CEHIA: AM APARUT PE CANALUL NATIONAL !

Toti cei care sunt implicati in fenomenul minifotbalului romanesc pot fi de acord cu un lucru: presa din tara noastra a ramas datoare la capitolul mediatizare a acestui sport care nu numai ca are numerosi membri, ci si rezultate absolut iesite din comun.

Exista, insa, si vesti care ne fac sa credem ca intr-un viitor nu prea indepartat, stirile canalelor de televiziune din tara vor include minifotbalul la loc de cinste. In Cehia, tara care a reusit sa ocupe locul al treilea la recent incheiatul Campionat European de Minifotbal, a fost inaugurata o emisiune lunara dedicata exclusiv minifotbalului, emisiune gazduita de cel mai important canal de sport din aceasta tara, CT SPORT, care este afiliat televiziunii nationale.

Formatul emisiunii este extrem de generos, pentru ca prezinta lunar cate doua asociatii de minifotbal din orase ale Cehiei. Sunt expuse imagini din campionatele respective, interviuri cu cei mai valorosi jucatori, cu organizatorii competitiilor, totul pus in contextul evolutiei istoriei minifotbalului din acea regiune. Sunt invitati, de asemenea, politicieni care sustin acest sport sau jucatori de fotbal care recunosc frumusetea si dinamismul minifotbalului.

In prima editie a acestei noi emisiuni a fost prezentat un rezumat al Campionatului European, spunandu-se cuvinte de lauda despre echipa Romaniei, care a castigat pe deplin meritat, pentru a treia oara consecutiv, titlul continental. Iata ca minifotbalul romanesc reuseste sa fie un bun ambasador al Romaniei in tari ale Europei, exemplul Cehiei, unde pe un canal national de televiziune au fost admirati tricolorii nostri, fiind graitor in acest sens.

 

 

Noutati din Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier

Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

20

Echipe active

281

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP