ALBA: LOVITURA DE TEATRU !

Surpriza incredibila in campionatul de la Alba: marea favorota la castigarea titlului, formatia RMC24, a fost invinsa in duelul direct cu contracandidata INTER CIUGUD. Meciul disputat luni seara a fost castigat la limita, scor 5-4, de Inter, lucru cu atat mai remarcabil cu cat la formatia RMC a jucat cel mai valoros fotbalist al acestui campionat, George Talnar. 

Talnar s-a numarat printre cei care au marcat in aceasta partida care a dat, insa, castig de cauza unei formatii neasteptat de ambitioase si de decise sa faca istorie. Pentru ca la nivelul intregului minifotbal romanesc, poate numai cazul Eurogliei Nusfalau sa mai fie atat de neobisnuit - este vorba despre echipa unei comune care, iata, bate la portile unui campionat national. Un campionat unde INTER ar avea sanse sa produca senzatie, din moment ce a reusit sa iasa neinvinsa intr-un campionat deosebit de puternic cum este cel din judetul Alba. 

Golurile derbiului dintre INTER CIUGUD si RMC 24 au fost marcate de MARGINEAN (3), JURCA si LUPSAN pentru invingatori, respectiv TALNAR, CIRCOV si APETRI (2) pentru invinsi. 

In etapa urmatoare a playoff-ului, RMC are o misiune dificila in fata celor de la LIN&EMA, in vreme ce INTER CIUGUD merge pe 1 solist in confruntarea cu lanterna, formatia BRIGADA. Judecand dupa programul etapelor ramase de disputat in acest campionat, INTER CIUGUD mai are un singur obstacol dificil de trecut, partida din ultima etapa cu GRUPPO ARMSBERG. 

 

FOTO: Datini stramosesti din comuna CIUGUD, unde o eventuala victorie a echipei satesti in campionatul judetean Alba ar produce, cu siguranta, mare bucurie.  

Noutati din Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier

Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

20

Echipe active

281

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP