VIDEO: MARSUL VICTORIEI !

Despre frumoasa performanta a minifotbalului romanesc, campion european pentru a treia oara la rand, presa romaneacsa nu s-a deranjat sa scrie foarte mult. Asta in ciuda faptului ca la Chisinau au existat jurnalisti din Romania, dar si din mai toate tarile participante. Mai mult, Federatia a trimis comunicate de presa si a dat la dispozitia celor interesati materiale cideo si foto care sa ilustreze importanta victorie romaneasca.

Probabil, insa, ca scandalurile, violurile si problemele sexuale ale vedetelor de carton sunt mai de interes pentru presarii din tara, desi in mod cert, o astfel de izbanda ar fi interesat toti romanii si ar fi meritat sa deschida pagina I din toate cotidianele nationale. Sa credem, insa, ca lucrurile se vor aseza, odata si odata in Romania, ca presa se va destepta si va privi cu respect catre oamenii care citesc ziare sau privesc la televizor si, mai ales, sa speram ca intr-o buna zi vom lua titlul mondial la minifotbal, si poate ca asa vom fi bagati in seama.

Pentru ca bucuria acestor baieti este, la urma urmei, bucuria tuturor romanilor care tin la tara lor. 

Iata in continuare o secventa video de dupa victoria finala, momente de nebunie care au descatusat stresul acumulat pe parcursul unei competitii foarte dificile. A invins maturitatea, a invins talentul, a invins stiinta de a iesi din situatii grele, a contat organizarea si mai ales a contat CREDINTA ca vom invinge. Pentru ca baietii nostri asta au crezut si au stiut ca pot, sa iasa primii, lucru atat de necaracteristic romanilor in general, si tocmai de acea, pentru frumosul exemplu de comportament si de atitudine date pe teren, tricolorii merita aplauze. 

 

 

Noutati din Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier

Campionatul Regional de Minifotbal GT SPORT - Bergenbier pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

20

Echipe active

312

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP