Regulamentul disciplinar

ARTICOLUL 1 – AUTORITATEA DISCIPLINARA

Autoritatea disciplinara in cadrul competitiei este Comisia de Organizare prin Comisia de Disciplina numita conform Regulamentului de Organizare.

Puterea disciplinara da comisiei de disciplina dreptul de a investiga, a judeca si dupa caz, a sanctiona persoanele sau echipele vinovate.

Regulile de discplina, abaterile si sanctiunile disciplinare sunt cuprinse in prezentul regulament si sunt elaborate de C.Ex. al FMR.

Dispozitiile prezentului regulament se aplica echipelor, reprezentantilor echipelor, oficialilor, jucatorilor, in cazul in care savarsesc abateri disciplinare pe terenul de joc, in incinta terenului de joc, la vestiarele jucatorilor ori ale arbitrilor sau in orice alta parte a bazei sportive, in cadrul caruia au loc jocurile oficiale, inainte, in timpul si dupa terminarea jocului.

Orice caz nepravazut in prezentul regulament poate fi solutionat prin analogie, de comisia de organizare bazata pe propriile convingeri.

Nimeni nu poate invoca necunoasterea, cunoasterea insuficienta sau interpretarea eronata a regulamentelor pentru a fi exonerate de raspundere disciplinara.

Jucatorii, oficialii se supun autoritatii disciplinare ale organizatorului, recunosc si respecta regulamentele, deciziile si alte norme ale acestuia precum si regulamentul jocului de minifotbal si se obliga sa se comporte in conformitate cu principiile de loialitate, integritate si sportivitate cuprinse in prezentul regulament.

 

click aici pentru a descarca Regulamentul disciplinar in varianta FMR 2015

click aici pentru a descarca Regulamentul Disciplinar FMR 2018.pdf

STATISTICI FEDERATIA DE MINIFOTBAL DIN ROMANIA

65

Campionate

84

Jucatori sarbatoriti astazi (lista)

37866

Jucatori legitimati

1135

Jucatori Liga Firmelor

49

Jucatori Old Boys

23355

Jucatori activi

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP