Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu și-a aflat câștigătorii !

Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu a fost o reușită totală, atât pentru organizatori cât și pentru echipele participante. Timp de 4 zile, pe parcursul a două week-end-uri, s-au desfășurat jocurile din grupe, sferturi și semifinale iar din cele 12 echipe înscrise la start, 4 au ajuns în ultima zi de competiție. De 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, ziua a început spectaculos în Complexul Dolce Vita ! 20 de goluri s-au marcat în finala mică dintre Colegiul Național Tudor Vladimirescu și Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu. S-au impus cei de la Tudor cu 15-5 iar 10 dintre goluri au fost marcate de Alexandru Mihai, jucător ce a pus mâna pe titlul de „Golgheterul Turneului”.

În continuare, spectatorii prezenți au asistat la un meci demonstrativ între două echipe de tineri extrem de talentate. Liceul cu Program Sportiv Târgu Jiu a întâlnit Pandurii 2, prilej pentru fotbaliști ca Bogdan Dănăricu, Andrei Dragu, Marius Cioiu sau Denis Brînzan să-și arate tehnica și talentul pe teren mic. Având și experiența de partea lor, cei de la Pandurii, antrenați de Cristi Popescu, s-au impus cu 7-4, dar scorul a fost în planul doi.

Finala mare a turneului a adus față în față cele mai bune echipe din competiție, Colegiul Național Spiru Haret și Colegiul Economic Virgil Madgearu. Tribuna a fost plină la acest joc iar spectatorii neutri sperau la o confruntare echilibrată. N-a fost până la urmă așa pentru că cei de la Spiru Haret s-au dovedit prea puternici și s-au impus la pas cu scorul de 5-1.

La final, s-a organizat și o festivitate de premiere iar premiile au fost acordate de Ciprian Florescu, prefectul județului Gorj, Ion Ișfan, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, dar și de cei doi reprezentanți ai Carrefour Târgu Jiu, Florin Popescu și Alexandru Motoc. Nu a lipsit nici președintele Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, partener al competiției, Cosmin Iosu. Lista completă a premiilor a fost următoarea:

Locul I (Colegiul Național Spiru Haret) – cupă, diplomă, medalii de aur, un rând de echipament complet de joc + un voucher de cumpărături de 100 lei / persoană pentru 12 jucători și antrenor
Locul II (Colegiul Economic Virgil Madgearu) – cupă, diplomă, medalii de argint, un rând de echipament complet de joc + un voucher de cumpărături de 70 lei / persoană pentru 12 jucători și antrenor
Locul III (Colegiul Național Tudor Vladimirescu) - cupă, diplomă, medalii de bronz + un voucher de cumpărături de 50 lei / persoană pentru 12 jucători și antrenor
Locurile IV – XII : Premii de consolare din partea Coca Cola (108 seturi cu mingi, căști și brățări)
Premiul Fair Play – Liceul Energetic Nr. 1
Cea mai frumoasă galerie de majorete – Colegiul Tehnic Ion Mincu
Portarul Turneului – Andrei Sgîia (Colegiul Național Spiru Haret)
Jucătorul Turneului – Adrian Semen (Colegiul Național Spiru Haret)
Golgheterul Turneului – Alexandru Mihai (Colegiul Național Tudor Vladimirescu)

Câștigătoarea Cupei Liceelor Carrefour Târgu Jiu, Colegiul Național Spiru Haret, va juca un meci tur-retur contra câștigătoarei Cupei Liceelor Carrefour Turnu Severin.
 

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu

IJJ Gorj, noul lider în Campionatul Firmelor și Instituțiilor la Dolce Vita

IJJ Gorj - Carrefour Târgu Jiu, 10-5 în derby-ul Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Etapă fără surprize în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu

Rezultatele rundei din cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team Târgu Jiu și Primăria Târgu Cărbunești, început perfect de sezon

Sâmbătă și duminică, au avut loc jocurile contând pentru noi etape din cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


A fost un weekend plin de minifotbal la Dolce Vita

Rezultatele etapei a 5-a din Campionatul Județean și cele ale etapei a 2-a din Campionatul Primăriilor și cel al Firmelor.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


A trecut și etapa a doua din Campionatul Județean Dolce Vita

Rezultatele meciurilor din etapa a doua a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


A debutat ediția XII a Campionatului Județean Dolce Vita Târgu Jiu !

Sâmbătă, 23 septembrie, a pornit la drum ediția a XII-a a Campionatului Județean Dolce Vita Târgu Jiu. La start s-au aliniat 12 echipe al căror obiectiv este accederea în play-off la finele sezonului regular.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu și-a aflat câștigătorii !

S-a încheiat prima ediție a Cupei Liceelor Carrefour Târgu Jiu ! Organizată în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu, competiția de minifotbal a fost câștigată de echipa Colegiului Național Spiru Haret.

02-06-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu și-a desemnat finalistele !

Prima ediție a Cupei Liceelor Carrefour Târgu Jiu și-a desemnat finalistele. Echipele Colegiul Național Spiru Haret și Colegiul Economic Virgil Madgearu își vor disputa marea finală joi, de Ziua Internațională a Copilului, de la ora 15.

29-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Primăria Telești a câștigat prima ediție a Campionatului Primăriilor !

Cel mai echilibrat campionat de minifotbal din Complexul Dolce Vita a luat sfârșit ! Prima ediție a Campionatului Primăriilor din județul Gorj s-a bucurat de un succes total iar laurii de final le-au revenit celor de la Primăria Telești.

15-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Sâmbătă se decide campioana Primăriilor din Gorj !

Am ajuns la ora finalului de sezon în Campionatul Primăriilor din județul Gorj ! Competiția de minifotbal organizată în premieră de ACS Minifotbal Gorj își va desemna sâmbătă seara campioana, aceasta urmând să fie Primăria Telești sau

11-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Titlul de campioană se decide în ultima etapă !

Lupta la titlu în Campionatul Primăriilor din județul Gorj se dă până în ultima secundă ! Primăria Telești și Primăria Motru, au câștigat fără prea mari emoții în etapa cu numărul 21 iar distanța între ele rămâne de un punct cu

08-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Penultima rundă din Campionatul Primăriilor din județul Gorj

Sâmbătă și duminică în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu au loc jocurile etapei a 21-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj. Cu două etape înainte de final, Primăria Telești are un singur punct avans de Primăria Motru.

04-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Etapă fără surprize în Campionatul Primăriilor din județul Gorj

Etapa a 20-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj a fost una fără surprize. Liderul Primăria Telești s-a impus clar cu Primăria Godinești în timp ce Primăria Motru a trecut la limită de Primăria Bălești.

01-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team, încununată campioană la Dolce Vita !

Un campionat palpitant, plin de meciuri spectaculoase, a ajuns la final. Vorbim despre minifotbal, un sport în plină creștere în județul Gorj. Campioană a ieșit Dream Team, echipă ce reușește astfel să-și apere trofeul cucerit în sezonul

01-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Campionatul Dolce Vita a ajuns la final ! Campioana, premiată de Stoican !

Ediția a XI-a a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita a ajuns la final. Dream Team este echipa campioană pentru al doilea sezon consecutiv și va primi sâmbătă marele trofeu de la antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoica

28-04-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team, din nou campioană la Dolce Vita !

Dream Team este din nou campioană ! Pentru al doilea consecutiv, echipa pregătită de Bogdan Chiriac și Ion Cănăvoiu cucerește titlul în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita.

10-04-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

52

Echipe active

271

Jucatori activi

132

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP