SUPERCUPA ROMANIEI: LOVITURILE DE DEPARTAJARE

Poate ca cea mai buna dovada a faptului ca la Constanta s-au intalnit cele mai bune doua echipe de minifotbal ale acestui an este si faptul ca in trei meciuri s-au inscris doar patru goluri din actiune, unul dintre ele fiind, de altfel, un autogol rezultat ca urmare a unei devieri nefericite si involuntare. De altfel, atat Buzaul ca si WMT exceleaza mai ales in aparare, avand un joc extrem de bine organizat in preajma propriului careu, O alta particularitate comuna a celor doua echipe este faptul ca atunci cand reusesc sa marcheze primul gol, sunt rare meciurile in care sunt egalate.

 

La Constanta s-a inregistrat, practic, o egalitate aproape perfecta intre cele doua combatante. Un egal, o victorie a WMT-ului, o victorie a Buzaului. Singura diferenta a fost facuta in primul meci, la loviturile de departajare in care s-ar putea spune ca Timisoara a pierdut pe mana ei: a avut de trei ori ocazia sa transeze partida, depinzand de transformarea urmatorului penalty, insa de trei ori au ratat aceasta ocazie. Iar buzoienii au stiut sa profite de ocazie si sa invinga, in extremis, fapt care a decis, o zi mai tarziu, castigatoarea Supercupei Romaniei la minifotbal.

 

Iata, asadar, doua secvente video ale acestor lovituri de departajare din primul meci:

 

 

 

 

 

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

AJM Timis

Minifotbal feminin , copii si juniori - evenimente organizate de Asociatia Judeteana de Minifotbal Timis

26-02-2024 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

6

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

109

Echipe active

3272

Jucatori activi

1338

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP