PESTE O MIE DE MINIFOTBALISTI, GATA DE START LA TIMISOARA

Nu spunem ceva nou, dar la fel cum atunci cand povestesti despre varful Everest, merita sa-i amintesti si inaltimea, atunci cand vorbesti despre minifotbalul timisorean, merita sa rememorezi si dimensiunea.

E mare. E foarte mare.

Anul acesta, 118 echipe  de minifotbal iau startul in cea mai mare competitie locala din tara, campionatul ALBORZ Timisoara. Este vorba despre mai multe echipe decat are judetul Timis la nivelul tuturor diviziilor de fotbal !

Formatiile sunt impartite, ca si pana acum, in trei ligi. Prima liga aduna cele mai valoroase formatii din judet, printre care castigatoarea Cupei Romaniei la Minifotbal, editia 2011 (WMT Giroc), formatie care si in anul 2010 a avut un parcurs onorabil la Cupa, clasandu-se pe locul 3. WMT Giroc este vicecampioana judetului Timis.

O alta prezenta de marca este cea a campioanei en-titre, multipla castigatoare a campionatului judetean, recordmena nationala in ceea ce priveste victoriile in serie obtinute la nivel local: MAV GLISSANDO TIMISOARA. Formatia etalon a minifotbalului timisean a ajuns, anul acesta, pana in sferturile de finala ale Campionatului National, unde a fost eliminata dupa un meci electrizant de CONSILIUL JUDETEAN BUZAU, formatie care a devenit ulteior campioana Romaniei.

Liga a II-a contine doua grupe a cate 16 echipe, in vreme ce Liga a III-a contine 4 grupe a cate 16 echipe. Cei care au participat, anul acesta, in vara, la Campionatul National de Minifotbal de la Timisoara, au admirat frumoasa baza sportiva din marele oras banatean si au inteles de ce lucrurile merg atat de bine in acest campionat. Interesul timisorenilor fata de minifotbal este foarte mare, starea terenurilor este impecabila, organizarea ireprosabila. Sunt ingrediente necesare ale succesului, lucruri deloc simple, dar la capatul carora se pot culege roade frumoase, cum este si satisfactia de a avea o echipa din Timisoara, castigatoare a unei competitii nationale extrem de disputate.

 

De altfel, WMT GIROC va pleca, peste putine saptamani, la Constanta, unde va avea loc SUPERCUPA ROMANIEI la minifotbal, si unde va avea ocazia sadea piept cu super echipa CONSILIUL JUDETEAN BUZAU, o adevarata uzina de minifotbal in interiorul careia duduie la maximumk motoarele amibitiei de a mai cuceri un titlu.

 

Lista completa a echipelor participante la campionatul din Timisoara este, deja, inserata pe pagina locala a acestui judet, de pe situl Federatiei. Programul meciurilor primelor etape va apare si el in scurta vreme, urmand ca in fiecare saptamana sa puteti urmari, din orice punct al tarii, evolutia banatenilor in cea mai mare competitie de minifotbal, la nivel local.

 

Iata in continuare cateva secvente video pe care le socotim ilustrative pentru acest campionat de marca.

 

1. Finalul meciului dintre CONSILIUL JUDETEAN BUZAU si MAV GLISSANDO TIMISOARA, scor 3-2, contand pentru sferturile de finala (eliminatorii) ale Campionatului national de minifotbal, editia 2011, disputat la Timisoara. Meciul s-a disputat pe nocturna, in fata unui public care si-a sustinut frenetic formatia favorita. MAV GLISSANDO a intrat in competitie cu dorinta declarata de a castiga titlul, jucatorii timisoreni intrand in cantonament cu cateva zile inainte de debutul intrecerii care a reunit cele mai bune 24 de echipe din Romania. Din pacate pentru banateni, sortii au decis ca in sferturi sa intalneasca campioana Buzaului, o echipa de traditie, care a demonstrat la Timisoara calitati tehnico-tactice de exceptie, precum si un tonus excelent, dovada faptul ca au castigat, pe merit, titlul national.

 

 

2. Un alt meci extrem de interesant s-a dovedit a fi cel dintre MAV GLISSANDO TIMISOARA si echipa care a reprezentat, la Campionatul National 2011, judetul Suceava. Meciul s-a disputat in cadrul grupelor si a anuntat frumoasa evolutie ulterioara a ambelor echipe (RAILEX SUCEAVA s-a clasat pe locul 3 la finalul competitiei, iar MAV GLISSANDO pe locul 6). In partiuda din grupe, scorul a fost 2-1 pentru banateni, dupa ce sucevenii au deschis scorul, in prima repriza.

 

 

3. O retrospectiva video a complexului sportiv unde se desfasoara, la Timisoara, aproape 60 de meciuri oficiale de minifotbal in fiecare sambata si duminica.

 

 

 

4. Secvente de la unul dintre antrenamentele campioanei Timisoarei. MAV GLISSANDO

 

 

 

5. Este o vorba inteleapta care spune ca omul sfinteste locul. La Timisoara, alaturi de patronul Tibi Lajos se afla administratorul Alin Radosav. Iata un scurt interviu inregistrat acum doua luni la Timisoara, in incinta bazei sportive ALBORZ, acolo unde Alin Radosav ne-a oferit amanunte interesante depsre terenurile unde s-a disputat Campionatul national de minifotbal si unde urmeaza sa aiba loc, incepand de duminica viitoare, o noua editie a campionatului local.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

AJM Timis

Minifotbal feminin , copii si juniori - evenimente organizate de Asociatia Judeteana de Minifotbal Timis

26-02-2024 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

6

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

109

Echipe active

3272

Jucatori activi

1338

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP