IJJ Gorj, noul lider în Campionatul Firmelor și Instituțiilor la Dolce Vita

A mai trecut un sfârșit de săptămână cu meciuri spectaculoase în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu. 16 partide au avut loc în total în cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj, marile câștigătoare ale rundei fiind Primăria Târgu Cărbunești, Dream Team Târgu Jiu și IJJ Gorj, echipa jandarmilor gorjeni.

Minifotbalul a pornit în forță în Complexul Dolce Vita încă de la sfârșitul verii iar acum cele trei campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj sunt în plin sezon. Ediția a II-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj, un campionat unic la nivel de minifotbal în România, diferă de prima ediție. Dacă anul trecut, cei de la Târgu Cărbunești nu au ocupat un loc fruntaș, acum domină competiția. Băieții îmbrăcați în portocaliu au reușit sâmbătă a cincea victorie din tot atâtea etape, 7-2 cu Bumbești Jiu, și au rămas solitari în fotoliul de lider. Și asta pentru că singura echipă ce ținuse pasul cu ei în primele 4 runde, Fărcășești, a pierdut primul joc din acest sezon, 3-4 cu Motru după un meci extrem de disputat. Adrian Făget a fost din nou omul providențial pentru vicecampioana din sezonul trecut, marcând un „hat-trick”. Cu ajutorul acestui succes, băieții din Motru au urcat pe locul 3 în clasament.

La egalitate de puncte cu ei, dar cu un golaveraj inferior se află cei de la Turburea. Medaliata cu bronz din prima ediție îți revine după un start slab de sezon și a bifat acum a treia victorie a sezonului, 8-6 cu Roșia de Amaradia. Vătuiu și Albulescu au fost eroii celor de la Turburea, fiecare marcând câte un „poker”, 4 goluri.

În celelalte jocuri ale rundei, Bălănești și-a consolidat locul de play-off cu o victorie clară în fața celor de la Drăguțești, 6-2, Albeni a urcat în primele 6 locuri după victoria, 5-2 cu Turceni, iar campioana Telești începe să-și revină după un start foarte slab de sezon, câștigând 5-1 cu Cîlnic.

Rezultate, etapa 5, Campionatul Primăriilor din județul Gorj

Roșia de Amaradia – Primăria Turburea 6-8
Primăria Bălănești – Primăria Drăguțești 6-2
Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Bumbești Jiu 7-2
Primăria Fărcășești – Primăria Motru 3-4
Primăria Albeni – Primăria Turceni 5-2
Primăria Cîlnic – Primăria Telești 1-5

Și în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, ajuns la ediția cu numărul XII, liderul și-a consolidat locul după ultima etapă. Dream Team Târgu Jiu a trecut fără mari emoții, 8-1, de Primăria Bîlteni, iar golgheterul sezonului trecut, Ion Cănăvoiu, continuă să impresioneze. A marcat și sâmbătă 3 goluri și a ajuns la cota 23 de goluri marcate în doar 7 etape ! Campionii ultimelor două ediții de campionat s-au desprins la 3 puncte în vârful clasamentului după ce Profi Târgu Jiu a pierdut derby-ul rundei, 1-5 cu vicecampioana Peppy Dolce Vita. Farmacia Victoria și ISU Gorj sunt acum echipele aflate la 3 puncte de lider după ce au trecut în etapa de sâmbătă, 6-3 de Karma Târgu Jiu, respectiv 5-2 de Primăria Rovinari. De remarcat și faptul că Real Târgu Jiu a ajuns pe un loc de play-off după 7-2 cu Minprest Rovinari dar și victoria celor de la Provincialii, 8-5 cu Mica Frăție în duelul echipelor „boboc” din campionat.

Rezultate, etapa 7, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita


Minprest Rovinari – Real Târgu Jiu 2-7
Primăria Bîlteni – Dream Team Târgu Jiu 1-8
Provincialii – Mica Frăție 8-5
Karma Târgu Jiu – Farmacia Victoria 3-6
ISU Gorj – Primăria Rovinari 5-2
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Profi Târgu Jiu 5-1

În ediția a III-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, runda a cincea a adus și derby-ul campionatului, între echipele cu maxim de puncte după primele 4 runde. Campioana din 2016, IJJ Gorj, echipa jandarmilor gorjeni, a câștigat mai clar decât se aștepta cineva, 10-4 cu Carrefour Târgu Jiu, una dintre reprezentantele Gorjului la Campionatul Național al Firmelor de la Piatra Neamț din acest an. Podiumul este completat de FC Anna, învingătoare în fața celor de la Acvila, 6-3. Un duel mai echilibrat a avut loc între Succes Nic Com și Macofil, duel câștigat în final de cei de la Macofil, scor 3-2.

Rezultate, etapa 5, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj

România Hidro Service - Marckon 0-3
Carrefour Târgu Jiu – I.J.J. Gorj 4-10
FC Anna – Acvila 6-3
Succes Nic Com – Macofil 2-3
 

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu

IJJ Gorj, noul lider în Campionatul Firmelor și Instituțiilor la Dolce Vita

IJJ Gorj - Carrefour Târgu Jiu, 10-5 în derby-ul Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Etapă fără surprize în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu

Rezultatele rundei din cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team Târgu Jiu și Primăria Târgu Cărbunești, început perfect de sezon

Sâmbătă și duminică, au avut loc jocurile contând pentru noi etape din cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


A fost un weekend plin de minifotbal la Dolce Vita

Rezultatele etapei a 5-a din Campionatul Județean și cele ale etapei a 2-a din Campionatul Primăriilor și cel al Firmelor.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


A trecut și etapa a doua din Campionatul Județean Dolce Vita

Rezultatele meciurilor din etapa a doua a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


A debutat ediția XII a Campionatului Județean Dolce Vita Târgu Jiu !

Sâmbătă, 23 septembrie, a pornit la drum ediția a XII-a a Campionatului Județean Dolce Vita Târgu Jiu. La start s-au aliniat 12 echipe al căror obiectiv este accederea în play-off la finele sezonului regular.

08-11-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu și-a aflat câștigătorii !

S-a încheiat prima ediție a Cupei Liceelor Carrefour Târgu Jiu ! Organizată în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu, competiția de minifotbal a fost câștigată de echipa Colegiului Național Spiru Haret.

02-06-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu și-a desemnat finalistele !

Prima ediție a Cupei Liceelor Carrefour Târgu Jiu și-a desemnat finalistele. Echipele Colegiul Național Spiru Haret și Colegiul Economic Virgil Madgearu își vor disputa marea finală joi, de Ziua Internațională a Copilului, de la ora 15.

29-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Primăria Telești a câștigat prima ediție a Campionatului Primăriilor !

Cel mai echilibrat campionat de minifotbal din Complexul Dolce Vita a luat sfârșit ! Prima ediție a Campionatului Primăriilor din județul Gorj s-a bucurat de un succes total iar laurii de final le-au revenit celor de la Primăria Telești.

15-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Sâmbătă se decide campioana Primăriilor din Gorj !

Am ajuns la ora finalului de sezon în Campionatul Primăriilor din județul Gorj ! Competiția de minifotbal organizată în premieră de ACS Minifotbal Gorj își va desemna sâmbătă seara campioana, aceasta urmând să fie Primăria Telești sau

11-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Titlul de campioană se decide în ultima etapă !

Lupta la titlu în Campionatul Primăriilor din județul Gorj se dă până în ultima secundă ! Primăria Telești și Primăria Motru, au câștigat fără prea mari emoții în etapa cu numărul 21 iar distanța între ele rămâne de un punct cu

08-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Penultima rundă din Campionatul Primăriilor din județul Gorj

Sâmbătă și duminică în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu au loc jocurile etapei a 21-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj. Cu două etape înainte de final, Primăria Telești are un singur punct avans de Primăria Motru.

04-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Etapă fără surprize în Campionatul Primăriilor din județul Gorj

Etapa a 20-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj a fost una fără surprize. Liderul Primăria Telești s-a impus clar cu Primăria Godinești în timp ce Primăria Motru a trecut la limită de Primăria Bălești.

01-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team, încununată campioană la Dolce Vita !

Un campionat palpitant, plin de meciuri spectaculoase, a ajuns la final. Vorbim despre minifotbal, un sport în plină creștere în județul Gorj. Campioană a ieșit Dream Team, echipă ce reușește astfel să-și apere trofeul cucerit în sezonul

01-05-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Campionatul Dolce Vita a ajuns la final ! Campioana, premiată de Stoican !

Ediția a XI-a a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita a ajuns la final. Dream Team este echipa campioană pentru al doilea sezon consecutiv și va primi sâmbătă marele trofeu de la antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoica

28-04-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Dream Team, din nou campioană la Dolce Vita !

Dream Team este din nou campioană ! Pentru al doilea consecutiv, echipa pregătită de Bogdan Chiriac și Ion Cănăvoiu cucerește titlul în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita.

10-04-2017 | Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal DOLCE VITA Târgu Jiu pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

52

Echipe active

271

Jucatori activi

132

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP