Candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016 va ureaza Paste Fericit!

VERZEA BOGDAN ALEXANDRU – 27 ani -
este candidatul la functia de PRESEDINTE, la alegerile din data de 8 mai 2016.
A absolvit facultatea de Inginerie Manageriala si a Mediului din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti si masterul in Ingineria si managementul integrat al mediului in activitati industriale, din cadrul aceleiasi universtitati. A luat parte la mai mult conferinte atat in tara cat si in straintate, avand ca subiect marketingul, managementul si dezvoltarea companiilor. In anul 2014 a contractat un proiect pe fonduri europene, obtinut pentru Asociatia Liga Mini Fotbal.
Este in continuare cel mai tanar organizator de minifotbal din Romania, asta dupa ce in urma cu 8 ani, la doar 19 ani, punea bazele primului campionat de minifotbal din judetul Prahova.
In anul 2008, Asociatia Liga Mini Fotbal, a carui Presedinte este, se afiliaza la Asociatia Romana de Minifotbal, iar din anul 2009 pana in prezent participa cu cel putin trei echipe la turneele organizate de ARM si FMR – Turneele Regionale, Campionatele Nationale si Cupa Romaniei. In judetul Prahova, reuseste sa stranga peste 50 de echipe in aproape fiecare an competitional, ceea ce il claseaza in topul campionatelor din Romania, ca numar de echipe participante. Cele mai bune performante obtinute de echipele din campionatul judetului Prahova sunt Locul 1, Locul 3 si Locul 4 la Campionatele Nationale + Supercupa Romaniei. Participa la Campionatul European de Minifotbal din Chisinau, ca simplu iubitor de minifotbal, urmand ca un an mai tarziu sa faca parte din delegatia echipei nationale a Romaniei de minifotbal, la cel mai de succes campionat european, cel din Creta – Grecia. Campionatul judetean de minifotbal Prahova a dat doi jucatori la nationala, care ulerior au devenit campioni europeni.
In judetul Prahova a fondat primul campionat de minifotbal dedicat exclusiv jucatorilor amatori, dar si primul campionat dedicat seniorilor – jucatori cu varsta peste 35 de ani.
Este inițiatorul Cupei Munteniei și Cupei de Iarnă, două evenimente caritabile, la care au luat parte peste 7000 de oameni și care au avut invitați de seamă ca Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Dani Oțil și mulți alții.
A fost desemnat sa fie organizator din partea Federației de Minifotbal din România al Campionatul Național de Minifotbal la nivel de studenți, în colaborare cu organizația StudentSport. Practic intreaga cariera este legata de minifotbal, de la 19 ani si pana in prezent dedicandu-se acestui sport.

JEAN HOBIL AKSOY – 43 ani –
este candidat la functia de PRIM VICEPRESEDINTE, la alegerile din data de 8 mai 2016, sustinand candidatura la functia de Presedinte a lui Verzea Bogdan Alexandru. Este nascut in Turcia si provine dintr-o familie de crestini-ortodocsi, ceea ce reprezinta o raritate in tara lui natala. Este vorbitor de limba aramaica, cea mai veche limba din lume.
A venit in Romania in anul 1994 si de atunci s-a stabilit aici, iar in anul 2008 a obtinut si cetatenia de roman, de care este foarte mandru. Prima data a luat contactul cu sportul din Roman in anul 1998, atunci cand a organizat o cupa de fotbal pe teren redus (ceea ce urma sa devina sportul minifotbal) alaturi de Radio Terra.
In anul 2007, a participat cu echipa la Campionatul Municipal de Minifotbal, organizat de Primaria Roman, care s-a desfasurat in cadrul Salii Polivalente, clasandu-se pe un onorabil loc 2.
In anul 2008, la acelasi campionat, a obtinut locul 1 si a reprezentat orasul Roman la Turneul National de Minifotbal, organizat de Asociatia Romana de Minifotbal si care s-a desfasurat la Iasi. Echipa a a ajuns in acel an pana in faza sferturilor, aceeasi performanta obtinand-o si in anul 2009 la Cluj, dupa acelasi parcurs in campionat.
Tot in anul 2008, Asociatia Oz-Er Golden, a carui presedinte este, s-a afiliat la Asociatia Romana de Minifotbal, moment in care a si preluat organizarea Campionatului Municipal de Minifotbal. Partidele din cadrul campionatului s-au disputat din anul 2008 si pana in prezent la baza sportiva construita de el, doar din surse proprii, fara nici un ajutor financiar suplimentar. Din momentul in care baza s-a dat spre utilizare, inclusiv in prezent, Colegiul Roman Voda a benificiat de organizari de ore de sport pentru toti elevii, indiferent de varsta, cuprinzand aici elevi de clasa 0 pana la cei de clasa a 12-a, asociatia punand la dispozitie gratuit aceste ore.
In momentul actual, baza sportiva Oz-Er Golden Sport Center a fost declarata de catre Federatia de Minifotbal din Romania in top 5 baze sportive din Romania.
In anul 2010, Romanul a ajuns pana in faza optimilor la Campionatul National de Minifotbal, iar imediat anul urmator, campionatul avea sa se afilieze la Federatia de Minifotbal din Romania.
Din echipa lui a avut doi reprezentanti la lotul national al Romaniei, pe Gabriel Cosa si Sorin Ghius, care ulterior au si castigat Campionatul European de Minifotbal 2013, organizat in Grecia – Creta.
A insotit echipa nationala de minifotbal a Romaniei, la Campionatul European de Minifotbal din 2013, atunci cand a fost declarat suporterul numarul 1 al nationalei Romaniei. De asemenea, nu a lipsit nici de la Campionatul European de Minifotbal din 2014, din Muntenegru, atunci cand Romania a obtinut al cincilea titlu consecutiv de campioana europeana la minifotbal.
In anul 2014 a organizat la Roman, cu ajutorul Consiliului Local al Primariei Roman si al domnului primar Laurentiu Dan Leoreanu, Campionatul National de Minifotbal sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania. La acest campionat au participat campionii din 20 de judete, atragand din nou toata presa nationala. Turneul a avut un impact major la nivelul imaginii orasului Roman, pe langa faptul ca in localitatea Roman au fost prezenti peste 500 de oameni din alte judete. In 2016 primeste diploma de onoare ca cetatean al orasului Roman.


TALVAN OVIDIU IOSIF – 44 ani –
este candidatul la functia de VICEPRESEDINTE al Federatiei Române de Minifotbal, la alegerile din data 08.05.2016 si sustine candidatura lui Verzea Bogdan Alexandru la presedintia federatiei.
Absolvent al Universității "Lucian Blaga " Sibiu, Facultatea de Stiinte, specializare educatie fizica si sport in anul 2006, master la Universitatea "Babes Bolyai" Cluj in anul 2007, fost fotbalist profesionist câștigător al Cupei si Campionatului din România avand si selecții in echipa nationala.
In anul 2009 a fondat competiția de minifotbal "Luceafarul " Sibiu, care in anul 2010 a fost afiliata la Asociatia Romana de Minifotbal.
De la afiliere pana in prezent, reprezentanta campionatului sau a obținut rezultate excelente câștigând o cupa a României, doua titluri naționale si doua supercupe. Campionatul fondat propune echipei naționale de-a lungul timpului jucători serioși, dornici de performanță, exact ca si managerul lor Talvan Ovidiu. Drept dovadă ca in ultimii cinci ani la Sibiu, sub conducerea lui s-a desfasurat de două ori faza finala a Cupei României la minifotbal, conducerea Asociatiei Române de Minifotbal fiind încântată si mulțumită de aportul si activitatea lui in organizarea acestor evenimente. In consecință, la functia de vicepresedinte aspira un manager dinamic cu idei si realizari foarte bune, care a reusit in scurt timp sa obțină prin seriozitate si devotament rezultate uimitoare in promovarea minifotbalului din Sibiu si Romania.

MODARCA ALIN - 33 ani -
este candidatul la functia de VICEPRESEDINTE al Federatiei de Minifotbal din Romania la alegerile din data de 8.05.2016, si sustine candidatura lui Verzea Bogdan Alexandru.
Este absolvent din anul 2006 al Facultatii de Inginerie Hunedoara, membra a Universității Politehnica Timișoara, specializarea inginerie economica.
Primul contact cu fenomenul fotbalistic l-a avut in anul 1990 atunci cand a intrat pentru prima data pe poarta stadionului Michael Klein din Hunedoara si a ramas la juniorii Fotbal Club Corvinul Hunedoara. Dragostea lui pentru minifotbal a inceput inca din liceu, acolo unde a reusit sa ajunga pana pe locul al 3 lea la Campionatul National al Liceelor.
In anul 2009 a pus bazele primei competitii de minifotbal din Hunedoara, competiție care a avut la start nu mai putin de 20 de echipe , lucru incredibil pentru un orasel mic. A fost afiliat in anul 2010 la Asociatia de Romana de Minifotbal. Problemele economice ale zonei unde isi desfasoara activitatea nu l-au facut sa renunte si in anul 2016 a ajuns sa organizeze a VII- a editie a Campionatului Municipal de Minifotbal Hunedoara, a IV-a editie a Turneului Firmelor si a III-a Editie a Campionatului Old Boys.
In anul 2013 a organizat la Hunedoara a VII-a editie a Campionatului National , prima editie a competitiei transmisa in direct pe un post national de televiziune, GSP TV, transmitand nu mai putin de 32 de ore.

SIMOVIN CLEMENT – 46 ani -
este candidat pentru functia deSECRETAR GENERAL, in echipa lui Verzea Bogdan Alexandru, la alegerile din data de 8 mai 2016.
Este absolvent al Universitatii Constantin Brancoveanu, Facultatea de Marketing si Management in Afaceri Internationale 2005,de profesie economist.
Participa in campionatele de minifotbal de la 17 ani ( a avut prima echipa in 1987 ca si director tehnic si jucator) iar din 1997 este organizatorul campionatului municipal de minifotbal de la Galati.
Este afiliat la Asociatia Nationala de Minifotbal din 2008 si la vizita de atunci a lui Razvan Burleanu la Galati am fost recunoscuti ca fiind cel mai vechi campionat din Romania. Participa la turneele finale inca din anul 2007, in acest moment clasand-use pe locul 14 in clasamentul national. Un loc onorant, tinand cont ca nu isi desfasoara acitivitatea pe baza sportiva proprie, fiind obligat ca in 7 ani de organizare a competitiei sa se mute de ori. In ciuda acestor greutati, a avut mereu echipe participante la turneele finale , la Campionatele Nationale participand in fiecare an din anul 2007 si pana in prezent,
In acest moment, Galatiul pe care il reprezinta are o Liga l cu 16 echipe si o Liga de firme si Institutii cu 8 echipe avand purtate discutii pentru infiintarea si a unei Ligi a ll a de 8 - 10 echipe. De asemenea este in discutii avansate si pentru inceperea unei competitii de minifotbal la Braila, fiind informati despre acest lucru si actualii membri ai federatiei. Unele idei si prevederi regulamentare pe care le-a impus in campionatul propriu, au stat la baza Regulamentului FMR (de ex legitimarea jucatorilor, pe care Galatiul o are de 15 ani)


„Pentru o buna transparenta consider ca era necesar sa ne cunoasteti mai bine decat ne stiati pana acum, sa realizati ca venim din randul vostru, al organizatorilor care au plecat de la zero, fara nici un sprijin, la care rodul muncii s-a vazut. Suntem aproape de voi, suntem dispusi sa va ascultam problemele, o mare parte dintre ele regasindu-se la majoritatea campionatelor, dar ce este mai important, dorim sa le rezolvam impreuna, intr-o echipa unita, in care fiecare sa isi aduca aportul catre dezvoltarea minifotbalului. Va asteptam sa faceti parte din aceasta echipa, putand sa ne scrieti pe adresa de e-mail bogdan.verzea@yahoo.com sau pe Facebook.

Pentru aceasta perioada ramane doar sa va uram un calduros Paste Fericit si ne dorim ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va umple sufletul de lumina si sa va aduca armonie si sanatate!"

Cu respect,
Bogdan VERZEA

Noutati din Liga Mini Fotbal

Surprize, surprize! Liga Mini Fotbal Prahova

Si in Liga A si in Liga B, echipele date ca favorite certe inaintea etapei a V-a au clacat in fata unor echipe mai mobilizate si care si-au dorit vicoria.

08-10-2018 | Liga Mini Fotbal


Tanzmanieni campioni la Ploiesti - CRSE 2018

Tanzmannschaft Bucuresti este campioana Campionatului Regional Sud Est 2018, organizat in acest weekend de Asociatia Liga Mini Fotbal (LMF) , in parteneriat cu Federatia de Minifotbal

12-06-2018 | Liga Mini Fotbal


Se stiu deja primele 5 calificate in Sferturile de Finala ale CRSE 2018

Prima zi: rezultate + clasament Campionatul Regional SUD - EST Se stiu deja primele 5 calificate in Sferturile de Finala ale CRSE 2018, din totalul de 8. Acestea sunt: Ajax Dulcisimo GALATI , Inter Palas CONSTANTA, Tanzmannschaft BUCURESTI, Chedra

08-06-2018 | Liga Mini Fotbal


Candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016 va ureaza Paste Fericit!

Doar cateva minute trebuie sa va alocati pentru a-i cunoaste pe candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016,organizate de FMR pentru functia de Presedinte si membri in cadrul Comitetului Executiv.

30-04-2016 | Liga Mini Fotbal


Juventus Sibiu este castigatoarea Supercupei Romaniei la Minifotbal - 2013 !

Juventus Sibiu este castigatoarea Supercupei Romaniei la Minifotbal - 2013 !

06-10-2013 | Liga Mini Fotbal


Pasiune dusa la extrem : Episdoul 2 - LMF Prahova - VIDEO

Pasiune dusa la extrem : Episdoul 2 - LMF Prahova - VIDEO

18-06-2013 | Liga Mini Fotbal


LMF Prahova a pierdut un mare om, caracter si specialist. Doctorul Sandu Dobrescu. Dumnezeu sa-l ier

LMF Prahova a pierdut un mare om, caracter si specialist. Doctorul Sandu Dobrescu. Dumnezeu sa-l ierte!

09-04-2013 | Liga Mini Fotbal


Prahova: Cand e vorba de pasiune, nici vremea nu conteaza

Prahova: Cand e vorba de pasiune, nici vremea nu conteaza

28-03-2013 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: VISPESTIUL E IN GRAFIC

PRAHOVA: VISPESTIUL E IN GRAFIC

03-12-2012 | Liga Mini Fotbal


PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

20-11-2012 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

21-05-2012 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: EKATRUST REDIVIVUS ?

PRAHOVA: EKATRUST REDIVIVUS ?

02-04-2012 | Liga Mini Fotbal


Liga Mini Fotbal pe scurt

5

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

132

Echipe active

1202

Jucatori activi

364

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP