de la Frontiera au mizat pe cartea atacului si au castigat cu greu cele trei puncte puse in joc in ultimile minute ale partidei prin reusita lui Vasile Marian.

 

            Al doilea meci al etapei a fost Comis – Galaxy, unde gazdele s-au impus cu scorul de 9-2 dupa o prima repriza in care au condus cu 2-0. Dintre marcatori se fac remarcati Chita Vasile cu 4 reusite pentru Comis, iar cele doua reusite ale celor de la Galaxy au fost marcate de Bejan Georgian.

 

            De la orele 14:00 a fost programata partida National Somova – Marix, unde oaspetii s-au impus cu scorul de 4-0, dupa o prima repriza in care conduceau cu scorul de 2-0. Golurile au fost inscrise de catre Ene Alexandru, Hristodorof Cosmin 2 si Ceica Dan.

 

            Urmatorul meci a fost Viitorul – Real Tulcea. Scorul partidei a fost deschis rapid de catre gazde prin Meregiu care pana la pauza a mai reusit sa inscrie inca de doua ori, rezultatul la pauza fiind de 3-0 pentru Viitorul. In cea de-a doua repriza oaspetii au mizat pe cartea atacului, insa cei care au inscris au fost tot gazdele prin acelasi Meregiu in min. 44 si Poveste in min.48. Golul de onoare al oaspetilor a fost marcat cu un minut inainte de fluierul de final al arbitrului prin Ivanov George.

 

            De la orele 16:00 s-a disputat partida dintre Metalurg si Andema, unde gazdele au castigat cele trei puncte puse in joc cu scorul de 5-3 (3-0). Dintre marcatori se fac remarcati Coman Marian cu 3 goluri pentru Metalurg si Panait Marian cu 3 goluri pentru Andema.

 

            Urmatoarea partida a fost Vulturii – Tiki-Taka, unde dupa o prima repriza incheiata cu o remiza alba, scorul a fost deschis in partea secunda de gazde prin Talpan, insa cei care au avut castig astazi au fost oaspetii care au reusit sa intoarca rezultatul la 3-1, gratie golurilor reusite de Peiciu 2, si Ciobanu.

 

            Ultimul meci al zilei a fost Vanatorii de Scantei – Steaua Deltei. Scorul a fost deschis de catre oaspeti prin Cucu, majorat pana la sfarsitul primei reprize de catre Munteanu. In partea secunda gazdele au reusit sa inscrie doar un gol, astfel scorul final a fost Vanatorii de Scantei 1 – Steaua Deltei 2.

 

            Primul meci al acestei etape a fost Viitorul – Steaua Deltei, unde castigatorii celor trei puncte puse in joc au fost gazdele care s-au impus cu scorul de 4-2, dupa o prima repriza incheiata nedecisa scor 1-1. Dintre marcatori se face remarcat Puflene Iancu care a reusit o dubla pentru echipa sa, Viitorul.

 

            De la orele 12:00 a fost programata partida dintre Comis si All Stars. Cei care au deschis scorul in aceasta partida au fost oaspetii prin Luca Laviniu in min. 4, insa gazdele au reusit sa intoarca rezultatul pana la pauza, ei conducand cu scorul de 4-1 la finalul primei reprize. In partea secunda s-a marcat acelasi numar de goluri, cinci, doua pentru

 

            Echipa etapei este urmatoarea :

 

                                                    SCIPANOV DANIEL

            CHITA VASILE                                                       PEICIU MARIAN

                                                    COMAN MARIAN          

            BEJAN GEORGIAN                                               MEREGIU LUCIAN

 

 

 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

55

Echipe active

291

Jucatori activi

190

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP