ALBA: LUPTA ACERBA PENTRU TITLU

Daca in multe judete campioanele se stiu deja, la Alba Iulia situatia este in continuare incerta. Lidera RMC24 contina sa castige, dar la fel fac si celelalte doua formatii care ii stau in coasta, GRUPPO AMSBERG si INTER CIUGUD. 

In etapa de duminica, RMC a dispus de BRIGADA cu 6-2, ocazie cu care GEORGE TALNAR a marcat iar, de data aceasta numai doua goluri. GRUPPO a invins cu 5-2 pe ALBALACT, in vreme ce INTER CIUGUD a trecut de formatia BAUM GAMES cu scorul de 3-0, prin neprezentarea adversarei.

Dupa cinci etape ale acestui pasionant play-off, RMC are 22 de puncte, in timp ce GRUPPO si INTER au, fiecare, cate 20. 

Duminca, 6 iunie, cand se va incheia etapa a 6-a a acetui play-off, se va rupe pisica: RMC va juca in compania formatiei INTER CIUGUD. O victorie a RMC-ului ar reduce ecuatia cu trei necunoscute la una cu doua, in contextul in care in lupta pentru titlu ar mai ramane doar RMC si GRUPPO. 

 

FOTO DESCHIDERE: Complexul WINNERS de la Alba Iulia, acolo unde se disputa competitia de minifotbal din acest judet, este dotat cu o piscina, lucru care ii... racoreste pe jucatori, dar si pe spectatorii prea infierbantati. 

Noutati din Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier

Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

20

Echipe active

312

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP