Regulamentul de organizare

ARTICOLUL 1: MODUL DE ORGANIZARE

1.1 Comitetul Executiv al FMR va desemna Comisia de Organizare (5 membrii), cat si componenta si presedintii celorlalte comisii necesare desfasurarii competitiei. Hotararile comisiilor se iau prin vot cu majoritate simpla (in caz de egalitate votul presedintelui primeaza). Ca sa se poata lua o hotarare este nevoie de prezenta a minim 2 membrii ai comisiei, dintre care obligatoriu unul este presedintele.

1.2 FMR va organiza toate competitiile de minifotbal la nivel national prin Comisia de Organizare.

1.3 Comitetul executiv al FMR va emite decizii, regulamente conform statutului, care vor fi puse in aplicare de catre Comisia de Organizare si celelalte comisii.

1.4 Competitiile organizate de FMR:

a) Turneul final al Campionatului National - prima clasata din fiecare campionat local va fi declarata campioana locala si va avea dreptul sa participe la barajul de calificare pentru Turneul final.

Campionatul National se va desfasura in doua etape:

- etapa 1 - Turneele de baraj (faza regionala), unde vor participa echipele campioane locale. Sistemul de organizare si de calificare va fi stabilit in fiecare an de Comitetul Executiv al FMR, in functie de numarul campionatelor afiliate si pe baza Clasamentului national.

- etapa 2 - Turneul final, la care vor participa 20 de echipe dupa cum urmeaza: echipa campioana la ultima editie, echipa campioana din orasul gazda a turneului si inca 18 echipe calificate in urma sistemului de calificare stabilit de Comitetul Executiv al FMR.

Comitetul Executiv poate decide si alt sistem de desasurare, in functie de conditiile de organizare si de numarul campionatelor afiliate

b) Cupa Romaniei la minifotbal - vor partcipa 52 de echipe castigatoare al Cupei Romaniei, faza locala.Organizatorii locali vor desemna echipa care va reprezenta campionatul respectiv la faza nationala, acolo unde nu se organizeaza cupa pe plan local.Sistemul de desfasurare va fi stabilit de catre Comitetul Executiv al FMR, astfel incat fiecare echipa participanta se joace minim 3 jocuri (in faza grupelor).

Comitetul Executiv poate decide anual si alt sistem de desfasurare, in functie de conditiile de organizare si numarul campionatelor afiliate.

 

vezi aici  Regulamentul de organizare_FMR - 2015 

STATISTICI FEDERATIA DE MINIFOTBAL DIN ROMANIA

65

Campionate

84

Jucatori sarbatoriti astazi (lista)

37866

Jucatori legitimati

1135

Jucatori Liga Firmelor

49

Jucatori Old Boys

23355

Jucatori activi

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP