Vaslui - Etapa a XVI-a - PRECIZARI MINI-RETUR !

In baza clasamentului de la sfarsitul turului si tinand cont de faptul ca echipa Old Boys si-a anuntat oficial retragerea din competitie, Comisia de Organizare a Campionatului Judetean de Minifotbal Vaslui, utilizand Schema Berger inversata, a publicat pe site programul jocurilor din partea a doua a campionatului care se desfasoara in sistem mini-retur, primele 8 echipe facand parte din Grupa Play-off (7 etape) iar ultimele 6 echipe din Grupa Play-out (5 etape). Va reamintim ca fiecare echipa isi pastreaza punctele si golaverajul obtinut in tur la care se vor adauga punctele obtinute in continuare.

La sfarsitul campionatului, echipa de pe primul loc va reprezenta judetul Vaslui la turneul semifinal de la Onesti (17 iunie) unde va intalni reprezentantele campionatelor din Piatra Neamt si Roman in cadrul Grupei B. Turneul Final ,la care participa castigatoarele grupelor din turneele semifinale, va avea loc in perioada 5 - 8 iulie la Deva. Echipa de pe locul 2 va reprezenta judetul Vaslui la Cupa Romaniei ce se va desfasura la Iasi in perioada 28 iunie - 1 iulie.

PS. Daca mai exista echipe care, din motive obiective, vor sa-si decline participarea la partea a II-a a competitiei (mini-retur) va rugam sa ne comunicati in cel mai scurt timp.

Comisia de Organizare

Noutati din Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui

Back to Minifotbal !

Vasluiul revine pe harta minifotbalului românesc.

02-11-2019 | Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui


Vaslui: Sedinta tehnica 2017-2018 !!!

Inscrierea echipelor se incheie Miercuri la ora 17:00 !!!

25-09-2017 | Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui


Vaslui: Se reia minifotbalul vasluian

In acest week-end se reia Campionatul de Minifotbal Vaslui, cu jocurile etapei X-a.

09-03-2017 | Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui


Vaslui: Doliu in familia minifotbalului vasluian

Lumea fotbalului si minifotbalului vasluian plange disparitia lui Constantin Filip ("Nea Titi" cum il stiam toti), o boala necrutatoare determinandu-l sa paraseasca aceasta lume pentru a se intalni cu ingerii.

23-09-2015 | Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui


Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

12

Echipe active

237

Jucatori activi

132

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP