Tulcea - Liga II - 2012 - 2013 - Etapa 26

Etapa cu numarul 26 a debutat cu meciul dintre Armada si Tulcea Force. Scorul a fost deschis de catre oaspeti prin Sprinceana Mihai in minutul 10, apoi Sofan Iulian a facut ca oaspetii sa intre la pauza cu un avantaj de doua goluri. In partea secunda cei care au punctat pe tabela de marcaj au fost tot cei de la Tulcea Force prin Sprinceana, Buicliu si Suerica. Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de catre nimeni altul Sauca Cristian. Scor final Armada 1 Tulcea Force 5.

 

Al doilea meci al zilei a fost Vest Juniors – Cesena. Dupa o prima repriza destul de echilibrata in care oaspetii conduceau la limita scor 1-0, gratie golului lui Dauceanu Alexandru, gazdele reusind sa egaleze in partea secunda prin Ciomacencu, Cesena a reusit o repriza secunda formidabila in care au inscris numai putin de 7 goluri prin Dauceanu (3), Grozescu, Olteanu, Cristache si Megit.

 

De la orele 15:00 a fost programata partida dinter Sportul si Vointa, una dintre cele mai spectaculoase si echilibrate ale zilei. Cei care au deschis scorul au fost oaspetii prin Catana Alexandru, insa pana la finalul primei reprize gazdele au reusit sa intoarca rezultatul gratie golurilor lui Pascale George, Guriuc Vasile si Martin Marius (2). In partea secunda oaspetii au avut un joc excelent reusind sa obtine in extremis un punct egaland situatia la 4 prin Cornescu Marian, Buzuc Eduard si Blaje Dorin.

 

Derby-ul etapei a fost Gemina – Monumentul, unde fazele spectaculoase de astazi a fost deliciul numerosului public aflat in tribune. Oaspetii au reusit in aceasta partida sa obtine cele trei puncte puse in joc cu scorul de 8-1 (3-1), un mare aport avandu-l varful de atac al liderului Lazar Ionut care in aceasta partida a reusit sa inscrie 5 goluri. Golul de onoare al gazdelor a fost inscris de catre Tanase Marian.

 

Urmatorul meci al etapei a fost Win – Steaua Deltei B. Oaspetii au inceput foarte bine aceasta partida, ei inscriind doua goluri destul de rapid prin Ardeleanu Dragos, insa pana la pauza gazdele au intors rezultatul conducand cu scorul de 3-2. In partea secunda cei care au punctat pe tabela de marcaj au fost tot cei de la Win care au castigat cele trei puncte puse in joc cu scorul de 5-2.

 

Ultimul meci al zilei a fost Real Tulcea B – Young Boys. Primul gol al acestei partide a fost inscris de catre gazde prin Turtoi in minutul 5, in minutul 12 Sofrone a majorat avantajul gazdelor, iar in minutul 19, Balan a facut ca tabela sa arate 3-0 pentru gazde. Scorul pauzei a fost stabilit de catre Oprina Mihai care a marcat pentru oaspeti in ultimul minut al primei reprize. In partea secunda cei de la Young Boys au avut un joc mai bun, insa nu sufiecint sa sa intoarca rezultatul acestei partida. Scor final Real Tulcea B – Young Boys 7-3.

 


 

            Echipa etapei este urmatoarea  :

 

                                           FISCENCU GEORGE

 

            CORNESCU MARIAN                                           MARTIN MARIUS

 

                                                CATANA ALEXANDRU

 

            DAUCEANU ALEXANDRU                                 LAZAR IONUT

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

2

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

55

Echipe active

291

Jucatori activi

190

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP