Comunicat - Cupa Romaniei, Bacau, 28-30 iunie

Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor pentru Cupa Romaniei Bacau 2019 va avea loc in data de 13 iunie (joi), de la ora 20:00, si va fi transmisa LIVE pe pagina de Facebook a FMR.

In vederea organizarii cat mai eficiente a acestui important eveniment din calendarul Federatiei, va transmitem urmatoarele:
 
1.      Echipe participante: 96 de echipe din 43 de campionate afiliate 
 
2.      32 de grupe a cate 3 echipe. Primele doua echipe se califica in faza superioara a competitiei. Vom reveni cu detalii si program grupe.
 
3.      Jocurile se disputa pe 7 terenuri ( legenda terenuri mai jos)
 
4.      Pentru a evita problemele cu privire la dreptul de joc al jucatorilor participanti rugam organizatorii locali (NU DELEGATII ECHIPELOR) sa transmiteti pe adresa de email fmrcompetitii@gmail.com tabelul nominal al echipei participante din competitia locala. Important: doar acele tabele nominale vor fi acceptate, care au viza organizatorului local. Prin aplicarea vizei Organizatorul local certifica si raspunde cu privire la datele inscrise pe tabel, privind dreptul de joc al jucatorilor inscrisi, care sunt conform datelor de pe site.
 
5.      Registrare jucatori competitie: 27 iunie (joi) pana la ora 22:00 la Baza Sportiva TNT, str. Arcadie Septilici, nr. 5, Bacau.
 
6.      Fiecare echipa participanta la Faza nationala a Cupei Romaniei 2019, trebuie sa se prezinte la Comisia de Organizare (Baza Sportiva TNT. str. Arcadie Septilici, nr. 5 Bacau) inainte de inceperea jocurilor din grupa, pentru verificare tabel si adeverinta medicala. Numai jucatorii inscrisi pe tabel si pe site-ul FMR, in loturile echipelor participante, vor avea drept de joc.  Adeverinta medicala individuala, pentru fiecare jucator, din care sa reiasa că jucatorul este apt pentru efort fizic, sau apt pentru practicarea minifotbalului, cu valabilitate pe anul 2019.
 
7.      Echipele, care nu primesc viza (drept de joc) pe tabel din partea FMR, nu vor avea dreptul de a incepe competitia.
 
8.      Inainte de desfasurarea fiecarui meci, jucatorii vor prezenta obligatoriu un act original de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere, etc).
 
Terenuri 
 
7 terenuri asigura desfasurarea competitiei astfel:
 
Complex TNT CLUB SPORT, str. Arcadie Septilici , nr. 5 Bacau – 4 terenuri pe care se vor desfasura neintrerupt meciuri, inclusiv semifinale si finale.
Terenul nr. 5 – Baza Sportiva Dribling (Calea Moldovei - Gheraiesti)
Terenul nr. 6 – Baza Sportiva Inter Fans Club - Sarata, Bacau (Vetrea);
Terenul nr. 7 - Baza Sportiva Rosa (Alexa) – Str. Veronica Micle nr. 55 A, Bacau.

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP