TIMISOARA: 1 APRILIE CU MARI SURPRIZE !

Sarea si piperul unui campionat, indiferent de sport, este competitia. Se intampla, uneori, ca o echipa sa fie atat de buna incat sa obtina victoria finala - titlul - fara probleme. Reversul medaliei este ca astfel de echipe nu reusesc sa se concentreze in meciurile internationale, in general in partidele disputate pentru titluri majore. 

Asa poate sa fi fost si cazul la Timisoara, unde multipla campioana MAV GLISSANDO nu a prea avut adversare pe masura, in ultimii ani. Din pacate pentru banateni, cea mai buna echipa din judet nu s-a dovedit a fi capabila sa se mobilizeze la campionatele nationale, unde - atat in 2010 cat si in 2011 - a ratat obiectivul propus, si anume titlul national.

Campionatul timisorean aflat in desfasurare este, insa, altfel decat ne-am obisnuit. De data aceasta, MAV GLISSANDO a inceput sa coboare cu picioarele pe pamant, si asta nu inseamna atat o scadere a valorii echipei, cat cresterea valorii celorlalte formatii din prima divizie banateana. Iata un motiv pentru care MAV GLISSANDO va avea, spunem noi, sanse mai bune sa faca o figura frumoasa la nationalele de vara asta. Echipa va fi calita, va fi mai realista, mai putin infatuata, va sti ca meciuri care par simple pot sa fie pierdute. 

Dovada si ce s-a intamplat in etapa de duminica aceasta, cand multipla campioana a fost tinuta in sah de o formatie de pluton - NINIROX. Desi pornea ca favorita, MAV GLISSANDO a scos doar un rezultat de egalitate, 3-3, in vreme ce NINIROX, cu acest punct nesperat, continua sa spere ca va evita retrogradarea. 

O alta formatie cu staif, detinatoarea Cupei Romaniei la minifotbal, a patit-o si mai rau de 1 aprilie. Meciul dintre WMT GIROC si ocupanta locului 10 in campionat, AUTO EUROPA, s-a incheiat cu victoria surprinzatoare a formatiei din urma. In urma acestui rezultat, WMT GIROC a alunecat pe locul al saselea, insa asa cum ii stim pe sportivii de la aceasta echipa, ambitia lor formidabila si dorinta de a dovedi, atunci cand este necesar, adevarata lor valoare vor renaste in vara. Adica atunci cand banatenii vor avea de aparat titlul castigat anul trecut, la Sibiu.

O alta surpriza am putea spune de si mai mari proportii a fost egalul dintre ocupanta locului 2 - CLUB AS - si o echipa care este deja cu un picior in divizia secunda, CONTINENTAL POWER. Meciul s-a incheiat cu scorul de 4-4, iar de egalul acesta au profitat PARIORII, care invingand cu scorul de 3-0 formatia TAO TIM, au trecut acum pe locul 2, la 9 puncte sub cele 70 ale campioanei MAV GLISSANDO.

 

DERBI DE ZILE MARI

 

Asa se face ca etapa viitoare, a 28-a, va programa un derbi de zile mari, care nu va decide campioana sezonului 2011-2012, ci mai degraba formatia care ar putea, la anul, sa opreasca sirul de victorii in campionat ale MAV GLISSANDO. Este vorba despre meciul dintre ocupantele locurilor 2 si 3, PARIORII si CLUB AS, partida care se va disputa sambata aceasta, pe 7 aprilie, de la ora 11, in complexul sportiv cunoscut deja multor fani ai minifotbalului, acolo unde s-au disputat si Campionatele Nationale din vara anului 2011. 

In tur, PARIORII au invins cu 5-4 dupa un meci pasional, extrem de disputat. Acum, in retur, PARIORII au prima sansa, judecand macar dupa constanta cu care au reusit sa treaca peste examenele din acest an, ei fiind neinvinsi in aceasta a doua jumatate a campionatului. Mai sunt, cu tot cu etapa din weekendul care va urma, doar sapte runde ale acestei competitii de calibru, prea putine pentru ca MAV GLISSANDO sa fie ajunsa din urma, chiar in contextul unei relaxari premature a campionilor. Cert este ca in Banat joaca cel putin 4-5 echipe care au valoare nationala, si cum doua vor fi prezente la finalele nationale ale Cupei Romaniei (WMT fiinf calificata din oficiu), iar a treia, cel mai probabil MAV GLISSANDO, va cauta drumul victoriei la nationalele campioanelor, Timisoara are sanse bune sa obtina, in vara care va urma, rezultate pe masura valorii campionatului, ca si a eforturilor depuse de organizatorii locali.

 

foto: Banca echipei MAV GLISSANDO, in meciul de debut in Campionatul National din iulie 2011, in compania revelatiei acestei competitii, formatia suceveana RAILEX. 

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

6

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

121

Echipe active

3002

Jucatori activi

1786

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP