Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu și-a aflat câștigătorii !

Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu a fost o reușită totală, atât pentru organizatori cât și pentru echipele participante. Timp de 4 zile, pe parcursul a două week-end-uri, s-au desfășurat jocurile din grupe, sferturi și semifinale iar din cele 12 echipe înscrise la start, 4 au ajuns în ultima zi de competiție. De 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, ziua a început spectaculos în Complexul Dolce Vita ! 20 de goluri s-au marcat în finala mică dintre Colegiul Național Tudor Vladimirescu și Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu. S-au impus cei de la Tudor cu 15-5 iar 10 dintre goluri au fost marcate de Alexandru Mihai, jucător ce a pus mâna pe titlul de „Golgheterul Turneului”.

În continuare, spectatorii prezenți au asistat la un meci demonstrativ între două echipe de tineri extrem de talentate. Liceul cu Program Sportiv Târgu Jiu a întâlnit Pandurii 2, prilej pentru fotbaliști ca Bogdan Dănăricu, Andrei Dragu, Marius Cioiu sau Denis Brînzan să-și arate tehnica și talentul pe teren mic. Având și experiența de partea lor, cei de la Pandurii, antrenați de Cristi Popescu, s-au impus cu 7-4, dar scorul a fost în planul doi.

Finala mare a turneului a adus față în față cele mai bune echipe din competiție, Colegiul Național Spiru Haret și Colegiul Economic Virgil Madgearu. Tribuna a fost plină la acest joc iar spectatorii neutri sperau la o confruntare echilibrată. N-a fost până la urmă așa pentru că cei de la Spiru Haret s-au dovedit prea puternici și s-au impus la pas cu scorul de 5-1.

La final, s-a organizat și o festivitate de premiere iar premiile au fost acordate de Ciprian Florescu, prefectul județului Gorj, Ion Ișfan, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, dar și de cei doi reprezentanți ai Carrefour Târgu Jiu, Florin Popescu și Alexandru Motoc. Nu a lipsit nici președintele Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, partener al competiției, Cosmin Iosu. Lista completă a premiilor a fost următoarea:

Locul I (Colegiul Național Spiru Haret) – cupă, diplomă, medalii de aur, un rând de echipament complet de joc + un voucher de cumpărături de 100 lei / persoană pentru 12 jucători și antrenor
Locul II (Colegiul Economic Virgil Madgearu) – cupă, diplomă, medalii de argint, un rând de echipament complet de joc + un voucher de cumpărături de 70 lei / persoană pentru 12 jucători și antrenor
Locul III (Colegiul Național Tudor Vladimirescu) - cupă, diplomă, medalii de bronz + un voucher de cumpărături de 50 lei / persoană pentru 12 jucători și antrenor
Locurile IV – XII : Premii de consolare din partea Coca Cola (108 seturi cu mingi, căști și brățări)
Premiul Fair Play – Liceul Energetic Nr. 1
Cea mai frumoasă galerie de majorete – Colegiul Tehnic Ion Mincu
Portarul Turneului – Andrei Sgîia (Colegiul Național Spiru Haret)
Jucătorul Turneului – Adrian Semen (Colegiul Național Spiru Haret)
Golgheterul Turneului – Alexandru Mihai (Colegiul Național Tudor Vladimirescu)

Câștigătoarea Cupei Liceelor Carrefour Târgu Jiu, Colegiul Național Spiru Haret, va juca un meci tur-retur contra câștigătoarei Cupei Liceelor Carrefour Turnu Severin.
 

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu

Profi și Dolce Vita, victorii în derby-urile de play-off

Minifotbal spectacol în Complexul Dolce Vita ! Etapa a 14-a din Campionatul Județean a adus două derby-uri la vârf de clasament. Profi Târgu Jiu și Peppy Dolce Vita s-au impus în meciurile cu ISU Gorj, respectiv Farmacia Victoria.

14-02-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


ISU învinge Dream Team și cele două echipe împart acum primul loc

Derby-ul din etapa 13 a Campionatului Dolce Vita Târgu Jiu a fost adjudecat de ISU Gorj, scor 2-1 cu Dream Team Târgu Jiu. Campionii au condus cu 1-0 prin golul lui Al-Ioani dar reușitele lui Gîlcescu și Mainerici au înclinat balanța spre ISU.

07-02-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Remiză pentru liderul Dream Team. ISU se apropie la 3 puncte

Dream Team a remizat în prima etapă a returului, 5-5, cu Real Târgu Jiu. De pasul semi-greșit al liderului a profitat urmăritoarea, ISU Gorj, câștigătoare cu 2-0 în fața celor de la Mica Frăție.

29-01-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team, a treia Cupă Dolce Vita câștigată consecutiv !

Pentru al treilea an la rând, Dream Team Târgu Jiu a câștigat Cupa Dolce Vita, succes ce le garantează participarea la Cupa României, ediția 2018 (29 iunie - 1 iulie).

24-01-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Rezultate în Campionatele Primăriilor și Firmelor

Rezultatele weekend-ului 20-21 ianuarie în Campionatele Primăriilor respectiv Firmelor / Instituțiilor.

24-01-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Cupa Dolce Vita își află câștigătoarea duminică

Opt echipe au mai rămas în cursă pentru Cupa Dolce Vita, competiția ce asigură câștigătoarei participarea la Cupa României 2018.

19-01-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


S-a încheiat faza grupelor în Cupa Dolce Vita

Opt echipe au făcut pasul din faza grupelor spre sferturile de finală ale Cupei Dolce Vita, ediția a VII-a. Totodată, au avut loc și jocurile din etapa a 10-a din Campionatul Primăriilor din Gorj.

16-01-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Grupele și programul Cupei Dolce Vita, ediția a VII-a

În weekend-ul 13-14 ianuarie au loc jocurile din faza grupelor a Cupei Dolce Vita, ediția a șaptea. Participă cele 12 echipe înscrise în Campionatul Județean de Minifotbal Târgu Jiu.

12-01-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Cupa Dolce Vita, prima competiție majoră din 2018 la Târgu Jiu

Anul 2018 începe în forță în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu. Prima competiție la start este Cupa Dolce Vita, ajunsă la ediția a VII-a, și pentru care se vor lupta cele 12 echipe din Campionatul Județean.

05-01-2018 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team și-a apărat trofeul, Cupa Porcului, după finala cu Celei !

Într-o reeditare a finalei de anul trecut, Dream Team Târgu Jiu s-a impus din nou în fața celor de la Știința Celei și și-a apărat cu succes trofeul Cupei Porcului.

28-12-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Primăria Târgu Cărbunești a câștigat Cupa Porcului, ediția a II-a

Ediția a II-a a Cupei Porcului a Primăriilor, Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor de minifotbal a fost câștigată de liderul din Campionatul Primăriilor, Primăria Târgu Cărbunești.

28-12-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Weekend plin de jocuri în Cupa Porcului

S-a terminat faza grupelor a ediției a VIII-a din Cupa Porcului.

28-12-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team domină campionatul și în acest sezon

Campioana ultimelor două sezoane, Dream Team Târgu Jiu, domină întrecerea și în sezonul actual, având un avans confortabil la finalul turului.

28-12-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Târgu Cărbunești, lider între Primării la final de an

Primăria Târgu Cărbunești încheie anul 2017 pe primul loc în clasamentul ediției a II-a a Campionatului Primăriilor din județul Gorj.

28-12-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Echipa jandarmilor conduce clasamentul la final de an

I.J.J. Gorj, pe primul loc în clasamentul firmelor și instituțiilor la final de 2017.

28-12-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Primul eșec pentru Primăria Tg-Cărbunești

În weekend-ul 25-26 noiembrie, au avut loc jocurile contând pentru cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj.

30-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

53

Echipe active

271

Jucatori activi

320

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP