FORTUNA FRIENDS BUZAU,CA SI CAMPIOANA DE TOAMNA

articol aparut in ARENA BUZOIANA

 

Fortuna Friends a luat o obţiune serioasă în ceea ce priveşte obţinerea unui nou titlu al Diviziei de Buzău, după ce în runda cu numărul 9 a dispus de principala contracandidată, Consiliul Judeţean, cu scorul de 4-3, după o partidă care cele două combatante au onorat cu brio titulatura de derby.
Ductil Steel pare să fie revelaţia acestei ediţii de campionat, trupa manageriată de Botica completând în momentul de faţă podiumul celei de a opta ediţii a campionatului Diviziei de Buzău.


Fără doar şi poate, duelurile dintre Fortuna şi Consiliul Judeţean sunt punctul de atracţie al minifotbalului buzoian, un fel de „Il classico” al Buzăului, păstrând bineînţeles proporţiile. Totuşi, aceste întâlniri reuşesc să atragă un public numeros asta şi datorită numărului mare de foşti jucători de fotbal, care contribuie cum se cuvine la creşterea spectacolului fotbalistic.
La fel s-a întâmplat şi sâmbătă, când la Club Calceto (Vidati) a avut loc un nou duel între Consiliul Judeţean şi Fortuna Friends, de fapt între principalele favorite la câştigarea titlului cu numărul opt, al Diviziei de Buzău. Asistenţă numeroasă, atmosferă de derby şi fotbal pe măsura aşteptărilor. Altfel spus, partida a început cu un joc prudent de ambele tabere, întrerupt de şutul suprinzător al lui R. Stan, din minutul 6, care avea să îl învingă pentru prima dată pe Popa. Se joacă tare, dar la limita regulamentului. Chiar dacă balonul ajunge repede în la cele două porţi prima acţiune notabilă am înregistrat-o în minutul 19, când „Gogu” Mihălcescu trimite balonul în transversală. Trei minute mai târziu, fază de toată frumuseţea a „bugetarilor” finalizată cu un şut sub transversală a lui Iacob, care restabileşte de altfel, şi egalitatea pe tabela de marcaj. Prima repriză se încheie cu două alte oportunităţi de a se marca, câte una de fiecare parte. Prima aparţine Consiliului Judeţean, C. Ionescu şi Milan nereuşind să îl învingă pe Mindileac în aceeaşi fază. Portarul Fortunei degajează până la Nicola, acesta din urmă şutează din demivole, însă Popa intervine spectaculos şi respinge în corner. La pauză, 1-1.
Mitanul secund a debutat cum nu se poate mai bine pentru „bugetari”. Pleşa, aflat într-un unghi aporape imposibil, găseşete totuşi loc pe sub Mindileac şi face 2-1 pentru echipa sa (min. 27). C. Chiorcău axecută repede un corner şi C. Puşcă înscrie cu un şut puternic de la marginea suprafeţei de pedeapsă, şi 2-2, în minutul 35.
În numai cinci minute, 43 şi 48, Romică Stan îşi încheie recitalul şi ridică scorul la 4-2 pentru Fortuna Friends. Finalul este de-a dreptul incendiar. Lungu reduce din diferenţă din lovitură de penalitate „fortuniştii” acumulând şase greşeli, fază petrecută în minutul 49. Cu cinsprezce secunde înainte de fluierul final, „consilierii” o comit şi ei şi Fortuna beneficiază la rându-i de o lovitură de penalitate. Chiar dacă Popa a apărat şutul lui R. Stan a fost prea târziu pentru Consiliul Judeţean să îşi încerce şansa egalării la o ultimă fază de atac.
Aşadar, Fortuna Friends obţine o victorie prin care işi consolidează poziţia de lideră, şi la cum evoluează lucrurile în această ediţie a Diviziei de Buzău, titlul se va juca în partida retur.
Podiumul Diviziei de Buzău după primele nouă etape este completat de  revelaţia acestei ediţii de campionat, Ductil Steel. Formaţia mnageriată de Gheorghiţă Botica şi-a trecut sâmbătă în cont cea de a şaptea victorie şi se pregăteşte pentru derby-ul din etapa viitoare, când va da piept cu Aktiv. Un meci, de care pe care, şi în urma căruia probabil se va stabili şi ordinea la vârf a turului de campionat.

Au început înscrierile pentru Cupa de Iarnă „Timişoreana”
O altă competiţie organizată de SC Monte Cris, aflată sub tutela Federaţiei de Minifotbal din Romania este Cupa de iarnă “Timişoreana”. Astfel, începând din această săptămână, atât echipele de minifotbal din cele două eşaloane care se desfăşoară la Buzău, cât şi echipele doritoare să participe într-o competiţie organizată, se pot înscrie la startul celei de a şaptea ediţii a Cupei de Iarnă “Timişoreana”, programată să debuteze pe 24 noiembrie 2012


 
1.Bavost – Old Boys Crâng 4-3(1-2)    au marcat: Tudose (3), Manea / Rafira (2), Ionescu


Bavost: Botea, Tudor, Manea, Cazan, Negoiţă, Stoica, Balcan, Vasilache, Tudose, Pietraru, G. Rafira. Antrenor: Viorel Manea; Director Sportiv: Liviu Balcan; Delegat: Petrică Tudor.
Old Boys Crâng: Gavrilă, Şt. Rafira, Băncilă, Hriţcu, Ionescu, Preda, Cîlţu, Vişan, Ionaşcu. Antrenor: Daniel Ionescu.

2.Fortuna Friends – Consiliul Judeţean 4-3 (1-1)
au marcat: R. Stan (3), C. Puşcă / Iacob, lungu, Pleşu


Fortuna Friends: Mindileac, C. Costin, Ţiclea, M. Puşcă, R. Stan, Mihălcescu, C. Chiorcău, Suditu, Vasile, Glogoviţeanu, Hulubei, A. Popescu. Antrenor: R. Stan; Director sportiv: Daniel Constantin; Delegat: Angelian Popescu.
Consiliul Judeţean: Popa, Ilie, Lungu, Ionescu, Pleşu, Chirică, Voicu, Milan, Iacob, Manea, Bunică, D. Petre. Antrenor: Romică Bunică; Director sportiv: Vasilică Ceorcan; Manager: Liviu Ciolan.


3.Amicii – OTP Bank 4-4 (1-1)
au marcat: Fîşie, Anghelache (2), Bratu / Sofronea (2), Leu, Anton


Amicii: Baba, Ivan, Leu, Nicolae, Anghelache, Maco, Bratu, Hâncu, Fîşie, Grigore. Antrenor: Bogdan Maco; Delegat: Radu Baba.
OTP Bank: Matei, Stoica, Bănică, Leu, Zainea, Anton, Sofronea, Roman, Ilinca. Antrenor: Ciprian Anton; Delegat: Iulian Popescu.


4.Aktiv – Filati 12-2 (6-2)
au marcat: Mirgoace (6), Tănase (3), Roşu, Chirilă, Aluţei / Chiţei, Brăgău


Aktiv: Coman, Chirilă, Aluţei, Tănase, Mirgoace, Roşu, Radu. Antrenor: Gabriel Radu.
Filati: Grigore, N. Lopătaru, G. Lopătaru, Bădicu, Manole, Chiţei, Cojocaru, Brăgău, Cristea, Aldoiu. Antrenor: Sorin Bădicu.

5.Inter – Prober 3-6 (2-4)
au marcat: Tudor (2), Pană / Nica (3), Irimia (2), Şerban


Inter: Cristea, Burcă, Filip, Radu, Tudor, Pană, Crăiuţ, Ştechel, Zico, Albeanu, Scarlat, Nedelcu. Antrenor: Gabriel Tudor.
Prober: Secuiu, Drăgoescu, Stroe, Cociorbă, Dinu, Andriciuc, Şerban, Irimia, Nica. Antrenor: Valeriu Andriciuc.


6.Jandarmeria – Ductil Steel 4-5 (3-3)
au marcat: Ioniţă (3), Nicolae Paris / Stanciu, Dragomir (4)


Jandarmeria: Oprescu, Capmare, Radu, Baciu, Grosaru, Ioniţă, Paris, Cîmpeanu, Zamfir. Antrenor: Aurel Zamfir.
Ductil Steel: Paraschiv, Oancea, Tiu, Burlacu, Stanciu, Tudose, Marcu, Dragomir, Lixăndroiu. Antrenor: Vasile Tudose. Delegat: Marius Balcan.


Partidele au fost arbitrate de cuplul Nicolae Florian – Cristian Fliter.

Noutati din Divizia de Buzau

Buzau: Il Classico - Fortuna Friends Buzau-Cons.Judetean Buzau

Buzau: Il Classico - Fortuna Friends Buzau-Cons.Judetean Buzau

03-11-2013 | Divizia de Buzau


Buzau:Favoritele s-au impus:ABC United Bucuresti,Otelul Galati si Dorally Mall Constanta s-au califi

Buzau:Favoritele s-au impus:ABC United Bucuresti,Otelul Galati si Dorally Mall Constanta s-au calificat la Turneul Final de la Hunedoara

22-06-2013 | Divizia de Buzau


Program - Faza regionala Buzau

Program - Faza regionala Buzau

19-06-2013 | Divizia de Buzau


Buzau: AU LUAT TOT CE SE PUTEA LUA

Buzau: AU LUAT TOT CE SE PUTEA LUA

30-05-2013 | Divizia de Buzau


Buzau: FORTUNA FRIENDS - Mereu impreună, un pas inainte

Buzau: FORTUNA FRIENDS - Mereu impreună, un pas inainte

21-05-2013 | Divizia de Buzau


Buzau: FORTUNA FRIENDS, CAMPIOANĂ inainte de termen

Buzau: FORTUNA FRIENDS, CAMPIOANĂ inainte de termen

20-05-2013 | Divizia de Buzau


Buzău: Regal minifotbalistic la Buzău

Buzău: Regal minifotbalistic la Buzău

29-03-2013 | Divizia de Buzau


BUZAU: FORTUNA FRIENDS a umplut din nou cupa cu Timişoreana

BUZAU: FORTUNA FRIENDS a umplut din nou cupa cu Timişoreana

28-02-2013 | Divizia de Buzau


BUZAU - Pasiune pentru fotbal

BUZAU - Pasiune pentru fotbal

20-12-2012 | Divizia de Buzau


FORTUNA FRIENDS BUZAU,CA SI CAMPIOANA DE TOAMNA

FORTUNA FRIENDS BUZAU,CA SI CAMPIOANA DE TOAMNA

31-10-2012 | Divizia de Buzau


CONSILIUL JUDETEAN BUZAU,castiga CUPA LIGII-COTNARI

CONSILIUL JUDETEAN BUZAU,castiga CUPA LIGII-COTNARI

24-10-2012 | Divizia de Buzau


BUZAU: CUPA LIGII-COTNARI LA FINAL

BUZAU: CUPA LIGII-COTNARI LA FINAL

20-10-2012 | Divizia de Buzau


VIDEO: OTOPENI CU VALCEA

VIDEO: OTOPENI CU VALCEA

27-06-2012 | Divizia de Buzau


ZONALUL BUZAU: REZULTATE TEHNICE

ZONALUL BUZAU: REZULTATE TEHNICE

26-06-2012 | Divizia de Buzau


ZONALE: UN PAS INAINTE PE CALEA PERFORMANTEI

ZONALE: UN PAS INAINTE PE CALEA PERFORMANTEI

26-06-2012 | Divizia de Buzau


BUZAU :DIVIZIA DE BUZAU - Consiliul Judetean / Reconfirmarea valorii

BUZAU :DIVIZIA DE BUZAU - Consiliul Judetean / Reconfirmarea valorii

13-06-2012 | Divizia de Buzau


Divizia de Buzau pe scurt

2

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

25

Echipe active

672

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP