24 Octombrie 2013

Tulcea - Cupa Romaniei - Etapa II

Cea de-a doua etapa a Cupei Romaniei la minifotbal a debutat cu meciul din grupa F si anume Metalurg – Juve, unde oaspetii dupa un meci bun din Liga a II-a unde a facut egal cu Vointa, doreau sa faca o figura frumoasa si impotriva unui adversar redutabil cum este Metalurg. Scorul a fost deschis rapid de catre gazde, prin Ciuperca Alexandru, insa oaspetii au egalat la doar 3 minute de joc prin Branza Cornel. Pana la finalul primei reprize s-au marcat patru goluri, cate doua in dreptul fiecarei formatii, Coman Marian si Ciortan Marian au marcat pentru Metalurg, iar pentru Juve acelasi Branza Cornel  si Avram Alexandru. In partea secunda gazdele au mizat pe cartea atacului, ei marcand doar un singur gol prin Nastase Razvan, salvarile miraculoase ale portarului de la Juve exasperandu-i pe cei de la Metalurg.

 

Pe terenul alaturat s-au jucat meciurile grupei H, unde Real Tulcea a intalnit formatia condusa de catre Gheba Bogdan, si anume Deeper Team. Oaspetii chiar daca intalneau o echipa din esalonul superior si au jucat cu un om in minus pe tot parcursului meciului au facut o figura frumoasa, admirata de intreg publicului aflat in tribune. Scorul a fost deschis de catre Deeper Team prin Tutuianu Vlad si Gheba Bogdan, insa Vasile Marian in doar 3 minute de joc a reusit sa intoarca de unul singur rezultatul partidei facand ca tabela sa arate 3-2 pentru Real Tulcea. Pana la finalul primei reprize Tutuianu Vlad a marcat spectaculos ducandu-I pe oaspeti la egalitate la pauza. In partea secunda Lebedov Marius i-a adus pe oaspeti in avantaj, dar cei care astazi au avut castig de cauza au fost cei de la Real care s-au impus cu scorul de 6-4, dupa reusite lui Vasile Marian si Donose Ionut.

 

Al doilea meci din grupa a fost Vulturii – Young Boys, unde oaspetii au reusit sa se impuna cu un categoric 6-2, dupa ce in prima repriza conduceau cu scorul de 3-1. Marcatorii golurilor celor de la Young Boys au fost Cicirac Alexandru, Stan Ionut, Comanescu Mircea si Tudor Mircea (3), iar pentru Vulturii au marcat Buzuc Paul si Sultan Liviu.

 

De la orele 19:00 a fost programat meciul din grupa G, si anume Marix – Institutul Delta Dunarii. Savele Stefan i-a adus in avantaj pe oaspeti in min 8, Horovei Dumitru a egalat situatia in min 11, iar acelasi Savele a facut ca scorul sa fie 2-1 pentru Institutul Delta Dunarii in min. 13, un minut care s-a dovedit a fi cu ghinion pentru oaspeti, care pana la finalul primei reprize au incasat 3 goluri, doua Iorga Ionut si unul Nane Iancu. Diferenta stabilita la pauza de doua goluri s-a dovedit a fi una prea mare pentru oaspeti ei pierzand si al doilea meci din grupa cu scorul de 6-4.

 

Ultimul meci al zilei de marti a fost cel din grupa C, Delta Force B – Fan Courier, unde gazdele s-au impus cu un scor de tenis 6-1, dupa o prima repriza in care conduceau cu scorul de 4-0. Dintre marcatori se fac remarcati proaspatul transferat Cristache Liviu cu doua reusite, iar golul de onoare al oaspetilor a fost marcat de catre Baduleascu Dragos.

 

Echipa Gemina a fost exclusa din campionat, iar ca urmare a deciziei potrivit careia, “Daca o echipa este exclusa sau se retrage din competitie toti jucatorii echipei respective nu au drept de legitimare la nicio echipa angrenata Campionatului Municipal de Minifotbal Tulcea”, jucatorii fostei echipe Gemina au fost exclusi din orice competitie organizata sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania.

 

Ziua de miercuri a debutat cu meciurile din grupa D, primul meci a fost Vanatorii de Scantei – ProTeam, unde gazdele s-au impus cu scorul de 13-5, dupa o prima repriza in care conduceau cu scorul de 7-1. Dintre marcatori se fac remarcati Lambanciuc Catalin cu 3 reusite si Radulescu Catalin cu 2 goluri pentru Proteam.

 

Al doilea meci din grupa a fost Galaxy – Bad Boys, unde gazdele au obtinut prima lor victorie din aceasta editiei de Cupa Romaniei cu scorul de 6-2, unul prea drastic fata de realitate din teren, dupa spusele suporterilor aflati in apropierea terenului. Patru goluri ale celor de la Galaxy au fost marcate de catre Bejan Georgian, iar cele doua goluri ale celor de la Bad Boys au fost reusite de catre Stroe Ovidiu.

 

Primul meci al grupei B a fost programat la orele 18:00, si anume As DeltaRom – Real Tulcea B, unde gazdele au castigat cele trei punte puse in joc cu scorul de 13-2, dupa o prima repriza incheiata cu scorul de 7-1. Dintre marcatori se fac remarcati Jipa Ionut cu 5 reusite pentru gazde, iar cele doua goluri ale oaspetilor au fost reusite de catre Grigore Vladut.

 

Cel de-al doilea meci al grupei B a fost National Somova – Benfica, unul foarte echilibrat. Cei care au deschis scorul au fost gazdele prin Dalcaran Alexandru in finalul primei parti, 1-0 fiind si scorul reprizei I. In partea secunda oaspetii au cautat egalarea, pe care au si reusit-o in min 27, David Ciprian facandu-i cadou golul managerului echipei sale Ciortan Ionut pentru ziua de nastere ce a serbat-o doar cu o zi in urma. Scorul final a fost 1-1, astfel dupa loviturile de departajarea cei care au avut castig de cauza au fost cei de la National Somova, portarul Vranceau Adrian transformand lovitura decisiva de la 7 m.

 

De la orele 20:00 s-a disputat meciul dintre Viitorul si Vointa, contand in ierarhia grupei E. Scorul a fost deschis de catre oaspeti prin Catana Alexandru, iar Paraschiv Gabriel a majorat avantajul celor de la Vointa, prin reusitele din min. 15 si 16, Meregiu Lucian reducand din handicap in min. 24, stabilind si scorul primei reprize. In partea secunda cei care au contat pe tabela de marcaj au fost tot cei de la Vointa, care au mai inscris inca 3 goluri prin Catana, Paraschiv si Turtoi, scor final 6-1 in favoarea celor de la Vointa.

 

Primul meci al grupei A a fost All Stars – Sportul, un meci foarte spectaculos, unde fazele frumoase de joc au facut deliciul publicului aflat in tribune. Oaspetii au reusit un inceput de partida extraordinary, in min. 8 ei conducand cu scorul de 3-0, prin hattrick-ul reusit de catre Mihalcea Ionut. Pana la finalul primei parti Luca Laviniu a redus din handicap printr-o dubla reusita in min11 si 24. In partea secunda s-au marcat 4 goluri, cate doua in dreptul fiecarei formatii, astfel scorul final a fost 6-4 in favoarea echipei Sportul.

 

Ultimul meci al grupei A a fost Delta Force – Valmar, unde gazdele s-au impus cu 8-0, dupa o prima repriza in care au intrat cu un avantaj minim la cabine, 1-0. Dintre marcatori se face remarcat Cucu Ionut cu 4 reusite.

Parteneri

Fanzone
Editorial
de Marius HAINAGIU

In urma cu mai multi ani, intr-un oras oarecare, intr-o zi oarecare, am aflat pentru prima oara despre murdaria de sub covoarele fotbalului romanesc. Eram naiv, pe vremea aceea, si priveam fotbalul si sportul in general drept niste activitati oneste, in care erau implicate persoane cu sentimente ...