PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

Cei care au participat la nationalele de la Deva, din vara, sau au avut curiozitatea sa vizioneze secventele video postate pe situl Federatiei, nu pot nega faptul ca AS VISPESTI 2010 a fost una dintre marile surprize placute ale competitiei. O formatie extrem de bine organizata, disciplinata, dar poate inainte de toate extrem de valoroasa. Din formatia prahoveana fac parte cateva dintre fostele vedete ale fotbalului romanesc, nume cu mare rezonanta, care au acum placerea de a juca minifotbal amatori, dupa ce au excelat pe terenul mare de fotbal. Este vorba despre un DANIEL CHIRITA, de un DANIEL IFTODI, de un COSTEL ILIE, de un BOGDAN ONUT, de un VIOREL NUTA, de un VALETIN BUNEA, de un GHEORGHE BARAGAN, care alaturi de mai tinerii lor coechipieri au format o echipa omogena, pragmatica, taioasa. Meciurile jucate de AS VISPESTI la Deva au fost, fara exceptie, adevarate exemple de daruire pe teren, iar poate una dintre cele mai disputate si frumoase confruntari pe care le-am putu vedea pe un teren de minifotbal in ultimii ani a fost cea dintre campioana prahoveana si reprezentanta municipiului Hunedoara, in sferturile de finala ale turneului final de la Deva 2012.

Cei care si-au pus speranta ca Vispestiul sa nu apara din nou la nationalele din 2013 ar cam trebui sa-si puna pofta-n cui, pentru ca frumoasa formatie prahoveana este lidera in campionatul intern. Dupa 12 meciuri disputate, AS VISPESTI conduce un pluton valoros, format din echipe cu experienta nationala, cum sunt CHEDRA TAX, MERIEM, EKATRUST.

Sfarsitul lui noiembrie va programa, insa, marile derbiuri ale acestui tur de campionat, pentru ca iata, pe data de miercuri 21 noiembrie, de la ora 19:20, VISPESTI va juca impotriva ocupantei locului 4, EKATRUST, pentru ca duminca, 25 noiembrie, de la ora 15:20, campioana sa aiba programata o alta intalnire de gradul zero, cu ocupanta locului secund, CHEDRA TAX.

In divizia B, lidera este TEAM STAR LMN, care a castigat deja, din punct de vedere matematic, turul acestei competitii. In divizia C conduce ARENA AUTO, in vreme ce Divizia Amatori are ca principala protagonista formatia ZENIT. 

In pagina dedicata judetului PRAHOVA pe situl Federatiei (http://www.campionateminifotbal.ro/campionat.php?camp=15) puteti consulta programul complet al meciurilor disputate deja in aceasta editie, cat si programul partidelor ramase de jucat pana la finalul acestui tur de campionat. 

FOTO DESCHIDERE: AS VISPESTI 2010, una dintre cele mai valoroase formatii de minifotbal din Romania. 

 

Noutati din Liga Mini Fotbal

Surprize, surprize! Liga Mini Fotbal Prahova

Si in Liga A si in Liga B, echipele date ca favorite certe inaintea etapei a V-a au clacat in fata unor echipe mai mobilizate si care si-au dorit vicoria.

08-10-2018 | Liga Mini Fotbal


Tanzmanieni campioni la Ploiesti - CRSE 2018

Tanzmannschaft Bucuresti este campioana Campionatului Regional Sud Est 2018, organizat in acest weekend de Asociatia Liga Mini Fotbal (LMF) , in parteneriat cu Federatia de Minifotbal

12-06-2018 | Liga Mini Fotbal


Se stiu deja primele 5 calificate in Sferturile de Finala ale CRSE 2018

Prima zi: rezultate + clasament Campionatul Regional SUD - EST Se stiu deja primele 5 calificate in Sferturile de Finala ale CRSE 2018, din totalul de 8. Acestea sunt: Ajax Dulcisimo GALATI , Inter Palas CONSTANTA, Tanzmannschaft BUCURESTI, Chedra

08-06-2018 | Liga Mini Fotbal


Candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016 va ureaza Paste Fericit!

Doar cateva minute trebuie sa va alocati pentru a-i cunoaste pe candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016,organizate de FMR pentru functia de Presedinte si membri in cadrul Comitetului Executiv.

30-04-2016 | Liga Mini Fotbal


Juventus Sibiu este castigatoarea Supercupei Romaniei la Minifotbal - 2013 !

Juventus Sibiu este castigatoarea Supercupei Romaniei la Minifotbal - 2013 !

06-10-2013 | Liga Mini Fotbal


Pasiune dusa la extrem : Episdoul 2 - LMF Prahova - VIDEO

Pasiune dusa la extrem : Episdoul 2 - LMF Prahova - VIDEO

18-06-2013 | Liga Mini Fotbal


LMF Prahova a pierdut un mare om, caracter si specialist. Doctorul Sandu Dobrescu. Dumnezeu sa-l ier

LMF Prahova a pierdut un mare om, caracter si specialist. Doctorul Sandu Dobrescu. Dumnezeu sa-l ierte!

09-04-2013 | Liga Mini Fotbal


Prahova: Cand e vorba de pasiune, nici vremea nu conteaza

Prahova: Cand e vorba de pasiune, nici vremea nu conteaza

28-03-2013 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: VISPESTIUL E IN GRAFIC

PRAHOVA: VISPESTIUL E IN GRAFIC

03-12-2012 | Liga Mini Fotbal


PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

20-11-2012 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

21-05-2012 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: EKATRUST REDIVIVUS ?

PRAHOVA: EKATRUST REDIVIVUS ?

02-04-2012 | Liga Mini Fotbal


Liga Mini Fotbal pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

132

Echipe active

1202

Jucatori activi

364

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP