Final de campionat la Roman

Campionatul Municipal Roman de Minifotbal a luat sfarsit,campioana Oz-er Golden reusind sa castige pentru a 4 oara consecutiv cupa si participarea sa la Turneul National care se va disputa la Timisoara, urmata de vicecampioana Ambient. Aceasta va participa la Cupa Romaniei de la Sibiu. Locul trei a fost obtinut de Marsat, totodata cel mai bun marcator a fost obtinut de jucatorul echipei Oz-er Golden, Vizitiu Bogdan, cel mai bun portar tot de la Oz-er Golden Dumitriu Daniel, si cel mai tehnic jucator de la echipa Biruinta Gheraiesti, Dasca Ioan.

Chiar daca acest campionat a fost unul strans cu multe dispute intre echipe, toate s-au terminat intr-o ambianta de prietenie, toti participand la un mic banchet de final discutand meciurile ce le-au jucat, fiecare avand multumirea jocurilor disputate si placerea de participare.

 

Meciurile jucate in ultima etapa de campionat cat si scorurile au fost :

Viitorul-Biruinta -3-1

Floriandre-Abc Wood-6-4

Victoria-John Deere- 3-0

Oz-er Golden - Marsat 5-2

Energia-Imobiliare 3-5

Euro Impact-Ambient 3-6

Zimbrul a stat

 

Orasul Roman sau mai exact baza sportiva Oz-er Golden Sport Center situata langa Colegiul Roman Voda, va gazdui barajul pentru participarea la turneul final de la Timisoara in data de 16.06.2011 la ora 17 dintre campioana orasului Piatra Neamt, FENIX si campioana orasului Suceava, Railex ODN, deschiderea o va face Oz-er Golden-Laminorul Roman meci amical la ora 15.00. Un numar mare de spectatori va fi asteptat sa participe la vizionarea acestor meciuri fiind de un spectacol unic.

 

Pentru festivitatea de premiere click pe urmatorul link:

Noutati din Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center

Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

18

Echipe active

400

Jucatori activi

60

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP