VIDEO INTERVIU: Dan Avram

Turneul de la Cluj a reunit 25 de formatii - fruntasele de la nivel judetean ale minifotbalului romanesc. Unele dintre echipele venite aici reprezentau centre consacrate de minifotbal, orase unde ca numar de echipe inscrise in campionat cat si ca vechime in aceasta competitie, aveau justicate pretentii la accederea in fazele superioare ale competitiei.

Dincolo de unele surprize care au aparut in ceea ce priveste cateva dintre aceste echipe favorite, poate ca cea mai frumoasa parte a turneului au reprezentat-o echipele mai putin cunoscute, dar care au practicat un joc superb, de calitate, rasplatiti nu numai de aplauzele specattorilor, ci si de rezultate bune si foarte bune. Printre echipele care au onorat competitia prin calitatea jocului prestat si prin disciplina de joc se numara CARIF CARIOCAS SIBIU.

Sibienii au ajuns pana in optimi, fiind eliminati, la mare lupta, de o alta echipa care a adus vitalitate si entuziasm in competitie - Oz Er Golden Roman. 

Despre rezultatele CARIF CARIOCAS in cadrul turneului de la Cluj, ca si componenta formatiei, vom aduce aminte intr-un alt articol care va fi publicat in zilele urmatoare. In continuare, va invitam sa urmariti un interviu cu domnul Dan Avram, care a condus echipa CARIF CARIOCAS SIBIU la Turneului Campionatelor de Minifotbal care a avut loc la Cluj, intre 8 si 11 iulie 2010. 

 

 

Noutati din Campionatul FairPlay

NE VEDEM LA SIBIU !

NE VEDEM LA SIBIU !

22-05-2011 | Campionatul FairPlay


ZEUS A TUNAT, CAMPIONII AU CLACAT !

ZEUS A TUNAT, CAMPIONII AU CLACAT !

11-04-2011 | Campionatul FairPlay


VIDEO INTERVIU: Dan Avram

VIDEO INTERVIU: Dan Avram

25-07-2010 | Campionatul FairPlay


Campionatul FairPlay pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

82

Echipe active

747

Jucatori activi

422

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP