DANS PE SARMA IN MUNICIPIUL ROMAN

Incet, dar sigur. Sau altfel spus, ce-i in mana, nu-i minciuna. Pentru o vreme, cam indelungata, ce-i drept, iubitorii romascani de minifotbal s-au intrebat daca anul acesta se va produce marea supriza.

 

Dupa bataia incasata in debutul campionatului, formatia OZ ER GOLDEN, de departe cea mai cunoscuta grupare a judetului Neamt pe plan regional si national, a trebui sa se multumeasca pana dupa inceputul returului cu rolul ingrat de secund la timona. Dupa ce au primit o smotoceala buna de la patronul formatiei, OZKAN AKSOY, care este si cel mai bun prieten al fiecarui jucator, campionii Romanului au stat pititi in spatele liderei pana ce au prins moment si au trecut in fruntea clasamentului.

 

A fost vorba despre proba constantei, mai degraba decat de cea a valorii lotului, pentru ca in timp ce OZ ER GOLDEN a batut categoric tot ce a intalnit in cale, AMBIENT a calcat pe bec de doua ori, scotand remize in meciuri cu formatii din partea secunda a clasamentului. Cele doua puncte pierdute aiurea, coroborate cu egalul din meciul direct dintre OZ ER GOLDEN si AMBIENT au facut ca restul etapelor sa semene a echilibristica pe o sarma. Orice pas gresit poate insemna pierderea campionatului, orice punct pierdut poate insemna pierderea intregii munci depuse cale de un an de zile.

 

Astazi, OZ ER este pe primul loc, avand patru puncte avans dar si un meci in plus disputata fata de marea si neasteptata lor rivala, formatia AMBIENT. Judecand dupa prestatia celor doua echipe, ambele ar merita sa reprezinte nu numai orasul, ci si judetul la competitiile nationale, desi colegii lor din capitala judetului, Piatra Neamt, sunt de alta parere. Din rivalitatea celor doua municipii nemtene se va naste, fara indoiala, o echipa tare, care va sti ca ori bate to ce misca, ori o ia Pinalti la fugareala pana sus pe Pietricica.

 

Deocamdata, iata rezultatele etapei de sambata, comunicate cu amabilitatea cu care ne-am obisnuit deja de catre organizatorul competiei romascane, RADU GHEORGHIAN:

 

VIITORUL - VICTORIA 6-4

 

ZIMBRUL - BIRNUINTA 4-5

 

OZ ER GOLDEN - JOHN DEERE 11-2

 

EURO IMPACT - ENERGIA 4-3

 

FLORIANDRE - AMBIENT 2-3

 

 

 

 

Noutati din Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center

Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

18

Echipe active

400

Jucatori activi

60

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP