13 Aprilie 2012

Decizii de organizare - Comitet Executiv

Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România întrunit în perioada 12-13 februarie 2012 la Codlea (jud. Brașov) a emis următoarele decizii:


DECIZIA NR.09

din 12 aprilie 2012  

 

Conform Deciziei nr.03 din 1 februarie 2012 la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal se califică direct următoarele echipe:

-       primele 6 echipe conform clasamentului FMfR: IAŞI (Iaşi) – 138p, SĂLAJ (Zalău) – 93p, BUZĂU (Consiliul Județean Buzău – campioana ediției din 2011) – 76p, TIMIŞ (Timişoara) – 66p, BACĂU (Bacău) – 41p și PRAHOVA (Ploieşti) – 35p.

-       echipa gazdă: HUNEDOARA (Deva)

 

Pentru faza de calificare pentru Campionatul Național de Minifotbal se vor organiza 4 regiuni geografice, echipele urmând a fi repartizat conform clasamentului FMfR.

Din fiecare grupă se califică ocupanta locului I.

 

Regiunea NE: Onești 17 iunie

Grupa A Brașov – Sfântu Gheorghe - Odorhei 

Grupa B Roman – Piatra Neamț - Vaslui 

Grupa C Suceava – Focșani - Onești

 

Regiunea SV: Deva 17 iunie

Grupa A Craiova – Târgu Jiu – Drobeta Turnu Severin

Grupa B Sibiu (Fair Play) – Hunedoara – Petroșani

Grupa C Sibiu (Luceafărul) – Oradea – Reșița

Grupa D Mediaș – Arad – Slatina

 

Regiunea SE: Buzău 24 iunie

Grupa A Galați – Tulcea - Buftea

Grupa B București – Constanța - Buzău

Grupa C Târgoviște – Otopeni – Vâlcea

 

Regiunea NV: Zalău 24 iunie

Grupa A Baia Mare – Cluj-Napoca – Bistrița

Grupa B Satu Mare – Târgu Mureș – Târnăveni

Grupa C Alba Iulia – Carei – Dej

 

În caz de egalitate de puncte departajarea s-a făcut în funcție de rezultatul meciului direct (în cazul în care echipele campioane s-au întâlnit în edițiile precedente) și respectiv ordine alfabetică.  

Cea de-a doua echipă din campionatul de la Buzău (Consiliul Județean este echipa calificată direct din postura de echipă campioană a ediției 2011) a primit 0 puncte în clasament, punctele acumulate de campionatul de la Buzău fiind trecute în acest an în palmaresului Consiliului Județean Buzău.

 

N.B. Taxa de participare este de 400 lei.

 

 

DECIZIA NR.10

din 12 aprilie 2012  

 

Cupa României la Minifotbal, ediția a III-a, va avea loc în perioada 28 iunie – 1 iulie 2012 la Iași.

Campionatul Național de Minifotbal, ediția a VI-a, va avea loc în perioada 5 – 8 iulie 2012 la Deva.

 

 

DECIZIA NR.11

din 12 aprilie 2012  

 

Arbitrii care arbitrează minimum 20 de meciuri la turnee finale (Campionatul Național de Minifotbal și Cupa României la Minifotbal) într-o perioadă de cel puțin 2 ani de zile vor face parte din corpul de arbitrii de minifotbal ai Federației de Minifotbal din România, încadrându-se la Categoria I conform Statutului arbitrului de minifotbal aprobat de Comitetul Executiv.

Lista arbitrilor cu Categoria I din România:

  • Kereszy Adrian
  • Ștefan Sorin
  • Chiș Ciure Nicolae
  • Ciule Gheorghe
  • Goe Robert
  • Degău Cristian
  • Radosav Călin

 

 

 

DECIZIA NR.12

din 12 aprilie 2012  

 

Un jucător care activează la două echipe diferite care se află în sistemul competițional desfășurat sub egida Federației de Minifotbal din România va fi suspendat 12 luni din momentul sesizării.

 

 

DECIZIA NR.13

din 13 aprilie 2012  

 

Începând cu campionatul 2012-2013 echipele pot avea în lot de-a lungul campionatului maxim 15 jucători. Perioada de trasnferări se stabilește de fiecare organizator local, cu condiția ca orice modificare a lotului de jucători să se facă înainte de disputarea ultimelor șase etape din campionat.

 

 

DECIZIA NR.14

din 13 aprilie 2012  

 

Începând cu data de 1 mai NU se mai pot face modificări în loturile echipelor participante la campionatele locale de minifotbal, cu excepția campionatelor care au de disputat mai mult de șase etape până la încheierea campionatului. În această situație solicitările de modificare vor fi transmise pe emailul Federației, posibilitatea de adăugare a unor noi jucători după această dată urmând a fi blocată.

 

 

DECIZIA NR.15

din 13 aprilie 2012  

 

În cazul echipelor satelit acestea nu au dreptul să participe la același nivel competițional cu echipa de bază, excepție făcând situația în care cele două echipe participă la nivel local în Cupa României. În situația în care cele două echipe se califică la ambele faze finale organizate de F.Mf.R, clubul aflat în această situație poate participa la o singură competiție națională (Campionatul Național de Minifotbal sau Cupa României la Minifotbal).

 

 

Parteneri

Fanzone
Editorial
de Marius HAINAGIU

In urma cu mai multi ani, intr-un oras oarecare, intr-o zi oarecare, am aflat pentru prima oara despre murdaria de sub covoarele fotbalului romanesc. Eram naiv, pe vremea aceea, si priveam fotbalul si sportul in general drept niste activitati oneste, in care erau implicate persoane cu sentimente ...