ALBA: TALNAR NU SE ASTAMPARA DELOC !

Zilele trecute, am scos la iveala unul dintre multele secrete incredibile ale minifotbalului romanesc: un sportiv care a marcat in absolut toate meciurile in care a participat !

Spuneam ca GEORGE TALNAR, fiul marelui fotbalist Cornel Talnar, nu a iertat nimic, pe parcursul etapelor de campionat. Iata ca nici in play-off, Talnar nu se astampara deloc, pentru ca in ciuda cresterii mizei ce se joaca pe teren, eroul nostru a marcat in ambele meciuri pe care echipa sa, RMC24, le-a disputat pana acum. In etapa secunda, Talnar a marcat un gol in poarta... BARCELONEI, contribuind la victoria cu 7-4 in fata unei echipe care nu reusit sa opreasca recordul incredibil al fotbalistului nostru. 

RMC mai are cativa pasi mici, dar necesari, pentru a castiga un campionat care are parte nu numai de conditii de organizare exceptionale, ci si de eroi care in mod normal ar trebui sa fie mediatizati de toata presa centrala. Pentru ca sa marchezi in absolut toate meciurile nu este deloc de ici, de colo. 

Deocamdata, dupa disputarea a doua runde din playoff, RMC are 13 puncte, in vreme ce urmatoarele clasate, INTER CIUGUD si GRUPPO ARMSBERG, au cate 11. In calculul punctajului intra si zestrea cu care echipele vin din clasamentul final al campionatului regulat. 

Campioana judetului Alba va mai avea un hop de trecut pana ce va ajunge la Deva. Este vorba despre zonalul ce il va disputa in data de 24 iunie, la ZALAU. Acolo, formatia in care speram sa fie membru si fenomenul George TALNAR, va avea o misiune relativ simpla, daca este sa judecam la prima vedere, adversare fiind campioanele din CAREI si din DEJ. Ramane de vazut daca cineva va gasi, totusi, ac de cojocul lui Talnar, desi din cate se vede, cojocul acestuia este mai tare decat piatra. 

 

FOTO DESCHIDERE: George Talnar, cu ocazia premierii celor mai bune echipe de minifotbal din Alba, vara trecuta.

FOTO INTERIOR: Cornel Talnar, un fotbalist de renume international, astazi antrenor si mentor al tinerei generatii. 

Noutati din Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier

Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

20

Echipe active

312

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP