28 Februarie 2012

TIMISOARA: POPICA FARA FRICA !

Campionatul timisean a programat, deja, cinci etape ale returului primei divizii valorice. Au fost etape de foc, disputate pe o vreme nu tocmai prietenoasa. Cu toate acestea, echipele si-au vazut de treaba, au jucat bine, au alergat mult, au inscris goluri spectaculoase si au reusit sa incinga spiritele fanilor, pentru ca surprizele s-au tinut lant.


Una dintre surprizele acestui debut de retur este legata de prestatia nu tocmai buna a detinatoarei Cupei Romaniei la minifotbal, echipa WMT GIROC. Gruparea din Giroc a pornit cu stangul noul an, acumuland doar cinci puncte in primele cinci etape. Asta in vreme ce cealalta vedeta a campionatului timisean, MAV GLISSANDO, are un castig de 13 puncte in cele cinci etape ale returului, lucru care face ca echipa campioana en-titre sa se afle acum la opt puncte de cea de-a doua clasata, CLUB AS.

 

Vestea buna pentru vedetele din Giroc este ca portarul nationalei de minifotbal a Romaniei, POPA, a avut prestatii foarte bune in ultimele doua etape, fiind unul dintre jucatorii ai caror prestatie pe teren a decis rezultatul final. WMT GIROC a remizat, 0-0, cu CLUB AS (o partida caracterizata de organizatorul competitiei, Alin Radosav, drept "cea mai spectaculoasa din acest campionat"), dupa care a invins, in etapa de duminia aceasta, cu scorul de 3-1, gruparea CONTINENTAL POWER. "Popica fara frica face deseori diferenta pe teren, si in etapele unde el se concentreaza, e greu sa ii dai gol", ne-a spus Alin. 

 

In rest, lupta pentru locul secund continua sa se dea intre CLUB AS, SNB si PARIORII, in timp ce formatiile DRUFEC si TAO TIM, cele care incheie plutonul primei divizii, pastreaza sanse teoretice de a recupera handicapul de sapte puncte care le separa de locul ce le asigura ramanerea in prima divizie. 

 

Parteneri

Fanzone
Editorial
de Marius HAINAGIU

In urma cu mai multi ani, intr-un oras oarecare, intr-o zi oarecare, am aflat pentru prima oara despre murdaria de sub covoarele fotbalului romanesc. Eram naiv, pe vremea aceea, si priveam fotbalul si sportul in general drept niste activitati oneste, in care erau implicate persoane cu sentimente ...