27 Martie 2011

TIMISOARA: GRASII, DASCALITI DE PROFESORI

Etapa a 26-a a campionatului timisean de minifotbal a adus lamuririle necesare in ceea ce priveste vice-campioana. Pentru cei care au urmarit desfasurarea acestui campionat, a fost clar de la bun inceput ca Glissando, regina en-titre a minifotbalului timisean, nu avea sa lase nicio speranta competitoarelor sale. Asadar, singura intrebare era cine se va clasa pe locul second in prima divizie, pozitie mai mult decat onoranta intr-un campionat care reuneste peste 110 echipe, pe intreg ansamblul celor 7 divizii existente.

 

Iar intrebarea a gasit un raspuns sambata aceasta, cand GRASII, echipa care a ocupat multa vreme locul 2, a incasat o surprinzatoare bataie de la PROFESORII, formatie care se afla pe locul 15, retrogradabil in divizia secunda. De data aceasta, dascalii si-au facut lectiile ca la carte si au profitat de lipsa de forma a adversarilor lor, invingand cu 3-1.

 

De acest rezultat a profitat formatia cea mai buna echipa de minifotbal din orasul Giroc, care si-a consolidate pozitia secunda in clasamanetul primei divizii timisene, surclasand cu 9-3 formatia de pe locul al 16-lea, FC MUSHIN.

 

In alte meciuri din prima divizie, CLUB AS (locul al 4-lea) a invins cu 4-1 formatia de pe locul al 6-lea, AUTO TRUCK, gruparea AUDIOTIM a facut scorul etapei, 7-0 cu ALCATEL LUCENT, iar MAV GLISSANDO, lidera incontestabila a acestui campionat, a invins la pas, scor 5-2, formatia CONTINENTAL.

 

MARE DERBY MARE !

Cu 26 victorii din tot atatea posibile, MAV GLISSANDO nu numai ca si-a adjudecat deja titlul de campioana a Timisului, dar a depus o candidatura extrem de serioasa la titlul national. In acest context, cel mai bun test pe care GLISSANDO il va avea in perioada imediat urmatoare este marele derby de duminica viitoare (3 aprilie 2011), cand, de la ora 13:00 va intalni o alta echipe aflata pe val, AS WMT GIROC. Este vorba despre formatia clasata acum pe locul second, cunoscuta in aceasta editie drept gruparea care uneori capoteaza in meciuri simple, ca sa joace un fotbal de mare calitate in partidele cu echipe de top. Sa nu uitam ca AS WMT GIROC este ocupanta locului 3 in prima editie a Cupei Romaniei la minifotbal, si ca in componenta acestei grupari se numara sportivi valorosi, ca de pilda internationalul Claudiu Dumitru, golgeterul turneului de la Bratislava.

 

La polul opus al clasamentului, PROFESORII vor cauta sa iasa din zona repetentiei, si vor avea o buna sansa daca vor reusi sa treaca examenul cu alti colegi de suferinta, formatia MUSHIN. Partida va avea loc tot duminica viitoare, de la ora 12.

 

Rezultatele complete ale etapei de sambata si duminica aceasta, clasamentele la zi si programul etapei din weekendul urmator (1-2 aprilie) din prima si a doua divizie timiseana pot fi consultate in sectiunea dedicata acestui judet, la adresa  http://www.campionateminifotbal.ro/campionat.php?camp=3

 

In fotografia de deschidere: duminica viitoare vor fi adversari in derbyul WMT GIROC - MAV GLISSANDO,  insa au fost si vor ramane prieteni si camarazi: internationalii romani de minifotbal CLAUDIU DUMITRU (in dreapta, plan secund) si  MIROSLAV NICOLIN (prim plan, in dreapta)

Parteneri

Fanzone
Editorial
de Marius HAINAGIU

In urma cu mai multi ani, intr-un oras oarecare, intr-o zi oarecare, am aflat pentru prima oara despre murdaria de sub covoarele fotbalului romanesc. Eram naiv, pe vremea aceea, si priveam fotbalul si sportul in general drept niste activitati oneste, in care erau implicate persoane cu sentimente ...