PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

Miercuri 23 mai, la Ploiesti va avea loc un meci de zile mari. Un meci in care ocupanta locului secund va intalni o rivala de traditie, un meci in care singura varianta a campioanei EKATRUST (foto deschidere) este victoria. 

Partida EKATRUST - MERIEM se va disputa de la ora 18:20 si va incheia etapa a 26-a a Ligii de Minifotbal din judetul Prahova. 

Etapa a programat partide viu disputate. Lidera AS VISPESTI 2010 a mai facut un pas catre titlu, invingand cu scorul de 4-0 gruparea VESTEAM, ocupanta locului 9. Despre alte trei partide din acest interesant campionat se poate spune ca in ciuda unei mize mai putin importante, participantele s-au straduit sa invinga si au oferit, astfel, un spectacol frumos.

 

Risalin - Unirea Teleajen 3-2 (0-2)

Vremea nefavorabila si-a spus serios cuvantul asupra jocului celor doua formatii. Unirea a pierdut si a cincilea meci consecutiv contra granzilor minifobalului prahovean, dupa infrangeri contra celor de la Ekatrust si cate o infrangere impotriva celor de la Vispesti si Meriem. Prima repriza a fost clar dominata de catre cei de la Unirea Teleajen, Risalin adaptandu-se mai greu la terenul de joc. Dupa pauza, Risalin a intors rezultatul profitand de apatia celor din apararea Unirii, golul victoriei venind pe finalul partidei. De remarcat ca Risalin a avut pe foaia de arbitraj doar 6 jucatori,reusind dupa un efort considerabil sa castige. Unirea traieste periculos pe finalul campionatului fiind la doar un punct de locul de baraj.

 

 

Olimpia Ploiesti - Chedra Tax 6-3 (5-3)

 

Olimpia ramane in carti pentru salvarea de la retrogradare dupa victoria contra celor de la Chedra. Fotbal am vazut, insa, doar in prima repriza, atunci cand s-a inscris majoritatea golurilor. Chedra a preluat rapid timona, conducand cu 2-0. Cei de la Olimpia au reusit pana la pauza sa intoarca rezultatul, marcand in doar 8 minute... 5 goluri ! Dupa pauza, terenul alunecos si ploaia sacaitoare si-au pus amprenta si asupra jocului, ambele echipe abia reusind sa se tina pe picioare.

 

 

CMF Albesti - Petrolul MB Eregan 5-3 (3-1)

 

Cmf Albesti si-a respectat blazonul de revelatie a campionatului, reusind sa castige partida in fata celor de la Eregan, ultimii avand nevoie de toate cele 3 puncte pentru a mai spera la ramanerea in prima liga. Prima repriza a fost la discretia celor din Albesti, care au atacat periculos de fiecare data. 3-0 rapid, scor care parea ca va taia elanul celor de la Eregan.

Reducand din diferenta pe finalul primei reprize, Eregan a prins aripi, astfel incat au reusit imediat dupa pauza sa egaleze pe tabela de joc. S-a jucat, mai apoi, pe contre, oricare dintre cele doua competitoare fiind indreptatita sa merite victoria. Mai proaspeti, cei de la Albesti au reusit sa se distanteze pe tabela la doua goluri marcate catre final. Victoria a consolidat pozitia a cincea in clasament a celor de la Cmf Albesti.

 

Campionatul prahovean continua, asadar, sa atraga atentia iubitorilor minifotbalului. Daca va reusi sa castige partida de miercuri, campioana EKATRUST ar ramane in plasa liderului AS VISPESTI 2010, in perspectiva ultimelor patru etape de foc. Chiar daca are un singur punct avans, formatia VISPESTI nu poate rata, in mod normal, titlul, dat fiind programul accesibil pe care il are in ultimele confruntari. 

 

Noutati din Liga Mini Fotbal

Surprize, surprize! Liga Mini Fotbal Prahova

Si in Liga A si in Liga B, echipele date ca favorite certe inaintea etapei a V-a au clacat in fata unor echipe mai mobilizate si care si-au dorit vicoria.

08-10-2018 | Liga Mini Fotbal


Tanzmanieni campioni la Ploiesti - CRSE 2018

Tanzmannschaft Bucuresti este campioana Campionatului Regional Sud Est 2018, organizat in acest weekend de Asociatia Liga Mini Fotbal (LMF) , in parteneriat cu Federatia de Minifotbal

12-06-2018 | Liga Mini Fotbal


Se stiu deja primele 5 calificate in Sferturile de Finala ale CRSE 2018

Prima zi: rezultate + clasament Campionatul Regional SUD - EST Se stiu deja primele 5 calificate in Sferturile de Finala ale CRSE 2018, din totalul de 8. Acestea sunt: Ajax Dulcisimo GALATI , Inter Palas CONSTANTA, Tanzmannschaft BUCURESTI, Chedra

08-06-2018 | Liga Mini Fotbal


Candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016 va ureaza Paste Fericit!

Doar cateva minute trebuie sa va alocati pentru a-i cunoaste pe candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016,organizate de FMR pentru functia de Presedinte si membri in cadrul Comitetului Executiv.

30-04-2016 | Liga Mini Fotbal


Juventus Sibiu este castigatoarea Supercupei Romaniei la Minifotbal - 2013 !

Juventus Sibiu este castigatoarea Supercupei Romaniei la Minifotbal - 2013 !

06-10-2013 | Liga Mini Fotbal


Pasiune dusa la extrem : Episdoul 2 - LMF Prahova - VIDEO

Pasiune dusa la extrem : Episdoul 2 - LMF Prahova - VIDEO

18-06-2013 | Liga Mini Fotbal


LMF Prahova a pierdut un mare om, caracter si specialist. Doctorul Sandu Dobrescu. Dumnezeu sa-l ier

LMF Prahova a pierdut un mare om, caracter si specialist. Doctorul Sandu Dobrescu. Dumnezeu sa-l ierte!

09-04-2013 | Liga Mini Fotbal


Prahova: Cand e vorba de pasiune, nici vremea nu conteaza

Prahova: Cand e vorba de pasiune, nici vremea nu conteaza

28-03-2013 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: VISPESTIUL E IN GRAFIC

PRAHOVA: VISPESTIUL E IN GRAFIC

03-12-2012 | Liga Mini Fotbal


PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

20-11-2012 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

21-05-2012 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: EKATRUST REDIVIVUS ?

PRAHOVA: EKATRUST REDIVIVUS ?

02-04-2012 | Liga Mini Fotbal


Liga Mini Fotbal pe scurt

4

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

132

Echipe active

1202

Jucatori activi

364

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP