⚫ CRONICA ETAPEI 3 ⚫ DIVIZIA B ⚫ 2019-2020 ⚫

 Lucrurile incep sa se clarifice in #DiviziaB din #LigaSportTimeArenaEtapa a treia a fost un prilej bun pentru echipele fruntase sa isi continue marsul de invincibilitate, insa, pentru lanternele rosii ale diviziei secunde, lucrurile s-au inrautatit.

Etapa a fost deschisa de All Stars FC, care a jucat in compania revelatiei campionatului, Dambu Rotund. Acestia din urma si-au consolidat locul pe podium si, prin urmare, seria de victorii cu un 2-0 aratand totodata o organizare defensiva exemplara. Nu degeaba echipa de dupa dealul Hoia are a doua cea mai buna defensiva din startul de sezon.

A doua zi de meciuri a venit cu o victorie clara a Someșului Floresti, cu o neprezentare din partea nou-venitilor de la A.S.M.S. si cu o surpriza neplacuta pentru fosta ocupanta a primului loc, FC Parma.

Astfel, Somesul a reusit sa treaca la pas de Florenta Floresti, care se afunda in nisipuri miscatoare cu doar 1 punct obtinut in noul sezon. Someșul si-a aratat din nou dorinta de a promova in Divizia A dupa ce au scuturat plasa florentinilor de 6 ori (6-2).

A.S.M.S. pare ca are nevoie de timp pentru a se obisnui cu ritmul campionatului. Acestia au incurcat data meciului, Citizens Cluj obtinand astfel a doua victorie din campionat, ce-i drept, la masa verde.

Parma FC a cedat tronul ligii dupa o infrangere la scor (7-2) in fata celor de la Treizeci Plus, care s-au propulsat pana pe locul 5. Sa nu uitam ca, cu un an in urmă, “30+” dadea de pamant cu Parma dupa un 15 la 3. Scorul intalnirilor directe intre cele doua echipe este acum 2-1 pentru Treizeci Plus.

Chiar daca au intalnit o echipa cu dificultati in noul start de sezon, Klausenburg’07B a reusit sa obtina prima victorie din sezon. Acestia au dat 4 goluri si s-au limitat in a primi doar unul singur in fata celor de la Juniors Floresti, iesind astfel din impasul provocat de infrangerile la scor din primele două etape.

Ziua de vineri a avut in actiune participante din toate zonele clasamentului.

MPS Floresti prinde radacini si mai adanci pe ultima pozitie a Diviziei din minifotbalul florestean. Acestia au fost neputinciosi in fata celor de la Schalke’04 care au marcat 14 goluri. Astfel, MPS au nu mai puțin de 32 de goluri primite in 3 etape. Asta inseamna o medie de peste 10 goluri primite/meci. E timpul sa se trezeasca.

Meciul din zona de mijloc a campionatului dintre TRS Floresti si Aris Cluj s-a terminat 2-5. Interesant este faptul ca Aris a castigat cu acelasi scor si in etapa precedenta impotriva lui Juniors Florești.

Ultimul meci al etapei a treia a fost un derby intre doua dintre cele mai bine organizate echipe din campionat, FC Clabucet și Olimpicom. Forma echipelor din startul sezonului si-a spus cuvantul avand in vedere ca Olimpicom nu reusit nicio victorie pe teren in primele doua meciuri. Acestia au castigat un meci la masa verde si au pierdut dupa un meci strans contra Citizens. De cealalta parte, Clabucet a intrat in meci sub steagul invincibilitatii, iar acest lucru s-a transpus pe tabela de marcaj. 5-1 a fost scorul partidei, in favoarea celor de la Clabucet, care se bucura de statutul de lider al diviziei secunde din Campionatul de Minifotbal Liga SportTimeArena, Floresti, cel puțin pana in etapa viitoare!

 

LIGA SPORT TIME ARENA
2019/2020
Floresti
#Respect #Fairplay

Noutati din Liga SportTimeArena, Floresti

🔴 CRONICA ETAPEI 3 🔴 DIVIZIA A 🔴 2019-2020 🔴

Etapa a 3-a din primul esalon al Campionatului de Minifotbal #LigaSportTimeArenaFloresti, inainte de start, anunta doua meciuri tari intre echipe de top, insa doar la unul dintre ele s-a inregistrat un scor strans, Ultimate Team (loc 7) - AROBS Trans

30-10-2019 | Liga SportTimeArena, Floresti


⚫ CRONICA ETAPEI 3 ⚫ DIVIZIA B ⚫ 2019-2020 ⚫

Etapa a fost deschisa de All Stars FC, care a jucat in compania revelatiei campionatului, Dambu Rotund. Acestia din urma si-au consolidat locul pe podium si, prin urmare, seria de victorii cu un 2-0 aratand totodata o organizare defensiva exemplara.

30-10-2019 | Liga SportTimeArena, Floresti


Cronica Etapei a 9-a din Divizia A

A 9-a etapa a Diviziei A din Campionatul de Minifotbal Liga SportTimeArena, Floresti vine cu rezultate ceva mai echilibrate decat in etapa precedenta.

13-12-2018 | Liga SportTimeArena, Floresti


A INCEPUT A V-A EDITIE DE CAMPIONAT 'SPORT TIME ARENA' Floresti 2016-2017

S-a dat startul editiei a V-a a Campionatului de Minifotbal LIGA 'SPORT TIME ARENA', Floresti sezon 2016-2017 !!!

25-09-2016 | Liga SportTimeArena, Floresti


START DE CAMPIONAT 'LIGA SPORT TIME ARENA', Floresti 2016-2017 !!!

Comunicat oficial referitor la startul editiei a V-a a Campionatului de Minifotbal Liga 'SportTimeArena', Floresti Sezon 2016-2017:

22-09-2016 | Liga SportTimeArena, Floresti


Incep INSCRIERILE in Campionatul Liga SportTimeArena, Floresti 2016-2017

Noul format al Campionatului va contine 4 competitii: - Divizia A (16 echipe) - Divizia B (16 echipe) - Divizia OLD BOYS (divizie noua) - CUPA (32 echipe)

20-08-2016 | Liga SportTimeArena, Floresti


Liga SportTimeArena, Floresti pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

35

Echipe active

445

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP