Meci frumos in primul mare derby al sezonului

Etapa cu numărul zece din Liga Desavoia a adus primul mare derby al sezonului, este vorba de meciul din Liga 1 dintre AC Luciano – Fc Nedav.

De la echipa de pe locul 2 au lipsit piese destul de importante, aici ii menţionăm pe Cristian Negrea şi Cătălin Cornea. Oricum victoria celor de la Nedav a fost categorică, nu prin prisma scorului, ci prin jocul prestat, golurile fiind marcate de Marinescu şi Huţanu. De menţionat faptul că cele două echipe au dat dovadă de un fair-play fantastic.

ACM Arad, a avut un start bun de sezon datorită meciurilor cu echipele din a doua jumătate a clasamentului. În meciul din această ectapă nu prea au avut nici o şansă în faţa celor de la FC Premiere, suferind o înfrângere clară, scor 6-2.

Alt meci interesant la prima vedere a fost cel dintre FC Bujac şi Black Warriors. Echipa coordonată de Sergiu Popa, Gloria Bujac s-a impus categoric cu scorul de 5-1.

În liga a 2-a Flamaura Roşie rămâne lider după succesul împotriva celor de la Jokers, scor 4-1, Real Team a pierdut locul doi după eşecul surprinzător împotriva echipei Takata Scularie. Derby-ul etapei a avut o câştigătoare cât se poate de clară, 5 Colţuri care a învins 6-2 o altă echipă care părea să emită pretenţii la promovare. În acest moment echipele care par să fie favorite certe la promovare sunt Flamura Roşie şi 5 Colţuri.

În liga a 3-a situaţia nu s-a schimbat în fruntea clasamentului nici după această etapă, Old Friend şi Poker Stars obţinând victorii categorice.  

 

Noutati din Liga Desavoia Arad

Surprize in etapa a noua

A mai trecut o etapa cu multe surprize in toate trei ligile

17-10-2016 | Liga Desavoia Arad


Liga Desavoia Arad pe scurt

7

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

66

Echipe active

1398

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP