ROMAN: BUZAUL, CAMPIOANA NATIONALA !

Soarta mai multor campionate din tara nu este inca decisa, semn ca valoarea minifotbalului romanesc este din ce in ce mai inalta. "Sunt multe echipe din campionate locale care iata, se bat acum, in finalul competiilor in care activeaza, pentru titlul de campioana", ne-a spus presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania, Razvan Burleanu. "Aceasta realitate ne duce la concluzia ca valoarea minifotbalului romanesc este pe un curs ascendent. De ce spun asta ? Pentru ca de la an la an, cei care vin la turneele nationale remarca pregatirea si calitatea din ce in ce mai bune ale formatiilor participante, iar daca judecam faptul ca aceste echipe prezente la finalele nationale au castigat acel drept batandu-se de la egal la egal cu alte formatii locale de valoare apropiata, avem un tablou bogat al acestui sport frumos, care a cunoscut o dezvoltare extraordinara in ultimii ani". 

O dovada in acest sens este situatia de la Roman: daca pana anul acesta nu se putea discuta despre a alta singura echipa puternica, si anume OZ ER GOLDEN, ei bine, iata ca soarta acestui campionat poate fi decisa in ultima etapa. Este vorba despre derbiul care va pune fata in fata campioana en-titre si suprinzatoarea formatie DEDEMAN, care nu s-a lasat deloc mai prejos decat rivala sa si continua sa tina pasul in tentativa de a cuceri titlul, in premiera. Punctul pe care il are in avantaj formatia pregatita de Jean Aksoy avantajeaza campioana, careia ii este necesar doar un egal pentru a lua din nou titlul. 

Partida va avea loc sambata seara, de la ora 18:00, cand se asteapta ca tribunele complexului sportiv sa fie arhipline.

Tot de la Roman am aflat o alta veste buna pentru viitorul minifotbalului romanesc: in weekendul trecut s-a incheiat aici campionatul national de minifotbal la nivel de licee, competitie castigata de reprezentanta judetului BUZAU. Pe locul secund s-a clasat judetul BISTRITA. Competitia s-a bucurat de un mare succes, romascanii venind cu sutele la teren, ca sa admire jocul frumos, sportiv, cursiv, prestat de cei ce peste nu multi ani vor ajunge vedete ale minifotbalului mare, ca sa spunem asa. Si de ce nu, membri ai unei nationale a Romaniei care va cauta sa repete performantele incredibile ale actualei generatii de aur, Romania fiind dubla campioana europeana la minifotbal.  

 

Noutati din Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center

Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

18

Echipe active

400

Jucatori activi

60

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP