Campionatul de la Roman, aproape de final

Mai sunt putine etape - doar patru - pana ce Romanul isi va desemna noua campioana. Sau o va incorona din nou pe vechea, din moment ce sansele campioanei en-titre sunt bune sa repete, iarasi, isprava din anii trecuti. "Suntem pe primul loc, insa faptul ca avem un singur punct avans ne da ceva emotii", ne-a spus Jean Aksoy, liderul formatiei OZ ER GOLDEN ROMAN, grupare a carei experienta si rezultate atat la nivel local cat si national o recomanda in mod clar ca favorita la un nou titlu.

 

"Anul acesta, ca peste tot de altfel, am avut si aici la Roman un campionat mult mai incins decat in alti ani. Sunt echipe care au invatat pe parcurs sa se bata, sunt formatii care doresc sa se afirme, si asta nu face decat sa ma bucure, pentru ca din competitie se nasc adevaratele valori",  a spus seful campioanei romascane, care este si organizatorul competitiei de minifotbal din acest municipiu. Intrebat ce s-a intamplat in cele doua partide recente, din 7 si 14 aprilie, cand OZ ER a pierdut un meci si a remizat in altul, Jean Aksoy a fost franc: "Cand am facut egal, pur si simplu am venit prea relazati la meci, crezand ca punctele se castiga fara sa muncesti si sa fii concentrat. Cand am fost invinsi, a fost vorba de ghinion, eu de cand sunt in minifotbal nu am vazut atatea ocazii irosite de o singura echipa. Efectiv, mingea nu a vrut sa intre in poarta. Oricum, am invata lectiile necesare". 

Romanul se va bate pentru un loc in turneul final cu campioanele a doua competitii locale ceva mai tinere, dar a caror valoare este incontestabila: Vaslui si Neamt. "Noi suntem increzatori in sansele noastre, si o sa venim la Onesti (localitatea unde se va disputa barajul) cu gandul sa batem. Personal, cred ca echipa mea, judecand dupa rezultatele din ultimii ani, la Cluj si la Timisoara, a demonstrat ceva, si la urma urmei, noi de ambele dati am fost scosi din competitie chiar de echipa care avea sa castige titlul national. Deci eu sper sa nu avem probleme la Onesti, insa asta nu inseamna ca ne ducem acolo cu nasul pe sus. Nu. Vor fi meciuri grele, fiecare are sansa lui, se poate intampla orice, insa eu sper sa-mi mobilizez baietii astfel incat aceasta etapa preliminara sa sudeze si mai mult echipa, sa ne dea aripi si sa tragem la un loc cat mai bun la Deva, cand ne vom intalni, sper eu, cu cele mai bune echipe din tara."

O alta noutate este faptul ca OZ ER GOLDEN are o echipa mult schimbata fata de anii trecuti. "Mai avem doar patru jucatori din formatia care a participat anul trecut la nationale, am intinerit echipa si lucrurl acesta se leaga de o initiativa pe care am avut-o in premiera nationala, si anume organizarea unui campionat al liceelor, in sistem tur-retur. Acesti copii, cand vor ajunge la maturitate, poate ca vor intra in minifotbalul mare, si eu cred ca dintre ei vom avea vedete atat la nivel local cat si, de ce nu, national."

 

Noutati din Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center

Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

18

Echipe active

400

Jucatori activi

60

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP