06 Martie 2012

Piatra Neamt: Echipa neprogramata

Prima etapa a returului 1.Liga Piatra Neamt aduce pentru moment si prima neprogramare. Una dintre echipe, care nu si-a achitat in totalitate partea financiara la un meci jucat in Cupa Romaniei, nu are inca drept joc in etapa I a returului din ziua de simbata, 10 martie.

 

Sasha a ramas cu o datorie fata de organizatori. Suma este de 42 de lei, din care 15 lei sint pentru un cartonas rosu si unul galben, incasate de doi jucatori de la Sasha in semifinala de Cupa Romaniei cu Inter.
Daca inaintea partidei din 10 martie, cu Tineretul, Sasha nu achita suma de 137 lei (90 lei - pt organizarea meciului din etapa 18; 42 lei -datoria amintita mai sus; 5 lei - un cartonas galben din finala de Cupa Romaniei), atunci pierde jocul cu 3-0.

 

De altfel, Asociatia de Minifotbal Neamt anunta ca toate echipele implicate in competitii au obligatia de a-si achita cheltuielile de meci inainte de fiecare partida. In caz contrar, arbitrii nu vor mai permite inceperea meciurilor, iar formatiile aflate in cauza pierd jocul cu 3-0.

 Echipa care acumuleaza doua infringeri la masa verde cu 3-0 va fi exclusa din campionat.

 

Parteneri

Fanzone
Editorial
de Marius HAINAGIU

In urma cu mai multi ani, intr-un oras oarecare, intr-o zi oarecare, am aflat pentru prima oara despre murdaria de sub covoarele fotbalului romanesc. Eram naiv, pe vremea aceea, si priveam fotbalul si sportul in general drept niste activitati oneste, in care erau implicate persoane cu sentimente ...