Comunicat - Blocare site la 1 aprilie !

 

Comunicat FMR – 21.03.2018

Blocare site si inregistrarea jucatorilor si a rezultatelor din competitia locala

1. Va reamintim obligatia de a inregistra pe site-ul FMR, toate competitiile pe care le organizati sub egida Federatiei, echipele participante, loturile de jucatori (CNP) si rezultatele tuturor jocurilor (acestea sunt cerinte minime obligatorii).

2. Conform procedurii anuale, site-ul oficial va fi blocat pentru legitimari si transferuri pana la terminarea tuturor competitiilor nationale. Termenul limita de indeplinire a acestor proceduri este 01 APRILIE 2018.

3. La competitiile nationale din 2018, (Campionatul Regional, Cupa Romaniei, Campionatul National) vor avea drept de joc doar jucatorii inregistrati in loturile echipelor pana in data de 01.04.2018 (maxim 18 jucatori in lotul unei echipe). Ulterior nu se mai pot face modificari in loturile de jucatori.

4. In sezonul actual, echipele de minifotbal au avut dreptul de a legitima trei jucatori de la fotbal Liga 3. In cazul acestor jucatori Organizatorul acorda dreptul de joc, doar dupa ce a inregistrat Cererea de legitimare la minifotbal a jucatorului respectiv, la Comisia Statutului Jucatorului din cadrul FMR (responsabil, Cristian Lupu, tel-0722.548.188, email: lp_kristian@yahoo.com).

Jucatorii legitimati la nivelul Ligii a III-a fotbal, care activeaza la echipele din campionatele locale, pentru a avea drept de joc la competiile nationale, vor atasa la Tabelul de inscriere si numarul de inregistrare de la Comisia pentru Statutul si Transferul Jucatorului (CSTJ) din cadrul FMR. Jucatorii care au obtinut legitimarea fara sa fi fost inregistrati la CSTL pana la termenul stabilit (01 aprilie 2018), NU au drept de joc la competitiile nationale. In situatiile in care se constata ca organizatorul a omis inregistrarea in termenul prevazut, se poate solicita inscrierea si emiterea numarului de inregistrare de la CSTJ, doar dupa achitarea taxei de 100 lei (taxa de solutionare in regim de urgenta) .

La competitiile nationale care urmeaza sa se desfasoare in acest an, jucatorii care au fost legitimati fara sa respecte acesta procedura, NU vor avea drept de joc la nicio competitie organizata de FMR.

5. In cazul legitimarii unui jucator strain, avand in vedere ca acestia nu detin un CNP compatibil cu site-ul FMR, Organizatorul va transmite o copie a Cererii de legitimare catre Comisia Statutului Jucatorului din cadrul FMR. Aceasta va inregistra solicitarea si va emite un numar de legitimare special. Evidenta acestor jucatori este si de competenta FMR.

6. In situatii de litigii (jucatorii care apar in doua competitii diferite, cu sau fara CNP), FMR va solicita organizatorilor in cauza o copie dupa Cererea de legitimare a jucatorului. Dreptul de joc va fi atribuit in competitia unde a fost inregistrat prima data cu numele, prenumele + CNP (dupa ora si data de inregistrare pe site, conform datelor rezultate in urma verificarilor de pe pagina de administrare a site-ului FMR).

7. Atragem inca odata atentia ca, jucatorii care nu sunt inregistrati pe site-ul FMR pana la sfarsitul lunii sau care au obtinut, legitimarea - dreptul de joc, incalcand regulile amintite in acest comunicat, NU VOR putea participa la competitiile nationale organizate de Federatie in anul 2018.

8. Organizatorii locali care nu vor respecta regulamentele FMR cu privire la dreptul de joc al jucatorilor, cat si neimplementarea in mod corespunzator a Cererilor de legitimare, a Raportului de arbitraj, a inregistrarii corecte a datelor pe site-ul FMR, respectiv al calendarului competitional, risca sanctiuni, plecand de la neinscrierea echipelor la competitiile nationale pana la dezafilierea Campionatului respectiv.

9. În perioada urmatoare termenelor stabilite, Directorii Regional prin Comisiile abilitate vor avea sarcina de a verifica respectarea solicitarilor de mai sus, pe pagina electrocina al Federatiei, inclusiv verificarea Rapoartelor de arbitraj, Cererilor de legitimare ale jucatorilor precum si corectitudinea datelor inregistrate pe site-ul FMR.

10. In continuare se vor respecta si prevederile deciziilor 87; 86; 82; 81;

 


 

Biroul de presă al Federației de Minifotbal din România

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP