LIDERA A RAMAS FARA CURENT

Cele 40 de echipe care activează în Campionatul RealSport de Fotbal Amatori Deva si-au reluat activitatea competiţională la finalul săptămânii care s-a incheiat. În prima etapă din 2011 a fost programat un derby mult aşteptat, cel dintre ocupantele primelor două locuri din Seria I, AS Electroconat şi respectiv Avantaje II Deva.

 

A.S. Electroconat, lidera autoritară a seriei I a Campionatului RealSport Deva, a suferit prima înfrângere şi a fost detronată de pe locul întâi, după prima etapă din 2011 a celei mai populare competiţii de fotbal amatori din judeţul Hunedoara. Performera rundei este echipa Avantaje II, cea care a dispus cu 3-1 de electricieni şi a devenit noua lideră a campionatului.

 

Absenţe costisitoare

 

Fără câţiva dintre cei mai tehnici şi valoroşi componenţi ai lotului, AS Electroconat a fost în imposibilitatea de a-şi menţine supremaţia şi în noul an. Electricienii au jucat fără aplombul obişnuit în derby-ul cu Avantaje II, din prima etapă a anului 2011, şi au fost învinşi cu scorul de 3-1. Acest prim eşec suferit pe terenul de joc în actualul sezon, coroborat cu înfrângerea la masa verde, de acum trei etape, i-a costat pe cei de la AS Electroconat pierderea locului I în favoarea echipei Avantaje II.

 

Pe urmele tatălui

 

Echilibrul primei reprize a fost stricat de Apostol, care a deschis scorul pentru Avantaje II, în minutul 14, şi de ratările atacanţilor de la Electroconat, care au ţintit de două ori bara. Verdictul partidei l-a dat după pauză inspiraţia tânărului atacant de la Avantaje II, Gabi Constantin, fiul antrenorului cu acelaşi nume de la Mureşul Deva. Constantin jr. a dus scorul la 2-0 în chiar primul minut al reprizei secunde, când a deviat la colţul scurt un corner executat de Simion. Petrişor (27) a relansat meciul, marcând cu o torpilă superbă, golul de 2-1, însă cu şase minute înainte de final, acelaşi Constantin jr. a marcat, cu un şut din unghi, golul de 3-1.

 

Golgheterul primei etape din 2011 din cadrul Campionatului RealSport este Andrei Goran, transferat recent la Grawe Deva. Acesta a marcat cinci goluri în partida câştigată de formaţia sa cu scorul de 11-6 contra echipei D.P.D. şi va fi răsplătit cu o diplomă şi o spălare gratuită a maşinii.

 

Celelalte rezultate ale etapei a 18-a, penultima a turului si prima a noului an calendaristic, pot fi gasite pe situl oficial al Asociatiei Romane de Minifotbal, in seciunea CAMPIONATE LOCALE (http://www.campionateminifotbal.ro/etape.php?camp=11&divizie=93)

 

Concursuri şi meci demonstrativ

 

Organizatorii Campionatului RealSport de Fotbal Amatori Deva au anunţat că şi în 2011 vor continua concursurile Fii golgheter  şi Fii fair-play, prin care se premiază cei mai eficienţi marcatori din fiecare etapă şi cele mai sportive echipe la fiecare interval de cinci runde.

Două selecţionate, formate din cei mai buni jucători din cele două serii ale Campionatului RealSport de Fotbal Amatori Deva, vor susţine un meci demonstrativ, în cadrul Cupei Liceelor Big FM, care va avea loc săptămâna aceasta, la sala Sporturilor din Deva. Meciul va avea loc joi, 27 ianuarie, iar selecţionerii celor două echipe sunt Florin Lascu (seria I) şi Ion Iusco (Seria a II-a).

 

Ciprian Marinuţ

Mesagerul Hunedorean

 

Noutati din Campionatul Realsport de Minifotbal

Los Amigos şi Micro 15 iernează lideri în Ligile A şi B

Campionatul Realsport a programat la sfârşitul săptămânii trecute ultimele partide din acest an, contând pentru etapa cu numărul 11. Un meci din Liga A, cel dintre Doctorii şi Comsid, a fost amânat şi va fi reprogramat, aceasta deoarece Com

16-12-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Ce ne rezervă Campionatul Realsport 23-24 noiembrie 2019

Vom avea destule meciuri interesante de urmărit sâmbătă şi duminică, când este programată etapa a noua în Ligile A şi B din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. În primul eşalon mai sunt doar cinci etape de disputat până la î

22-11-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Surprize mari în Campionatul Realsport.

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a produs câteva „seisme”, echivalente cu unele rezultate mai puţin sau deloc scontate înaintea jocurilor. Aceste surprize au zdruncinat ceea ce

11-11-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Avancronica etapei a VII-a Liga A si Liga B Realsport

Etapa cu numarul sapte aduce meciuri directe pentru un loc in play-off Liga A si dialoguri la distanta intre primele cinci clasate in Liga B, al Campionatului Realsport Deva.

08-11-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Două echipe rămân neînvinse în Liga A, patru sunt la egalitate de puncte în

A trecut şi etapa a cincea, cea a derbyurilor – aşa cum am numit-o în avancronică – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate şi implicaţiile lor, unele cât se poa

28-10-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Sezonul regulat in Liga B si Liga C se apropie de finiş

Cu cât ne apropiem mai mult de sfârşitul turului intermediar din Campionatul Realsport de minifotbal Deva – cel care va consemna numele echipelor retrogradate şi promovate din cele trei ligi valorice înainte de continuarea întrecerii.

20-11-2018 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Liderul a învins deţinătoarea titlului

Ne apropiem de finalul turului – aşa numitul tur intermediar la Ligile B şi C – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi lupta pentru puncte şi implicit pentru un loc mai bun în clasament este cât se poate de palpitantă. Dac

20-11-2018 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Au rămas aceiaşi lideri în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva

Etapa cu numărul 6 din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a oferit la sfârşitul săptămânii trecute dispute echilibrate, în special în cel de-al doilea eşalon valoric. Mai mult de jumătate din meciurile disputate sâmbătă şi duminic

06-11-2018 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Echipele de pe podiumul Ligii A Realsport îşi pot mări avansul

Primele trei clasate în Liga A Realsport, cel mai important eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva, pleacă favorite în partidele din etapa a IV-a, programate duminică. Dacă înving, Pera BMW, Grawe şi Roşu se desprind decisi

09-02-2017 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Campionatul Realsport Deval intra intr-o noua faza

Cea mai populară competiţie destinată amatorilor din Deva, campionatul municipal de minifotbal de la baza Realsport, işi va desfăşura in acest an partea secundă a celui de-al 11-lea sezon. Cele 24 de echipe au fost impărţite in două ligi, o

15-01-2017 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Deva: Se da startul unui nou sezon competitional

Comisia de organizare al Campionatului Realsport impreuna cu delegatii echipelor participante in campionat au stabilit tintarul si sistemul de desfasurare al noului sezon competitional. Prima etapa a campionatului este programat in acest week-end.

03-09-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Roben Haţeg s-a calificat în semifinalele campionatului naţional

Vicecampioana Realsport a obţinut accesul între primele patru echipe de minifotbal din ţară după ce a trecut azi, la Deva, în sferturile turneului final a campionatului naţional, de echipa Extratereştrii Bistriţa. Roben a câştigat duelul c

02-07-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Program Grupe Campionatul National

In acest week-end va avea loc Turneul Final al Campionatului National! Iata programul jocurilor din faza grupelor, care se vor disputa in doua orase, Deva si Hunedoara:

29-06-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Informatii si Sedinta tehnica Campionatul National, Deva-Hunedoara 2016

Pentru o buna organizare a Campionatului National, rugam delegatii echipelor ca pe parcursul zilei de maine (joi, 30.06) sa ia in considerare urmatoarele informatii.

29-06-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Meci demonstrativ cu fostele glorii al echipei Corvinul Hunedoara

Un meci demonstrativ de calitate va avea loc joi (30.06) seara de la ora 21.00 intre fostele glorii al fotbalului hunedorean si oficiali FMR, delegati si organizatori. Partida va avea loc la Hunedoara, la Baza sportiva Euro Center Sport.

29-06-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Informatii si Program Grupe Campionat Regional Sud Vest Tg Jiu

Comisia de Organziare al Campionatului Regional Sud Vest, anunta delegatii echipelor participante, ca sedinta tehnica va avea loc vineri, 27 mai ora 11.00, la Complexul Dolce Vita, Tg Jiu.

24-05-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Campionatul Realsport de Minifotbal pe scurt

4

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

29

Echipe active

1155

Jucatori activi

307

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP