Ajax Dulcisimo Galați, campioană națională la FIFA 20, pe PS4!

Ajax Dulcisimo Galați, reprezentată de Daniel Ionuț Constantinescu, a câștigat turneul național de FIFA 20 pe PS4, organizat de FMR în perioada 07-10 mai. „Dancos” așa cum este el cunoscut după canalul său de Youtube, unde a strâns aproape 19 mii de urmăritori, s-a dovedit cel mai bun dintre cei 40 de jucători care s-au aliniat la start, după ce FMR a demarat înscrierile în data de 01 mai. 

Nu i-a fost însă simplu lui Daniel să câștige, meciurile din semifinale, 5-4 cu Decathlon Ploiești și finală, tot 5-4 cu Deportivo Tg-Mureș, fiind adevărate teste. Finala a fost una cu adevărat electrizantă, Alexandru Core, reprezentantul celor de la Deportivo, câștigând primul meci cu 1-0, al doilea terminându-se la egalitate, 3-3, iar în meciul trei, Daniel s-a impus la limită, 1-0. A fost nevoie de meciul 4 și de un gol la ultima fază a partidei, după o greșeală neobișnuită la acest nivel, pentru ca Ajax Dulcisimo să pună mâna pe titlul național. Scorul final al duelului a fost 5-4 (0-1, 3-3, 1-0 și 1-0).

„Bronzul” a mers către reprezentantul celor de la MFC Deva, Andrei Szocsi, care s-a impus în finala mică, 7-6 cu Decathlon Ploiești, reprezentată de Răzvan Nicolae Hrișcă. Ultimul calificat la turneul european, EMF e-Sports FIFA 2020, este Robert Alexandru Bratu, de la FC Pokemonii Călărași, care l-a învins, în meciul decisiv pentru locul 5, pe prietenul său, Mihăiță Greceanu, de la FC Pokemonii 2.

Cei 5 jucători vor reprezenta astfel România la turneul european, organizat de EMF în perioada 18-24 mai (perioada urmând a fi „bătută în cuie” în urma ședinței de marți, 12 mai, de la EMF).

Pe lângă șansa de a reprezenta țara noastră la acest turneu, primii 5 clasați vor primi și premii individuale din partea FMR, după cum urmează:

Locul 1 (Daniel Ionuț Constantinescu) - un tricou echipa națională de minifotbal + o cupă

Locul 2 (Alexandru Core) - un tricou echipa națională de minifotbal + o plachetă

Locul 3 (Ioan Andrei Szocsi) - un tricou echipa națională de minifotbal + o plachetă

Locul 4 (Răzvan Nicolae Hrișcă) - o plachetă

Locul 5 (Robert Alexandru Bratu) - o plachetă


Felicitări celor 5 băieți calificați la turneul european și mulțumim tuturor celor 40 de jucători care au ales să se înscrie la acest turneu! Vor mai urma, cu siguranță, și alte ediții ale acestei inedite întreceri, în cadrul FMR.

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP