Decizii

DECIZIA NR. 36

din 30 august 2014

 

 

 

 

 

 

 

Procedura de afiliere a unui campionat de minifotbal:

 

1) avizul responsabilului zonal;

 

2) cerere;

 

3) acceptarea cererii și declanșarea procedurii de monitorizare;

 

4) demararea campionatului;

 

5) monitorizarea campionatului cel puțin 1 an competițional;

 

6) decizia afilierii provizorii / neafiliere.

 

 

 

Conditii de monitorizare:

 

1.Demararea unui campionat  (unde NU exista in desfasurare un alt campionat):

 

- teren regulamentar cu gazon sintetic, omologat;

 

- conditii de desfasurare (vestiare jucatori, vestiare arbitri, grup sanitar, trusa de prim ajutor, banci de rezerva);

 

- numar  de echipe participante (in primul an, minim 8 echipe);

 

- programul competitional, echipele si loturile de jucatori vor fi inregistrate in mod obligatoriu pe site-ul oficial al FMR;

 

- competitiile trebuie sa se desfasoare in conformitate cu regulamentele si deciziile elaborate de FMR;

 

- jucatorii au obligatia de a completa Cererea de legitimare (un jucator nu poate evolua decat intr-un singur campionat, in acelasi timp).

 

 

 

2.  Demararea celui de-al doilea campionat  in acelasi oras.

 

- numarul minim de echipe participante trebuie sa fie cel putin egal cu cel al echipelor participante in celalalt campionat existent;

 

- nu au drept de joc jucatorii activi de minifotbal legitimati de FMR;

 

- jucatorii  inactivi legitimati pot fi transferati doar cu acordul FMR;

 

- un jucator activ se poate transfera intr-un campionat monitorizat doar pe baza  Cererii de transfer, vizata de organizatorul campionatului afiliat. In caz contrar, transferul va fi validat doar dupa un an de zile, din momentul inregistrarii cererii la FMR.

 

- toate celelalte conditii enumerate la punctual 1 trebuie indeplinite si la acest punct.

 

 

 

Incepand din data de 30.08.2014, DECIZIA NR.06 din 2 februarie 2012 SE ABROGA.

 

 

 

 

DECIZIA NR. 35

din 30 august 2014

 

 

 

 

Dreptul de joc al jucătorului de minifotbal


1) În competițiile desfășurate sub egida Federației de Minifotbal din România NU au drept de joc jucătorii care au viză anuală pe anul în curs la echipe care au evoluat în ligile 1,2 și 3 de fotbal și respectiv 1 și 2 de futsal, precum și în ligile similare din afara României.

 

2) Jucătorii care au avut viză și au jucat în anul precedent până la data de 31 decembrie la echipele din ligile menționate anterior și din cele asimilate acestora, pentru a putea juca la minifotbal vor depune o declarație pe proprie răspundere contrasemnată de delegatul echipei de minifotbal la care va fi legitimat conform căreia nu va mai evolua pentru echipa respectivă sau altă echipă de fotbal sau futsal din eșaloanele menționate anterior și vor avea drept de joc din 15 martie a.c..

 

3) Jucătorii care au viză și joacă în anul curent până la data de 1 iulie și care renunță să mai joace la ligile menționate anterior și din cele asimilate acestora, pentru a putea juca la minifotbal vor depune o declarație pe proprie răspundere contrasemnată de delegatul echipei de minifotbal la care va fi legitimat conform căreia nu va mai evolua pentru echipa respectivă sau altă echipă de fotbal sau futsal din eșaloanele menționate anterior și vor avea drept de joc din 15 septembrie a.c..

 

4)  Pt. jucatorii care provin de la echipe retrase, desfiintate de la ligile sus-mentionate sau cei care au obtinut legitimarea la echipe de amatori (Liga 4, liga 5 , etc) pot primii drept de joc la minifotbal odata cu startul sezonului de toamna, respectiv primavara., respectand conditiile cerute la legitimarea unui jucator.

 

5)  Incepand din sezonul 2014-2015, maxim  un jucator de la o echipa de minifotbal va putea evolua si la o echipa de futsal din Liga a II-a nationala, cu conditia ca el sa ramana la statutul de amator (fara contract). Fac exceptie de la aceasta regula, jucatorii din lotul echipei nationale de minifotbal a Romaniei. Jucatorii care evolueaza si in Liga A 2-a futsal (in conditiile mentionate anterior) au obligatia de a instiinta, in scris, organizatorul competitiei de minifotbal.

 

6)  Jucatorii juniori au drept de joc la minifotbal pana in momentul in care debuteaza intr-un joc oficial la echipele de seniori (Liga 1,2 si 3) sau in Campionatul national de futsal.

 

7)  În cazul unui jucător care se legitimează la o echipă din ligile 1,2 și 3 de fotbal și respectiv 1 și 2 de futsal (cu contract) sau în ligile asimilate acestora, pierde dreptul de a mai juca la minifotbal și are obligația de a anunța organizatorii de acest fapt imediat. Organizatorii au obligația de a retrage dreptul de joc și a reține carnetul de legitimare la minifotbal.

 

8) Jucătorii care nu respectă declarția dată pe propria raspundere, vor fi suspendați din toate competițiile de minifotbal pe o durată de 1 an de zile.

 

9) Decizia nr. 20 din 18 martie  2013 se abrogă.

 

Prezenta decizie se aplică începând cu data de 1 septembrie 2014.

 

 

 

DECIZIA NR. 34

 

din 7 mai 2014

 

 

Pentru o legatura mai buna intre FMR si membrii afiliati cat si pentru rezolvarea mai operativa a unor probleme curente care pot aparea in desfasurarea activitatii campionatelor afiliate, Comitetul Executiv a decis numirea a cinci Responsabili zonali. Acestia  vor avea rolul de a pastra o legatura directa si continua cu organizatorii campionatelor sub toate aspectele in ceea ce priveste buna desfasurare a competitiilor de minifotbal. Organizatorii sunt obligati sa comunice permanent cu acestia, urmand ca, orice cerere sau solicitare catre FMR sa se faca prin intermediul Responsabilului zonal.

 

Repartizarea Responsabililor zonali:

 

Onicas Ioan    -  Satu Mare, Salaj, Maramures, Cluj, Mures, Bistrita Nasaud si Covasna.

Lajos Tiberiu   -  Arad, Timis, Caras Severin, Mehehinti, Gorj, Dolj, Olt, Dambovita si Arges.

Costas Paul     -  Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Vrancea, Buzau si Brasov.

Takacs Attila   -  Bihor, Hunedoara, Alba, Sibiu, Prahova, Harghita si Valcea.

Chiriazic Victor -  Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si Bucuresti.

 

 

DECIZIA NR. 33

 

din 7 mai 2014

 

 

Jocurile de baraj pentru calificarea la Campionatul Naţional de Minifotbal se vor disputa dupa sistemul fiecare cu fiecare. În caz de egalitate, dupa expirarea timpului regulamentar de joc, se vor executa lovituri de departajare. Taxa de participare este de 400 lei şi se va achita organizatorului local pana la inceperea competiţiei. Pentru detalii, delegaţii echipelor participante vor lua legătura cu responsabilii zonali.

 

 

 

Roman - 14 iunie (responsabil zonă - Paul Costaş, tel. 0722.216.984; observator FMR - Victor Chiriazic)

 

Grupa A: Brașov, Piatra-Neamț, Vaslui.

 

Grupa B: Suceava , Focșani, Pașcani.

 

 

Zalău - 14 iunie (responsabil zonă - Ioan Onicaş, tel. 0744.852.458; observator FMR - Takacs Attila)

 

Grupa A: Baia Mare, Carei, Florești.

 

Grupa B: Satu Mare, Turda, Oradea.

 

Grupa C: Cluj-Napoca, Dej , Bistrița.

 

Buzău - 15 iunie (responsabil zonă - Gavrilă Vasilesu, tel. 0744.548.902; observator FMR - Paul Costaş)

 

Grupa A: Galați, Tulcea, Sf. Gheorghe.

 

Grupa B: București, Otopeni, Constanța.

 

 

Deva - 21 iunie (responsabil zonă - Lajos Tiberiu, tel, 0744.602.623; observator FMR - Takacs Attila)

 

Grupa A: Mediaș, Reșița, Vâlcea (Liga Judeteana).   

 

Grupa B: Alba-Iulia, Arad (Arena Ionuț Popa), Târgoviște.

 

Grupa C: Hunedoara, Tg. Jiu, Vâlcea (Campionatul Judetean).

 

Grupa D: Sibiu (Fair-Play), Arad (Liga Desavoia), Sibiu (Luceafarul).

 

Cele 11 câştigatoare ale grupelor zonale vor participa la Campionatul Naţional care se va deşfăşura la Roman (2 - 6 iulie, 2014) alaturi de alte 9 echipe, calificate direct: Juventus Sibiu, campioana en-titre, campioanele din Iași, Zalău, Timișoara, Buzău, Deva, Bacău, Ploiești (campionatele cu cel mai bun punctaj în Clasamentul naţional) si Roman (organizatoare). Câştigătoarea competiţiei din acest an va beneficia şi de un voucher pe baza căruia, cheltuielile de cazare de la Campionatul Naţional din 2015 vor fi suportate de FMR.

 

 

 

DECIZIA NR. 32

 

din 7 mai 2014

 

 

Înaintea disputării tuturor competiţiilor naţionale, fiecare organizator de competiţii va transmite către federaţie, un tabel nominal cu jucătorii participanţi (tip FMR), cu un aviz care sa certifice datele înscrise si a faptului că participanţii au viza medicală corespunzătoare. Anterior, organizatorii au obligaţia de a informa FMR, în scris, daca sunt echipe în cadrul cărora evoluează jucători străini, în vederea stabilirii statutului si a dreptului de joc al respectivilor jucători, în cadrul competiţiilor naţionale.

 

 

 

DECIZIA NR. 31

din 12 aprilie 2014

 

La jocurile de baraj, Campionatul National si Cupa Romaniei vor avea drept de joc doar jucatorii trecuti pe site-ul oficial al FMR, pana in data de 02.05.2014, in limita numarului de 18 locuri pentru fiecare echipa. Totodata, vor putea participa la competitiile nationale doar echipele care provin din campionatele care au inregistrate pe site-ul www.campionateminifotbal.ro toate rezultatele si loturile de jucatori ale echipelor participante din editia de campionat 2013 – 2014.

 

 

DECIZIA NR. 30

din 12 aprilie 2014

 

Faza finala a Campionatului National se va desfasura la Roman in perioada 3 – 6 iulie, unde vor participa 20 de echipe. Modalitatea si detalii in legatura cu desfasurare a jocurilor de baraj vor fi comunicate pana in data de 15.05.2014.

 Cupa Romaniei se va desfasura la Sibiu in perioada 26-29 iunie cu participarea a 52 de echipe. Fiecare campionat are dreptul sa inscrie o echipa, desemnata conform propriului regulament. Solicitarile pentru completarea numarului de echipe vor fi solutionate tinand seama de clasamentul oficial al FMR – 2013.

 

 

DECIZIA NR. 29

din 12 aprilie 2014

 


Organizatorii si arbitrii nu au voie sa fie jucatori, antrenori, delegati, conducatori, sponsori (sau orice alta functie) in cadrul unei echipe participante in prima liga / divizie. (decizia intra in vigoare din 15 iulie 2014)

 

 

DECIZIA NR. 28

din 17 ianuarie 2014

 

Clasamentul oficial al Federatiei de Minifotbal din Romania - 2013

 

     Campionat Total puncte
 1.  IAŞI (Iaşi) 187
 2.  SĂLAJ (Zalău) 131
 3.  TIMIŞ (Timişoara) 125
 4.  BUZAU (Buzau) 115
 5.  SIBIU (Sibiu-Luceafarul) 84
 6.  HUNEDOARA (Deva) 80
 7.  BACĂU (Bacău)  73
 8.  PRAHOVA (Ploieşti) 63
 9.  BRAŞOV (Braşov) 49
10. SUCEAVA (Suceava)  46
11. NEAMŢ (Roman) 44
12. MARAMUREŞ (Baia Mare) 44
13. DOLJ (Craiova) 44
14. SATU MARE (Satu Mare) 42
15. GALAŢI (Galaţi) 41
16. BUCUREŞTI  39
17. CLUJ (Cluj-Napoca)  38
18. SIBIU (Mediaş) 34
19. ALBA (Alba Iulia)  27
20. MUREŞ (Târgu Mureş) 26
21. HUNEDOARA (Hunedoara) 26
22. SIBIU (Sibiu-Fair Play) 24
23. CONSTANŢA (Constanţa) 22
24. GORJ (Târgu Jiu) 20
25. ILFOV (Otopeni) 20
26. DÂMBOVIȚA (Târgoviște) 19
27. TULCEA (Tulcea) 18
28. ARAD (Arad-Arena I. Popa) 17
29. NEAMŢ (Piatra Neamț) 15
30. CLUJ (Dej) 15
31. SATU MARE (Carei) 14
32. BIHOR (Oradea) 13
33. CARAȘ SEVERIN (Reșița) 13
34. BISTRIȚA NĂS.(Bistrița) 13
35. VRANCEA (Focşani) 12
36. COVASNA (Sf. Gheorghe) 12
37. VASLUI (Vaslui) 10
38. ILFOV (Buftea) 9
39. VÂLCEA (Rm. Vâlcea-LJM) 8
40. MUREȘ (Târnăveni) 8
41. MEHEDINŢI (Drobeta T.S.) 7
42. BACĂU (Onești)  6
43. HARGHITA (Od. Secuiesc) 5
44. CLUJ (Floresti)  4
45. CLUJ (Turda)  4
46. VÂLCEA (Rm. Vâlcea-CJM) 4
47. HUNEDOARA (Petroșani) 4
48. OLT (Slatina) 4
49. SUCEAVA (V. Dornei)  1

 

Nota: - punctajul este calculat conform deciziei nr. 2 / 1 februarie 2012;

         - in caz de egalitate de puncte, s-a luat in considerare numarul mai mare de echipe din campionat.

 


NR. 27

din 17 ianuarie 2014

 

In urma programului de monitorizare, Comitetul Executiv al FMR a analizat cererile de afiliere depuse de organizatorii campionatelor LIGA DESAVOIA ARAD si a CAMPIONATULUI MUNICIPAL DE MINIFOTBAL PASCANI - PABO SPORTS si a hotatat ca acestea sa fie afiliate cu statut PROVIZORIU.  In situatia de la Galati, campionatul de minifotbal afiliat la FMR este cel organizat de dl. Simovin Clement - AJM AMATOR GALATI iar cel de-al doilea campionat - CAMPIONATUL DE MINIFOTBAL GALATI,  urmeaza sa fie monitorizat odata cu inceperea noii editii de campionat.

 

 

DECIZIA NR. 26

din 17 ianuarie 2014

 

In urma jocurilor arbitrate in 2013 la fazele nationale, urmatorii arbitrii au indeplinit conditiile necesare pentru obtinerea  calificarii ARBITRU MINIFOTBAL  -  Categoria I :

-       Carstoiu Alin

-       Nacu Mihai

-       Groza Corneliu

-       Petrean Marcel

-       Parlea Petrica

 

 

DECIZIA NR. 25

din 17 ianuarie 2014

 

Calendarul competitional 2014 si cateva precizari privind desfasurarea acestora:

-       14 aprilie       = data limita de depunere a ofertelor pentru organizarea fazelor nationale;

-       30 aprilie       = ultima zi pentru definitivarea loturilor echipelor (lotul unei echipe va cuprinde maxim 18 jucatori, lot din care vor fi selectionati cei care pot participa la fazele nationale). Aceasta este data limita pana cand se mai pot opera modificari pe site-ul oficial al FMR, privind loturile de jucatori;

-       09 iunie          = data limita pentru anuntarea castigatoarei campionatului ;

-       14 - 15 iunie   = jocurile de baraj pentru calificarea la Turneul Final al Campionatului National (zona 1 si zona 2);  

-       16 iunie          = data limita pentru anuntarea castigatoarei cupei;

-       21 - 22 iunie   = jocurile de baraj pentru calificarea la Turneul Final al Campionatului  National (zona 3 si zona 4);  

-       26 - 29 iunie   = Cupa Romaniei – Faza Nationala;

-       03 - 06 iulie    = Turneul Final al Campionatului National;

-       12 - 17 noiembrie = miniEURO 2014 (va avea loc în orașul Eilat - Israel, participa 24 de echipe nationale)  

Nota: Data de disputare a Supercupei Romaniei la minifotbal va fi stabilita dupa desfasurarea turneelor nationale.

 

 

DECIZIA NR. 24

din 17 ianuarie 2014

 

Criteriile de selecție a localităților care vor găzdui in 2014 fazele finale ale Cupei României (26-29 iunie) si a Campionatului National de Minifotbal (3-6 iulie) sunt urmatoarele:

 

1. condiții de desfășurare a competiției:

 1.1. existența în aceeași locație (sau in apropiere) a celor două terenuri de minifotbal necesare desfășurării optime  pentru C.N. si a minim patru terenuri pentru desfasurarea C.R. ,

 1.2. vestiare diferite pentru jucători și arbitrii,

 1.3. număr de locuri disponibile în tribune pentru spectatori,

 1.4.  sonorizare,

 1.5. instalație de nocturnă,

 1.6. acces diferit pentru jucători, arbitrii și spectatori,

 1.7. securitate,

 1.8. spațiu disponibil 300m² pentru activare sponsori.

 

2. condiții de cazare și masă:

 2.1. costuri,

 2.2. posibilitatea de cazare în aceeași locație a tuturor echipelor (sai in apropiere),

 2.3. variante de cazare condiții 2,3 și 4 stele.

2.4. disponibilitatea suportarii (partial / integral) a unor cheltuieli de organizare privind oficialii competitiei  (cazarea,masa, arbitraj)

 

3. sponsorizări la nivel local.

 

4. parteneriate media.

 

5. accesibilitate georgrafică.

 

Propunerile urmează a fi comunicate până pe data de 10 aprilie a.c., urmând ca acestea să fie analizate de către membrii Comitetul Executiv. ( propunerile vor fi trimise pe adresa de e-mail office@campionateminifotbal.ro )

 

 

 

DECIZIA NR.23 

din 2 iulie 2013

 

Federaţia de Minifotbal din România a fost sesizată în data de 6 iulie 2013 de către domnul Petre Marin, reprezentant al echipei ABC United București, care evoluează în cadrul Campionatului Iubește Sportul, desfăşurat sub egida Federaţiei de Minifotbal din România. Obiectul sesizării este reprezentat de clarificarea dreptului de joc al unor jucători care au evoluat în cadrul echipei de futsal CITY’US Târgu Mureș.

 

Federația de Minifotbal din România, analizând sesizarea depusă împreună cu celelalte documente anexate constată că a fost regulamentar sesizată şi este competentă, potrivit dispoziţiilor art.8 lit.b) din Statut, să soluţioneze aspectele cu care a fost sesizată.

 

Federația de Minifotbal din România, conform statutului de organizare şi al regulamentelor sale, admite sesizarea depusă şi decide:

- jucătorii Florin Robert Matei, născut la data de 08.12.1983 și Răzvan Radu, născut la data de 04.07.1984, au drept de joc în competițiile de minifotbal organizate sub egida federației, situația acestora intrând, conform principiului de neretroactivitate, sub incidența Deciziei nr. 04 din 1 februarie 2012 aflată în vigoare până la data de 18 martie 2013, care menționează că ”Jucătorii care au beneficiat în ultimele 6 luni de viză la echipele din ligile menționate anterior și din cele asimilate acestora, pentru a putea juca la minifotbal vor depune o declarație pe proprie răspundere contrasemnată de delegatul echipei de minifotbal la care va fi legitimat conform căreia nu va mai evolua pentru echipa respectivă sau altă echipă de fotbal sau futsal din eșaloanele menționate anterior.”

 

Definitivă şi general obligatorie.

Decizia se comunică pe site-ul www.campionateminifotbal.ro , precum şi autorului sesizării.

 

 

DECIZIA NR.22 

din 16 mai 2013 

 

Jocurile de baraj pentru calificarea la Campionatul Naţional de Minifotbal se vor disputa dupa sistemul fiecare cu fiecare. În caz de egalitate, dupa expirarea timpului regulamentar de joc, se vor executa lovituri de departajare. Taxa de participare este de 400 lei şi se va achita la organizator pana la inceperea competiţiei. Pentru detalii, delegaţii echipelor participante vor lua legătura cu responsabilii zonali. 

 

Iași - 15 iunie (responsabil zonă - Paul Costaş, tel. 0722.216.984):

Grupa 1: Iași, Piatra-Neamț, Onești.

Grupa 2: Bacău, Sf. Gheorghe, Harghita.

Grupa 3: Roman, Suceava, Vaslui.

Zalău - 15 iunie (responsabil zonă - Ioan Onicaş, tel. 0744.852.458)

Grupa 1: Baia Mare, Bistrița, Târnăveni.

Grupa 2: Satu Mare, Carei, Dej.

Grupa 3: Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Oradea.

Buzău - 22 iunie (responsabil zonă - Paul Costaş, tel. 0722.216.984):

Grupa 1: Brașov, Constanța, Buftea.

Grupa 2: Galați, Otopeni, Focșani.

Grupa 3: București, Târgoviște, Tulcea.

Hunedoara - 23 iunie (responsabil zonă - Lajos Tiberiu, tel, 0744.602.623)

Grupa 1: Sibiu (Luceafărul), Reșița, Vâlcea (Campionatul Județean).

Grupa 2: Mediaș, Arad, Vâlcea (Liga Judeteana).

Grupa 3: Alba Iulia, Tg. Jiu, Slatina.

Grupa 4: Sibiu (Fair-Play), Hunedoara, Petroșani.

Cele 13 câştigatoare ale grupelor zonale vor participa la turneul final de la Hunedoara (4 - 7 iulie, 2013) alaturi de alte 7 echipe, calificate direct: Magic Iasi, campioana en-titre, campioanele din Zalau, Timișoara, Buzău, Deva, Ploiești (campionatele cu cel mai bun punctaj în Clasamentul naţional) si Hunedoara (organizatoare).

 

 

CUPA ROMÂNIEI.  Taxa de participare în valoare de 400 lei va fi achitată de organizator până pe data de 4 iunie 2013 în contul FMFR deschis la Volksbank Romania, cont IBAN RO56 VBBU 2511 BU11 5905 2701. Pe ordinul de plată se va menţiona Campionatul pentru care se achită taxa de participare. Confirmarea plaţii se va transmite pe adresa de mail a FMR, office@campionateminifotbal.ro .

 

 

DECIZIA NR.21

din 18 martie 2013

O echipă care are drept de participare ca urmare a rezultatelor atât la Campionatul Național cât și la Cupa României va participa doar la Campionatul Național, faza de precalificare sau faza finală, conform Clasamentului Național.

 

 

DECIZIA NR.20

din 18 martie 2013

Dreptul de joc al jucătorului de minifotbal.

1) În competițiile desfășurate sub egida Federației de Minifotbal din România NU au drept de joc jucătorii care au viză anuală pe anul în curs la echipe care au evoluat în ligile 1,2 și 3 de fotbal și respectiv 1 și 2 de futsal, precum și în ligile similare din afara României.

2) Jucătorii care au avut viză și au jucat în anul precedent până la data de 31 decembrie la echipele din ligile menționate anterior și din cele asimilate acestora, pentru a putea juca la minifotbal vor depune o declarație pe proprie răspundere contrasemnată de delegatul echipei de minifotbal la care va fi legitimat conform căreia nu va mai evolua pentru echipa respectivă sau altă echipă de fotbal sau futsal din eșaloanele menționate anterior și vor avea drept de joc din 15 martie a.c..

3) Jucătorii care au viză și joacă în anul curent până la data de 1 iulie și care renunță să mai joace la ligile menționate anterior și din cele asimilate acestora, pentru a putea juca la minifotbal vor depune o declarație pe proprie răspundere contrasemnată de delegatul echipei de minifotbal la care va fi legitimat conform căreia nu va mai evolua pentru echipa respectivă sau altă echipă de fotbal sau futsal din eșaloanele menționate anterior și vor avea drept de joc din 15 septembrie a.c..

4) În cazul unui jucător care se legitimează la o echipă de ligile ligile 1,2 și 3 de fotbal și respectiv 1 și 2 de futsal sau în ligile asimilate acestora, pierde dreptul de a mai juca la minifotbal și are obligația de a anunța organizatorii de acest fapt imediat. Organizatorii au obligația de a retrage dreptul de joc și a reține carnetul de legitimare la minifotbal.

5) Jucătorii care nu respectă declația dată pe proprie vor fi suspendați din toate competițiile deminifotbal pe o durată de 1 an de zile.

6) Decizia nr. 04 din 1 februarie 2012 se abrogă.

Prezenta decizie se aplică începând cu data de 19 martie 2013.

 

 

DECIZIA NR.19

din 18 martie 2013

Implementarea seriei și numărului unic de legitimare la nivel național.

a) Organizatorii campionatelor locale vor comunica programul de derulare a returului de campionat, până la data de 1 aprilie 2013.

b) Transferul sau legitimarea jucătorilor se poate face înainte cu 6 etape de finalul campionatului. Înregistrarea jucătorilor (înscrierea pe site-ul oficial al federației) va fi posibilă cu maxim 24 de ore înainte de disputarea primul joc al etapei menționate mai sus.

c) Taxa de emitere a numărui de legitimare este 2 lei/jucător și va fi achitată de către organizatorul local în contul federației.

 

 

DECIZIA NR.18 

din 06 februarie 2013

Conform deciziei luate de Comitetul Executiv în cadrul ședinței întrunite în perioada 26-27.10.2012 la Brașov, începând cu luna februarie se va implementa un sistem electronic de legitimare a tuturor jucătorilor de minifotbal din competițiile afiliate Federației de Minifotbal din România. 

Această legitimare va servi ca singura evidență oficială a jucătorilor și echipelor de minifotbal și are rolul de a asigura transparența procesului de legitimare și implicit a primirii dreptului de joc, dar și pentru a reduce numărul contestațiilor atât la nivel local, cât și la nivel național.

Decizia va fi pusă în aplicare prin intermediul organizatorilor de competiții la nivel local, urmând ca aceasta să fie monitorizată de Comitetul Executiv al Federației.

 

 


 

 

Descarca arhiva (2010, 2011, 2012, 2013) deciziilor Federatiei Romana de Minifotbal