Sambata se va relua campionatul la Roman

Sambata 27.08.2011 se va relua campionatul la Roman, membrii comisiei si a delegatilor luand decizia de a avea ca participante doar 12 echipe, aceasta pentru a avea un campionat mai echilibrat si mai puternic.

Turul de campionat se anunta unul foarte aprig datorita echipelor care s-au intarit cu jucatori noi si inca de la primul meci de incepere, adica campioana si vicecampioana anului trecut, Oz-er Golden si respectiv Ambient vor disputa un meci de mari ambitii.

Anul acesta la Roman s-a format si o comisie de disciplina formata din 5 membri, acestia avand posibilitatea de a lua diverse decizii si avand rolul ca si observatori sanctionand eventualele greseli de arbitraj.

La divizia B au promovat doua echipe, acesta urmand sa evolueze in prima liga in timp ce o echipa va retrograda  din liga 1. In acest campionat se mai pot inscrie echipe doritoare de fotbal amator in liga secunda .

La startul de campionat Baza Oz-er Golden Roman asteapta toti doritorii de minifotbal la ora 12 cu meciul de deschidere dintre campioana si vicecampioana anului trecut anuntandu-se un meci de zile mari!!!

 

Noutati din Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center

Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

18

Echipe active

400

Jucatori activi

60

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP