Vaslui: Cupa României "Constantin Filip"

Din acest an Cupa României la Minifotbal - Judeţul Vaslui va purta numele regretatului Constantin Filip, fost arbitru de fotbal, arbitru de masă şi iniţiator al minifotbalului vasluian.

Se pot înscrie echipe de amatori din Judeţul Vaslui, implicate sau neimplicate în Campionatul Judeţean de Minifotbal, formate din 6 - 18 jucători cu vârste între 16 şi 70 ani, apţi din punct de vedere medical.

Perioada desfaşurării competiţiei este 6 - 8 mai 2016, în incinta Liceului Teoretic "Emil Racoviţă" Vaslui, taxa de 250 lei pentru echipele noi si 150 lei pentru cele înscrise în campionat, asigurând cheltuielile de arbitraj, asistenţă medicală şi chirie teren.

Competiţia se va derula în sistem open, in funcţie de numărul echipelor participante, formandu-se grupe de 4-5 echipe, primele clasate urmând a intra în faza eliminatorie(sferturi, semifinale, finale).

Regulamentul de organizare şi de joc este cel afişat pe site-ul Federaţiei de Minifotbal din România, echipele şi jucătorii având obligaţia de a-l respecta întrutotul.

Înscrierile se fac la organizatori (în general sâmbăta pe durata desfăşurării jocurilor de campionat la Baza Sportivă a Liceului Teoretic "Emil Racoviţă" Vaslui) documentele necesare fiind obţinute prin e-mail de la adresa minifotbal.vaslui@yahoo.ro. Pentru detalii sunaţi la numerele de telefon afişate pe site-ul federaţiei.

Vă aşteptăm !

Noutati din Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui

Back to Minifotbal !

Vasluiul revine pe harta minifotbalului românesc.

02-11-2019 | Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui


Vaslui: Sedinta tehnica 2017-2018 !!!

Inscrierea echipelor se incheie Miercuri la ora 17:00 !!!

25-09-2017 | Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui


Vaslui: Se reia minifotbalul vasluian

In acest week-end se reia Campionatul de Minifotbal Vaslui, cu jocurile etapei X-a.

09-03-2017 | Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui


Vaslui: Doliu in familia minifotbalului vasluian

Lumea fotbalului si minifotbalului vasluian plange disparitia lui Constantin Filip ("Nea Titi" cum il stiam toti), o boala necrutatoare determinandu-l sa paraseasca aceasta lume pentru a se intalni cu ingerii.

23-09-2015 | Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui


Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

12

Echipe active

237

Jucatori activi

132

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP